Talous- ja velkaneuvonta - Hae apua talousasioihin ilmaiseksi!

Velkaneuvonta auttaa talousasioissa. Talous- ja velkaneuvonta on maksutonta. Saat talous- ja velkaneuvontaa oli velka pieni tai suuri. Lue lisää.

velkaneuvonta

Onko velkaneuvonta ilmaista?

Kyllä, voit luottaa siihen, että velkaneuvonta on täysin maksutonta ja samalla erittäin luottamuksellista. Talous- ja velkaneuvonta on suunniteltu tarjoamaan apua niin pieniin kuin suuriin taloushuoliin.

Olitpa sitten huolissasi päivittäisistä raha-asioista tai kamppailet velkataakan kanssa, voit hakeutua velkaneuvontaan ilman huolta kustannuksista. Talous- ja velkaneuvonta antaa asiantuntevaa neuvontaa arjen taloushaasteisiin sekä velkoihin liittyviin kysymyksiin, ja voit olla varma, että se on täysin maksutonta.

Milloin kannattaa hakeutua talous- ja velkaneuvontaan?

Talous- ja velkaneuvonta on hyvä vaihtoehto, kun kohtaat taloudellisia haasteita tai olet huolissasi velkataakastasi. Voit hakea talous- ja velkaneuvontaa, vaikka velkaa olisi vähän tai ei lainkaan. Aikainen puuttuminen talousasioihin auttaa ennaltaehkäisemään suurempia ongelmia.

Varhainen talous- ja velkaneuvontaan hakeutuminen voi auttaa sinua saamaan selkeämmän kuvan taloudellisesta tilanteestasi, löytämään ratkaisuja ja ennaltaehkäisemään suurempia vaikeuksia. Olipa tilanteesi mikä tahansa, talous- ja velkaneuvonta on valmis auttamaan sinua luottamuksellisesti ja maksuttomasti.

Miten haen talous- ja velkaneuvontaa?

Valtion talous- ja velkaneuvonnan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Jos kohtaat taloudellisia haasteita tai olet huolissasi velkaongelmista, voit ottaa yhteyttä talous- ja velkaneuvontaan saadaksesi apua tilanteeseesi. Alla on muutamia vaiheita, joita voit seurata talous- ja velkaneuvonnan hakemisessa:

  • Tutustu oikeusapu palveluun: Ennen yhteydenottoa kannattaa tutustua talous- ja velkaneuvonnan palveluihin ja tarjoamiin mahdollisuuksiin. Voit käydä heidän verkkosivuillaan saadaksesi tietoa siitä, mitä palvelu pitää sisällään.
  • Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisesti: Voit ottaa yhteyttä talous- ja velkaneuvontaan puhelimitse tai sähköisen asioinnin kautta. Usein heidän verkkosivuillaan on ohjeet siitä, miten voit tehdä yhteydenoton.
  • Sovi tapaaminen: Jos haluat keskustella tilanteestasi tarkemmin, voit sopia tapaamisen talous- ja velkaneuvojan kanssa. Tapaaminen voi olla puhelimitse, videopuhelun kautta tai kasvotusten toimistossa.
  • Keskustele asiantuntijan kanssa: Tapaamisessa voit kertoa tilanteestasi ja talousongelmistasi asiantuntijalle. He kuuntelevat sinua huolellisesti ja tarjoavat neuvoja sekä ohjeita siitä, miten voit edetä tilanteessasi.
  • Laadi suunnitelma: Yhdessä velkaneuvojan kanssa voitte laatia suunnitelman, joka auttaa sinua hallitsemaan taloudellista tilannettasi paremmin. Tämä voi sisältää budjetin laatimista, maksusuunnitelman tekemistä ja muita toimenpiteitä velkaongelmien ratkaisemiseksi.

On tärkeää muistaa, että talous- ja velkaneuvonta on maksutonta ja luottamuksellista palvelua. Velkaneuvojat ovat valmiita auttamaan sinua löytämään parhaat ratkaisut tilanteeseesi ja tukemaan sinua matkallasi kohti taloudellista hyvinvointia. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua talousasioissa tai velkaongelmissa.

Mikä on velkaneuvonta?

Velkaneuvonta on arvokas ja maksuton palvelu, joka on suunniteltu tarjoamaan apua ja tukea taloudellisissa ja velkaongelmissa kamppaileville. Palvelu on luottamuksellinen, mikä tarkoittaa, että voit keskustella tilanteestasi avoimesti ja turvallisesti. Velkaneuvonta auttaa sinua hahmottamaan selkeämmän kuvan taloudellisesta tilanteestasi, ymmärtämään velkaongelmiesi syitä ja seurauksia sekä tarjoaa käytännön ratkaisuja tilanteesi parantamiseksi.

