Yhdistelylaina ilman vakuuksia - Kilpailuta yhdistelylainat

Kilpailuta edullinen yhdistelylaina pienellä korolla. Saat tarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

LVS

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Yhdistelylaina

yhdistelylaina

Paras yhdistelylaina helposti kilpailuttamalla

Paras lainojen yhdistelylaina löytyy helpoiten kilpailuttamalla edullisin yhdistelylaina palvelumme avulla. Löydä matalakorkoinen yhdistelylaina 30 pankin ja rahoituslaitoksen tekemistä lainatarjouksista.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda isot säästöt

Velkojen yhdistelylaina voi tuoda hyvinkin isot säästöt, jos korkeakorkoisia lainoja on kertynyt useita. Palvelumme avulla sinulle kilpailutetaan yksi uusi laina, jolla vanhat lainat maksetaan pois.

Voit tehdä maksuttoman hakemuksen ja tarkastellä, että mistä halvin yhdistelylaina löytyy. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät sinulle lainatarjoukset viimeistään muutaman päivän sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

Osa pankeista ja rahoituslaitoksista tekevät lainatarjouksen automaattisesti, joten voit saada sen välittömästi. Voit vertailla lainatarjouksia ja valita niistä sinulle parhaan vaihtoehdon.

Vakuudeton yhdistelylaina sopii moneen eri tilanteeseen

Yhä useampi miettii, että kannattaako yhdistelylaina pienillä tuloilla. Vakuudettoman yhdistelylainan etuna on se, että se sopii moneen eri tilanteeseen.

Alhaalta löydät lisätietoja siitä, että miten saada yhdistelylaina eri tilanteissa palvelumme avulla.

Yhdistelylaina opiskelijalle

Konsolidointilaina voi olla hyvä tapa pienentää kuukausittaisia maksuja ja saada velkasi hallintaan, mutta on tärkeää varmistaa, että ymmärrät prosessin ennen kuin haet sitä. Opiskelijana voit saada yhdistelylainaa, jos sinulla on säännölliset tulot osa-aikatyöstä tai muusta lähteestä.

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä lainanantajaan ja kysyä konsolidointivaihtoehdoista. Kun olet päättänyt suunnitelmasta, sinun on täytettävä hakemus ja toimitettava asiakirjat tuloistasi ja veloistasi. Lainanantaja tarkastaa sitten tietosi ja tekee päätöksen lainan hyväksymisestä.

Jos kaikki sujuu ongelmitta, sinulla pitäisi olla velkojen yhdistämiseen tarvittavat rahat muutaman päivän kuluessa. Yhdistelylainan hakeminen on yksinkertainen prosessi, mutta on tärkeää tietää menot ja tulot etukäteen varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen.

Yhdistelylaina työttömälle

Jos olet työtön ja saat säännöllisiä tuloja, kuten toimeentulotukea tai työttömyyskorvausta, saatat silti olla oikeutettu yhdistelylainaan. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät henkilökohtaisen luottopäätöksen kunkin henkilön kohdalla.

Yleisesti ottaen sinulla on kuitenkin oltava hyvä luottotiedot, jotta voit saada yhdistelylainan. Jos sinulla on ollut maksuviivästyksiä tai maksuhäiriöitä velkavelvoitteissasi, on epätodennäköistä, että sinulle hyväksyttäisiin yhdistelylainaa.

Jos siis harkitset tätä vaihtoehtoa, on tärkeää tarkistaa ensin luottotietosi ja varmistaa, että sinulla on hyvä luottotietohistoria. Toinen tekijä, jonka pankit ja rahoituslaitokset ottavat huomioon henkilökohtaista luottopäätöstä tehdessään, on nykyinen työllisyystilanteesi.

Jos olet tällä hetkellä työtön, saatat silti saada vakautuslainaa, jos voit osoittaa, että sinulla on säännöllinen tulonlähde, kuten toimeentulotuki tai työttömyyskorvaus.

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Eläkeläisenä saatat olla oikeutettu vakautuslainaan, joka auttaa sinua maksamaan velkasi pois. Prosessi on yksinkertainen ja suoraviivainen, ja se voi auttaa sinua säästämään korko- ja lainakuluissa.

Yhdistelylainan hakemista varten sinun on esitettävä todiste tuloista, kuten eläketodistus tai sosiaaliturvaetuuksia koskeva kirje. Sinun on myös toimitettava todiste asuinpaikasta, kuten ajokortti tai sähkölasku.

Kun olet kerännyt kaikki tarvittavat asiakirjat, voit jättää hakemuksen verkossa. Hyväksytyn päätöksen jälkeen saat uuden lainan tilillesi ja maksat vanhat velkasi pois ja alat maksamaan yhtä kuukausittaista lainaa.

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua pääsemään veloista nopeammin ja säästämään korkokuluissa, joten sitä kannattaa ehdottomasti harkita, jos olet eläkeläinen, jolla on säännölliset tulot.

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle

Jos sinulla on vaikeuksia selviytyä kuukausittain, saatat harkita yhdistelylainan ottamista. Tämäntyyppinen laina voi auttaa pienentämään kuukausimaksuja yhdistämällä kaikki velkasi yhdeksi helposti hallittavaksi maksueräksi.

Voit hakea yhdistelylainaa, jos säännölliset tulosi riittävät velkojen lyhennykseen. Tämä tarkoittaa sitä, että pystyt selviytymään uuden lainan lyhennyksistä.

Jos velkasi siis painavat päälle, älä joudu epätoivoon, lainojen yhdistäminen voi olla vielä ulottuvillasi.

Vakuudellinen yhdistelylaina pankista

Vakuudellinen järjestelylaina on hyvä tapa saada taloutesi kuntoon. Kun yhdistät velkasi, sinulla on yksi kuukausimaksu useiden kuukausimaksujen sijaan, mikä voi helpottaa budjetointia ja kulujen seuraamista.

Koska lainan vakuutena on vakuus, saat yleensä alhaisemman koron kuin vakuudettomasta lainasta. Tämä tarkoittaa, että suurempi osa maksusta menee velan lyhentämiseen eikä vain korkojen maksamiseen.

Jos siis etsit keinoa saada velkasi kuriin, pankin myöntämä vakuudellinen vakauttamislaina voi olla ratkaisu.