Klarna lasku voi tulla kalliiksi! Korko jopa 18,90 %

Klarna tarjoaa korotonta maksuaikaa, mutta Klarnan laina kannattaa aina kilpailuttaa. Lue lisää.

klarna lasku
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Klarna laina (korko 18,90%) kannattaa kilpailuttaa

Klarnan tarjoama kuluttajaluotto voi olla kätevä tapa rahoittaa ostoksia, mutta on tärkeää huomioida, että sen korko ja muut kulut voivat tehdä siitä kalliin vaihtoehdon pitkällä aikavälillä. Klarnan luoton korko voi olla jopa 18,90%, ja lisäksi voi tulla muita kuluja, kuten aloitusmaksu tai käsittelymaksu.

Yhdistalaina.com-palvelun kautta voit kilpailuttaa lainasi ja löytää edullisemman vaihtoehdon. Palvelu vertailee eri lainantarjoajien tarjouksia ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan.

Kilpailuttamalla Klarnan lainan voit valita sen tilalle edullisemman lainan ja säästää merkittävästi koroissa ja muissa kuluissa.

Lisäksi Yhdistalaina.com-palvelun kautta voit yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa, sillä sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Joten, vaikka Klarnan luotto voi tuntua kätevältä ratkaisulta ostosten rahoittamiseen, kannattaa aina harkita myös muita vaihtoehtoja. Yhdistalaina.com-palvelun avulla voit löytää edullisemman ja sinulle paremmin sopivan lainan.

Maksa myöhemmin Klarnalla tai voit myös maksaa osissa Klarna laskulla

Klarna Lasku tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia sujuvasti ja maksaa ne vasta, kun olet vastaanottanut tuotteen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen. Klarna tarjoaa 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa, joka alkaa tilauksen lähettämisestä.

Tämä tarkoittaa, että saat kokeilla tuotetta ennen kuin sinun tarvitsee maksaa siitä.

Voit maksaa laskun heti tai maksa lasku osissa Klarna lainan avulla

Klarna laskun avulla voit valita mahdollisuuden pilkkoa suuremmat ostokset jopa 36 kuukauden maksuajalle, osamaksun avulla. Tämä voi olla hyödyllistä, jos teet suuremman ostoksen ja haluat jakaa kulut useammalle kuukaudelle.

Klarnan sovelluksen avulla voit hallita maksujasi ja eräpäiviäsi. Sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä.

Vaikka Klarna Lasku tarjoaa joustavuutta ja helppoutta ostosten tekemiseen, on tärkeää muistaa, että luoton kustannukset voivat kertyä suuriksi, jos maksat ostoksesi takaisin pitkän ajan kuluessa. Tästä syystä suosittelemme Yhdistalaina.com -palvelun käyttöä, joka kilpailuttaa lainat puolestasi useilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla. Näin voit löytää itsellesi edullisimman lainan ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.