Neuvonnan tarkoitus on auttaa sinua löytämään tapoja hallita velkataakkaasi ja välttää suurempia ongelmia. Se voi sisältää talousarvion laatimista, budjetoinnin vinkkejä sekä ohjeita velkojen järkevään hoitamiseen. Velkaneuvojat ovat ammattilaisia, jotka ovat valmiita tukemaan sinua ja tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tilanteeseesi sopivasti.

On tärkeää ymmärtää, että velkaneuvonta ei ainoastaan tarjoa käytännön neuvoja, vaan myös henkistä tukea. Taloushuolet voivat aiheuttaa stressiä ja ahdistusta, ja velkaneuvonta voi olla arvokas tuki näiden tunteiden käsittelemisessä. Joten, olipa tilanteesi mikä tahansa, voit luottaa siihen, että velkaneuvonta on valmis auttamaan sinua eteenpäin kohti taloudellista hyvinvointia.

Mitä talous- ja velkaneuvonnan velkaneuvoja tekee?

Talous- ja velkaneuvojalla on merkittävä rooli taloudellisen tilanteesi parantamisessa ja velkaongelmien ratkaisemisessa. He ovat erityiskoulutettuja ammattilaisia, jotka tarjoavat monipuolista apua ja tukea.

Velkaneuvoja auttaa sinua ensinnäkin suunnittelemaan raha-asioitasi kokonaisvaltaisesti. He auttavat sinua laatimaan realistisen budjetin, joka perustuu tuloihisi ja menoihisi. Tämä auttaa sinua hahmottamaan, mihin rahasi menevät ja kuinka voit hallita talouttasi tehokkaasti.

Lisäksi velkaneuvoja arvioi kanssasi erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja velkaongelmiisi. He voivat auttaa sinua laatimaan maksusuunnitelmia ja neuvottelemaan velkojiesi kanssa. Velkaneuvojat ovat myös asiantuntevia avustajia järjestelylainan ja velkajärjestelyn hakemisessa, mikä voi olla tehokas tapa helpottaa velkataakkaa.

On tärkeää huomata, että velkaneuvoja ei ainoastaan tarjoa käytännön ohjeita, vaan he ovat myös tukihenkilöitäsi. He kuuntelevat tilanteesi huolellisesti, tarjoavat selkeitä neuvoja ja auttavat sinua tekemään informoituja päätöksiä. Sinä teet päätökset omasta taloudestasi, mutta voit luottaa siihen, että velkaneuvojat ovat valmiita tukemaan ja ohjaamaan sinua kohti taloudellista hyvinvointia.

Voiko velat saada anteeksi?

Valitettavasti velkoja ei yleensä voida saada anteeksi sellaisenaan. Kuitenkin, jos kamppailet velkataakan kanssa, velkaneuvoja voi olla arvokas tuki tilanteessasi. Heidän asiantuntemuksensa avulla voit löytää ratkaisuja, jotka auttavat sinua hallitsemaan velkojasi paremmin ja järjestämään talouttasi uudelleen.

Velkaneuvojat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat perehtyneet erilaisiin velkaongelmiin ja niiden ratkaisuihin. He auttavat sinua suunnittelemaan maksusuunnitelmia, neuvottelemaan velkojien kanssa ja hakeutumaan tarvittaessa järjestelylainojen tai velkajärjestelyiden piiriin. Nämä toimenpiteet voivat helpottaa velkataakkaasi ja tuoda helpotusta taloudelliseen tilanteeseesi.

On tärkeää ymmärtää, että velkaneuvojat ovat valmiita auttamaan sinua löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut tilanteeseesi. Heidän tavoitteenaan on auttaa sinua ottamaan kontrolli takaisin taloudellisessa tilanteessasi ja löytämään kestäviä tapoja hoitaa velkasi. Vaikka velat eivät yleensä saa anteeksi, velkaneuvojan avulla voit työskennellä kohti taloudellista tasapainoa ja parempaa tulevaisuutta.

Kauanko kestää päästä velkajärjestelyyn?

Velkajärjestelyn kesto vaihtelee tilanteesta riippuen. Se voi kestää useamman vuoden, mutta tarkka aika riippuu velkajärjestelysi yksityiskohdista ja taloudellisesta tilanteestasi.

Voiko saada lainaa jos on velkajärjestelyssä oleva?

Yleensä lainan saaminen voi olla hankalaa, kun olet velkajärjestelyssä. Velkaneuvonta auttaa sinua löytämään muita tapoja hallita talouttasi ilman uusia lainoja. On tärkeää keskittyä ensisijaisesti velkojen hoitamiseen ja talouden hallintaan, ennen kuin harkitset uusien lainojen ottamista.

Lue myös

Lähetä maksuton hakemus ja tarkista paljonko voisit säästää yhdistämällä lainat!

LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.