Kilpailuta varma järjestelylaina pankista tai rahoituslaitokselta

Kilpailuta järjestelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Voit hakea järjestelylainaa jopa 70 000 euroa. Lue lisää.

järjestelylaina
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Miten saada järjestelylaina?

Järjestelylainan hakeminen tapahtuu samalla tavalla, kuin minkä tahansa lainan hakeminen. Voit hakea lainaa velkojen maksuun omasta pankista, tai voit kilpailuttaa järjestelylainan palvelumme avulla.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa järjestelylainat (1000 € – 60 000 euroa) lainojen yhdistämistä varten. Järjestelylainalla maksetaan vanhat lainat pois. Säästöä kertyy, koska uudelle lainalle kilpailutetaan pienempi korko ja parempi laina-aika.

Usean lainan sijaan maksat takaisin vain yhtä yhdistelylainaa. Järjestelylaina voi auttaa sinua saamaan oman talouden tasapainoon.

Palvelumme avulla voi saada järjestelylainaa jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet täysi-ikäinen
  • Sinulla on säännölliset tulot
  • Sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Pankit ja rahoituslaitokset tekevät lainatarjoukset hakemuksesi perusteella. Sinulle tarjotun järjestelylainan lainasumma sekä laina-aika saattaa poiketa hakemuksestasi.

Kilpailuta paras järjestelylaina

Yhdistalaina.comin avulla löytyy paras järjestelyluotto jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset kuukausitulot
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla ei ole liikaa velkaa suhteessa tuloihisi

Järjestelylainat kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Paras laina on helppo valita sinulle tehdyistä lainatarjouksista.

Valitse velkojen järjestely, jossa on pienin korko ja vähiten kuluja. Kannattaa muistaa, että kaikki pankit ja rahoituslaitokset eivät tee lainatarjouksia automaattisesti.

Se, että kuinka paljon jokaisen lainatarjouksessa saamisessa kestää, riippuu pankeista ja rahoituslaitoksista. Yleensä saat kaikki lainatarjoukset muutaman arkipäivän sisällä.

Missä järjestyksessä maksaa velat pois?

Velat kannattaa maksaa pois aina kalleimmasta halvimpaan. Tämä tarkoittaa sitä, että lainoja joissa on suuri korko kannattaa maksaa pois ensimmäisenä.

Järjestelylainalla maksat lainoja pois kerralla. Järjestelylaina on helpoin ja nopein vaihtoehto lainojen yhdistämiseen.

Järjestelylainaa voi hakea palvelumme avulla. Saat lainan velkojen takaisin maksuun varmasti kilpailukykyisellä korolla.

Tällä hetkellä palvelussamme on mukana noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Yhden hakemuksen avulla voit saada järjestelylainan, joka auttaa sinua maksamaan kaikki velkasi pois kerralla.

Mistä lainaa ylivelkaantuneelle?

Velkojen maksuun voi saada järjestelylainaa jos tulot riittävät lainojen lyhentämiseen. Velkoja voi myös kohtuullistaa vapaaehtoisen velkajärjestelyn avulla.

Muita vaihtoehtoja ylivelkaantumisen pysäyttämiseksi on velkaneuvonnan apu tai sosiaalinen luotto. Sosiaalinen luotto haetaan omasta kunnasta ja sen voi saada välttämättömiin hankintoihin tai velkojen pois maksamiseen.

Mitä tehdä jos ei voi maksaa velkoja?

Mikäli velkojen maksun kanssa on ongelmia, kannattaa ottaa yhteyttä velkojaan. Velkojalta voi pyytää maksuvapaata, jos velkojen maksussa on vain väliaikainen ongelma.

Oman talouden seuraaminen auttaa velkaantumisen estämisessä. Mikäli lainojen lyhennyksessä tulee ongelmia, kannattaa laskea omat tulot, menot sekä lainan lyhennyksiin käytetty summa.

Velat on mahdollista yhdistää jos lainasi lyhennyksiin on käytettävissä tarpeeksi tuloja. Yleensä myös järjestelylainalla voi pienentää lainan kuluja sekä korkoa.

Palvelumme avulla järjestelylainan hakeminen on maksutonta. Voit tehdä maksuttoman hakemuksen ja vertailla sinulle tehtyjä lainatarjouksia.

Järjestelylaina & ulosotto

Järjestelylainaa saa myös ulosottovelkojen maksuun, mutta se ei ole mahdollista ilman vakuuksia. Järjestelylainaa tulee siis hakea vakuuksien kanssa, jos sitä haetaan ulosottovelkojen maksuun.

Järjestelylainan vakuutena voidaan käyttää esimerkiksi asuntoa tai muuta omaisuutta, kuten kesämökkiä. Voit saada lainaa ulosottovelkojen maksuun ainoastaan, jos vakuudellisen järjestelylainan kuukausittaiset kulut ovat pienemmät kuin ulosottovelan.

Järjestelylaina pankista: Pankkilaina ulosottovelkojen maksuun

Pankista voi hakea vakuudellista järjestelylainaa ulosottovelkojen maksuun. Lainaa ei voi saada ilman vakuuksia. Pankkilaina on hyvä vaihtoehto ulosottovelalle, jos sillä saadaan kuukausittaiset lyhennykset edullisemmaksi.

Järjestelylaina käy siis myös ulosottovelkojen maksuun. Lainaa ulosottovelkojen maksuun voi hakea omasta pankista tai sen voi kilpailuttaa palvelussamme.

Kilpailutamme lainasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainaa voit hakea jopa 60 000 euroon asti, joten myös iso järjestelylaina onnistuu.

Järjestelylaina S-Pankki

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta S-Lainaa, joka on joustava ja helppo ratkaisu erilaisten rahoitustarpeiden kattamiseen. Lainamääränä voi olla 5 000–50 000 euroa, ja takaisinmaksuaika ulottuu jopa 12 vuoteen.

