Osamaksujen yhdistäminen - Yhdistä osamaksut kilpailutetulla lainalla!

Kilpailuta osamaksujen yhdistäminen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Yhdistä osamaksut yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Lue lisää.

osamaksu
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Mikä on osamaksu?

Osamaksu on yleinen maksutapa, jota käytetään erityisesti suurempien hankintojen yhteydessä. Se on kätevä vaihtoehto, kun haluat jakaa tuotteen hinnan useammalle kuukaudelle, sen sijaan, että sinun tulisi maksaa koko hinta kerralla.

Osamaksulla voit hankkia esimerkiksi huonekaluja, elektroniikkaa tai muita kalliimpia kodin hankintoja. Osamaksu toimii siten, että tuotteen koko hintaa ei tarvitse maksaa heti, vaan hinta maksetaan osissa sovitun sopimuskauden mukaisesti.

Yleensä on mahdollista valita osamaksun koko ja sitä kautta määräytyy myös tuotteen maksuaika. Joissain tapauksissa valitaan vain muutaman kuukauden osamaksu, mutta isoissa hankinnoissa osamaksurahoitus voi olla jopa 36 kuukautta pitkä.

Lue alhaalta lisää eri osamaksujen koroista ja kuluista:

Osamaksun hyvät ja huonot puolet

Osamaksun hyvä puoli on se, että tuotteen saa itselleen käyttöön heti, vaikka tuotteen koko hintaa ei pystyisikään kerralla maksamaan.

Toisaalta, osamaksu voi kuulostaa hyvältä ajatukselta silloin kun esimerkiksi palkka tai muut säännölliset tulot eivät riitä tuotteen maksamiseen kerralla. Kannattaa kuitenkin ottaa selvää kaikista mahdollisista lisäkuluista, joita osamaksulla maksamiseen liittyy, kuten korot ja käsittelymaksut.

Usein kauppa mainostaa mahdollisuutta maksaa tuotteet korottomalla osamaksulla, mutta usein muut piilokulut korottavat hintaa huomattavasti.

Miksi osamaksu kannattaa kilpailuttaa?

Osamaksun kilpailuttaminen on tärkeää, sillä osamaksun korko ja muut kulut voivat vaihdella suuresti eri palveluntarjoajien välillä. Esimerkiksi, kesällä 2020 säädettiin väliaikainen korkokattolaki, jota jatkettiin vuoden 2021 alusta syyskuuhun 2021.

Siinä määriteltiin, että kulutusluottojen nimelliskorkoa voidaan periä maksimissaan kymmenen prosenttia lain voimassaoloaikana. Korkokatto ei kuitenkaan koske osamaksu- tai luottokorttikauppaa ja tämän vuoksi niiden kautta ostetuista tuotteista voi tältäkin ajalta joutua maksamaan jopa 20 % korkoa.

Joissakin tapauksissa onkin edullisempaa ottaa kulutusluotto tuotteen maksamiseen kerralla, sillä kulutusluoton korot ja kulut voivat olla alhaisemmat kuin osamaksujen. Kulutusluoton todellinen vuosikorko on usein vain 5-20%, jolloin luoton kilpailuttaminen ja ottaminen on kannattavampi valinta kuin osamaksulla ostaminen.

Miten Yhdistalaina.com voi auttaa?

Yhdistalaina.com on palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan osamaksusi. Palvelun avulla voit hakea edullisempaa lainaa osamaksusi tilalle.

Yhdistalaina.com tekee yhteistyötä monien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, joten se pystyy tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia, joten prosessi on nopea ja helppo.

Osamaksua voi kilpailuttaa helposti

Osamaksun kilpailuttaminen Yhdistalaina.com -palvelussa on helppoa. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus palvelussa, ja saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Voit hakea lainaa 500 €:sta aina 60 000 € asti, joten palvelu sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Osamaksu on kätevä tapa jakaa suurempien hankintojen kustannukset useammalle kuukaudelle. Kuitenkin, osamaksun korko ja muut kulut voivat olla suuret, joten osamaksun kilpailuttaminen on tärkeää.

Yhdistalaina.com on palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan osamaksusi ja löytämään edullisemman rahoituksen osamaksusi tilalle. Joten, ennen kuin teet suuremman hankinnan osamaksulla, kannattaa tarkistaa, olisiko Yhdistalaina.com -palvelun kautta saatava laina edullisempi vaihtoehto.