Yhdistelylaina pankista: Kilpailuta pankkien yhdistelylainat 2023!

Yhdistelylaina pankista. Kilpailuta pankkien yhdistelylainat ja säästä selvää rahaa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

LVS

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Yhdistelylaina pankista

yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylainaa haetaan kun velkoja on useampia. Niiden yhdistäminen auttaa hallitsemaan takaisinmaksua. Maksat vain yhden kuukausittaisen kulun, eikä sinun tarvitse huolehtia useamman lainan maksamisesta. Ennen yhdistelylainan hakemista tulee kartoittaa velkojen suuruus. Velkoihin kuuluvat kaikki lainat sekä luottokorttivelat. Lainan hakemiseksi tulee myös selvittää myös kuinka paljon kuukaudessa maksujen hoitamiseen kuluu tällä hetkellä rahaa. Lainojen yhdistäminen kannattaa, mikäli sinulla on esimerkiksi useampi kulutusluotto tai pikalaina, joista syntyvät jokaisesta omat kulut tai mikäli sinulla on lainojen lisäksi luottokorttivelkaa, ja haluat hoitaa vain yhtä lainaa kuukausittain.

Yhdistelylainan hakeminen pankista

Yhdistelylainaa voi hakea joko suoraan pankin kautta tai kilpailuttaa kilpailutuspalvelun avulla. Kilpailutuspalvelu on kehitetty mahdollisimman edullisen lainan löytämiseksi. Kilpailutuspalvelut toimivat yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa. Lainanvälittäjiä ovat pankit ja muut rahoitusyhtiön. Kilpailutuksen avulla on mahdollista saada paras lainatarjous yhden palvelun kautta. Lainan kilpailuttamisesta kilpailutuspalvelun kautta sinulle ei synny ylimääräisiä kuluja. Kilpailutus on ilmaista, eivätkä kulut näin ollen ole ikinä este lainan kilpailuttamiselle. Kilpailutuspalvelut neuvovat ja opastavat tarvittavien tietojen selvittämisessä tarvittaessa jo ennen lainatarjouksen hakemista. Kilpailuttaminen on myös täysin turvallista. Tietosi välitetään kilpailutuspalvelun lisäksi vain pankeille ja rahoitusyhtiöille, eivätkä ne päädy ulkopuolisten saataville. Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä lainan hakemiseen. Päätät lainan hakemisesta vasta tutustuttuasi tarjouksiin.

Hakiessasi lainaa suoraan yksittäisestä pankista, saat tietää vain kyseisen pankin tarjouksen. He arvioivat maksukykysi suhteessa velkojesi määrään. Pankkien käsittelyajat vaihtelevat, ja päätöksen saamisessa kestää pääsääntöisestä useampi arkipäivä. Mikäli haluat vielä tämän jälkeen kilpailuttaa lainan toisessa pankissa tai rahoitusyhtiössä, joudut käymään saman prosessin läpi uudelleen. Kilpailutuspalvelun avulla saat sen sijaan yhdellä kertaa tarjouksen monesta eri lähteestä. Säästät aikaa ja vaivaa, kun täytät vain yhden hakemuksen ja kilpailutat kerralla useamman pankin ja rahoitusyhtiön.

Yhdistelylaina pankista ja sen hyödyt

Pankin tuotevalikoima on useimmiten laajempi kuin kilpailutuspalveluiden, minkä takia heidän asiakaspalvelunsa on monesti hitaampaa. Opastuksen saaminen ei välttämättä ole kovinkaan helppoa. Kilpailutuspalvelusta saat vastauksen kysymykseesi nopeasti ja asiakaspalvelu on juuri sinun tarpeeseesi keskittynyttä. Kilpailutuspalvelu auttaa sinua alusta loppuun asti, lainatarjouksen hakemisesta lainahakemuksen allekirjoittamiseen saakka. Kilpailutuspalvelun verkkopalvelun kautta pystyt jo ennen lainan hakemista laskemaan alustavasti lainan määrän ja laatimaan maksusuunnitelman.

Kilpailutuspalvelut tarjoavat täydentäviä palveluita lainatarjouksen hakemisen lisäksi. Tarjouksen saatuasi, sinun on mahdollista saada lainahakemus suoraan kilpailutuspalvelun välittämänä. Kilpailutuspalvelu lähettää lainahakemuksesi eteenpäin kaikille niille rahoitusyhtiöille, joiden kriteerit hakemuksesi täyttää. Lainatarjouksen saamiseen menee muutamasta tunnista muutamaan arkipäivään. Lainatarjous sisältää tiedot lainasopimuksen ehdoista ja lainan myöntävän rahoituslaitoksen ehdotuksen sopimukseksi. Lainasopimuksen ehdot saattavat vaikuttaa monimutkaisilta ja vertailun tekeminen eri tarjousten välillä voi olla haastavaa. Kilpailutuspalvelun asiakaspalvelusta saat neuvontaa tarjousten ja ehtojen tulkitsemiseen ja vertailuun. He auttavat myös lainahakemuksen täyttämisessä ja vastaavat kysymyksiisi nopeasti. Kilpailutuspalvelu neuvoo myös lainahakemukseen vaadittavien liitteiden hakemisessa ja toimittamisessa.

Yhteenvetona, yhdistämällä lainasi ja muut velkasi säästät kuukausittaisissa lainanhoitokuluissa. Kilpailuttamalla yhdistelylainan kilpailutuspalvelun kautta lähetät vain yhden lainahakemuksen ja tavoitat sillä useamman pankin ja rahoituslaitoksen. Säästät samalla aikaa, vaivaa ja rahaa. Saat kerralla kaikki tilanteeseesi sopivat lainatarjoukset ja lähetät vain lainahakemuksen eteenpäin valitsemaasi paikkaan. Kilpailutuspalvelua käyttäessä et joudu tyytymään yhden pankin tarjoamaan ratkaisuun, joka saattaa olla hyvinkin kallis vaihtoehto, vaan löydät halvimman mahdollisen yhdistelylainan. Lainan kilpailuttamisesta kilpailutuspalvelun kautta et maksa ylimääräistä vaan kilpailutat yhdistelylainasi turvallisesti ja löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon velkojesi hoitamiseksi. Saat samalla kilpailutuspalvelun ammattitaitoisen ja osaavan palvelun tueksesi.