Skip to content

Yhdistelylaina tuo säästöä jopa tuhat euroa vuodessa! Hae nyt!

Yhdistelylaina auttaa sinua säästämään jopa tuhat euroa vuodessa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Yhdistelylaina pienentää muita kuluja huomattavasti

Yhä useammalta suomalaiselta löytyy maksuhäiriömerkintä. Vuoden 2018 alussa maksuhäiriömerkintä löytyi jo 376 000 kuluttajalta. Ei ole siis ihme, että yhä useampi kuluttaja etsii yhdistelylainan kaltaisia ratkaisuja helpottamaan useiden lainojen takaisinmaksua.

Useamman pikavipin tai pikalainan ottaminen johtaa nopeasti siihen, että varsinaiset korot ovat pienemmät kuin koron päälle tulevat lainan muut kulut. Tällaisia kuluja ovat mm. lainanhoitokulut, laskutuslisä sekä lainan nostomaksut. Suuruudeltaan lainanhoitokulut voivat olla muutamasta eurosta aina pariin kymmeneen euroon. Esimerkiksi 5:stä erillisestä lainasta, joissa on 20€ kuukausittaiset lainanhoitokulut saa pulittaa 100 euroa kuukaudessa eli 1200€ vuodessa. Tähän päälle tulee vielä jokaisen lainan lyhentäminen, joten ei ole ihme, että osa kuluttajista on todella pulassa useamman pienlainan kanssa. Parhaimillaan lainojen yhdistämisen avulla voi säästää tuhansia euroja vuodessa.

Voit hakea lainaa kalliiden lainojen yhdistämiseen kätevästi palvelumme avulla. Lähetämme hakemuksesi usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle. Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee sinulle henkilökohtaisen tarjouksen, joten voit olla varma, että tarjousten korot ovat hyvin kilpailukykyisiä. Lupaamme tarjouksen sinulle jos täytät seuraavat ehdot: Olet vakituisessa työsuhteessa, yli 20-vuotias, bruttotulosi ovat yli 1200€ kuukaudessa ja sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Voit hakea palvelumme avulla 500€ – 50 000€ yhdistelylainaa ilman vakuuksia. Laina-ajan voit valita 1 – 15 vuoden väliltä.

Yhdistelylaina ei ole aina järkevä vaihtoehto


Oikein käytettynä yhdistelylaina on oikein fiksu veto, mutta aina sekään ei ole paras vaihtoehto. Useimmille lainojen yhdistäminen on järkevää ja taloudellisesti kannattavaa, mutta joissain tapauksissa se ei ole yksinkertaisesti mahdollista. Luottotietojen menetys estää lainan saannin, joten myös yhdistelylainan hakeminen on mahdotonta. Lainanhakijan tulotaso sekä työtilanne vaikuttaa myös siihen voiko hän saada hyväksyttyjä lainatarjouksia luottojen yhdistämistä varten. Tällaisissa tilanteissa kannattaa kääntyä oman paikkakunnan velkaneuvonnan puoleen. Missään nimessä ei kannata hakea lisää lainaa vanhojen lainojen maksuun, koska tästä seuraa väistämättä velkakierre. Velkakierre olisi hyvä saada katkaistua mahdollisimman nopeasti, että velkataakka ei ehdi kasvaa tarpeettoman suureksi.

Velkojat ovat yleensä ymmärtäväisiä ja suostuvat monesti erilaisiin maksujärjestelyihin, koska luottojen perintä aiheuttaa myös heille kustannuksia. Mikäli olet siinä tilanteessa, että lainojen takaisinmaksu tuntuu ylitsepääsemättömältä kannattaa tutustua oman alueen velkaneuvontaan. Velkaneuvoja auttaa sinua kartoittamaan menot, tulot ja velat. Tämä laskelma auttaa monesti hahmottamaan vaadittavat toimenpiteet, että saa velat maksettua. Velkaneuvojat auttavat neuvottelemaan maksujärjestelyistä velkojien kanssa.

Yhdistelylaina kannattaa vain jos selviät lainojen takaisinmaksusta

Yhdistelylainaa kannattaa siis harkita ainoastaan silloin kun olet varma, että selviät uudesta isommasta lainasta. Helpoiten oman takaisinmaksukyvyn arvioiminen onnistuu laskemalla omien menojen ja tulojen erotus. Voit tehdä laskutoimituksen manuaalisesti tai käyttää oman talouden seurantaan kehitettyjä sovelluksia, kuten esimerkiksi Tink -sovellusta. Tink -sovellus lataa tilitietosi pankistasi ja laskee automaattisesti menojen ja tulojen erotuksen. Se osaa lajitella ostokset eri kategorioihin ostopaikkojen mukaan. Kategoriat helpottavat näkemään kokonaiskuvan siitä paljon kulutat rahaa eri asioihin. Se myös näyttää tulojen ja menojen erotuksen viimeiseltä 6 kuukaudelta, joten näet helposti mikäli kulutuksesi on liian suuri suhteessa tuloihisi.