S-Lainan hakemiseen ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Asiakkaat voivat hakea lainaa yksin kaikkien pankkien tunnuksilla, jopa 30 000 euroon asti.

Lainaa voi myös hakea yhdessä toisen henkilön kanssa, jolloin molemmat vastaavat lainasta yhteisesti. Yli 30 000 euron lainaan edellytetään kaksi hakijaa.

S-Pankin järjestelylaina eli S-Laina mahdollistaa asiakkaille joustavan ja vaivattoman tavan rahoittaa erilaisia tarpeita ilman vakuuksia tai takaajia. Järjestelylainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, ja takaisinmaksun ehdot ovat joustavat, kuten mahdollisuus lyhentää luottoa sovittua kuukausierää suuremmalla summalla tai maksaa luotto takaisin ilman erillisiä kustannuksia.

Järjestelylaina Nordea

Järjestelylainan hakeminen Nordeasta on perusteltua monesta syystä, kuten kilpailukykyinen hinta, helppous, taloudenhallinnan selkeytyminen ja vastuullisuus.

Nordean asiakkaat voivat nauttia kilpailukykyisistä koroista ja hinnoista lainojen yhdistämisen yhteydessä. Nordea hoitaa vanhan lainan poismaksun puolestaan, mikäli laina voidaan myöntää.

Tämä helpottaa asiakkaan taloudenhallintaa, sillä jatkossa kaikki Nordean palvelut ovat helposti seurattavissa mobiilipalveluiden kautta.

Nordea panostaa vastuullisuuteen arvioimalla huolellisesti asiakkaan taloudellista tilannetta ja tarjoamalla joustavia ratkaisuja. Nordean lainojen järjestely on lainansiirtopalvelu, joka auttaa asiakasta siirtämään kulutusluotot ja osamaksut omalle pankkitilille.

Nordea järjestelylaina myönnetään Nordean Joustoluottona.

Nordean asiakkaat voivat hakea Joustoluottoa 5 000 – 50 000 euroa järjestelylainan muodossa. Joustoluotto tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi, mikä helpottaa taloudenhallintaa ja voi säästää kuluissa pitkällä aikavälillä.

Järjestelylaina OP

OP järjestelylaina on mahdollista hakea kahdella eri tavalla: vakuudellisena pankkilainana tai vakuudettomana Täsmäluottona. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden siirtää muualta otetut kulutusluotot ja osamaksurahoitukset OP:n alle.

Vakuudellinen pankkilaina on edullinen vaihtoehto, joka tarjoaa asiakkaille parhaan mahdollisen koron lainalleen. Lainan vakuuksina voidaan käyttää asunto-omaisuutta, kuten omaa asuntoa, sijoitusasuntoa tai mökkiä.

Myös muita omaisuuseriä, kuten metsää, sijoituksia tai säästöjä, voidaan käyttää vakuutena. Osuuspankin vakuudellista pankkilainaa voi hakea 10 000 eurosta ylöspäin, mutta se ei ole tarkoitettu maksuvaikeuksien hoitamiseen.

Jos asiakkaalla on asuntolainaa Osuuspankissa, voi hän hakea myös vakuudetonta Täsmäluottoa lainojen siirtämistä varten. Tämä lainamuoto on saatavilla 2 000–15 000 euron suuruisena.

Täsmäluotto on hyvä vaihtoehto niille asiakkaille, joilla ei ole mahdollisuutta tarjota vakuuksia lainalleen.

Järjestelylaina kokemuksia

Yhdistalaina.com on saanut erinomaisia arvosteluja asiakkailtamme, jotka ovat kokeneet taloudellista ahdistusta ja tarvinneet apua velkojen yhdistämiseen. Asiakkaamme ovat kiitelleet palvelumme nopeutta, tehokkuutta ja henkilökohtaista neuvontaa.

Monet ovat huomanneet kuukausittaisten maksujensa pienenemisen ja taloudellisen tilanteensa selkiytyvän velkojen yhdistämisen myötä.

Asiakkaamme ovat tehneet hakemuksia Yhdistalaina.comin kautta ja saaneet rahat tililleen nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Palvelumme on auttanut heitä löytämään sopivan yhdistelylainan ja hoitanut kaikki tarvittavat järjestelyt, kuten vanhojen lainojen maksamisen ja uuden lainan tilille siirtämisen.

Henkilökohtainen yhteydenpito on ollut erityisen arvostettua, sillä asiakkaamme ovat kokeneet tulleensa kuulluiksi ja saaneensa ystävällistä neuvontaa. Yhdistalaina.com on saanut positiivista palautetta toiminnastaan, ja asiakkaamme ovat suositelleet palveluamme muillekin, jotka tarvitsevat apua lainojensa yhdistämiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Yhdistalaina.comin asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme ja sen tarjoamaan apuun järjestelylainojen saamisessa. Nopea toiminta, henkilökohtainen neuvonta ja taloudellisen tilanteen kohentuminen ovat olleet keskeisiä tekijöitä asiakkaidemme positiivisissa kokemuksissa.

Järjestelylaina luottotiedottomalle

Luottotiedottomalle ei voi myöntää lainaa jos lainat ovat yhä maksamatta. Ainoa ratkaisu on maksaa kaikki velat pois ja hakea ref-merkintä.

Ref-merkintä kertoo pankeille ja rahoituslaitoksille, että olet maksanut vanhat velat pois, joista sinulle on merkitty maksuhäiriömerkintä.

Saat apua velkaneuvonnasta, jos sinulla on vaikeuksia lainojen maksussa. Velkaneuvonnan avulla saat vaihtoehtoja velkakierteen lopettamiseksi.