Ecster luotto voi tulla kalliiksi! Korko jopa 29%

Ecster rahoituksen tilalle kannattaa kilpailuttaa edullisempi laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

ecster
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Ecster kortin avulla voit maksaa ostoksesi kätevästi, mutta korko voi yllättää

Ecster tarjoaa sinulle joustavuutta ja tekee arjestasi helpompaa, lähes kuin osamaksu. Se on luotettava kumppani yllättävissä menoissa ja auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi.

Ecster-kortilla saat maksuaikaa kaikille ostoillesi ja voit maksaa ostokset pienemmissä erissä. Kortti tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää maksuaikatarjouksia eri liikkeissä, maksaa ostoksia ympäri maailmaa ja nostaa käteistä automaatilta.

Ecster-sovellus auttaa seuraamaan tilitapahtumia

Ecster-kortin avulla saat rahanarvoisia etuja ja käyttöösi kätevän nettipalvelun sekä Ecster-sovelluksen, joilla voit seurata tilitapahtumiasi helposti. Kortilla maksaminen tuo sinulle turvaa: voit reklamoida aiheettomat korttitapahtumat tai jos et ole saanut tilaamaasi tuotetta tai palvelua.

Ecster-kortti on enemmän kuin tavallinen luottokortti. Se tarjoaa sinulle Matkaturva- ja Omavastuuturva-vakuutukset ilman eri kuluja. Jos kortilla ostettu matka peruuntuu, voit saada rahat takaisin.

Lisäksi, kun maksat verkossa, maksu vahvistetaan Ecster Secure ID -sovelluksella, joka lisää turvallisuutta maksutapahtumissa.

Ecster-kortti on siis monipuolinen työkalu, joka auttaa sinua hallitsemaan talouttasi ja tekemään ostoksia joustavasti. Se on erinomainen valinta sinulle, joka arvostat joustavuutta, turvallisuutta ja helppoutta.

Kilpailuta Ecster kortin tilalle edullisempi laina Yhdistalaina.comin avulla

Esimerkiksi Ecster Gigantti -kortti on joustava maksuväline, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Kortti on Mastercard-luottokortti, joten se hyväksytään laajasti eri myyntipisteissä.

Kortilla voit maksaa isot ja pienet ostokset ja nostaa käteistä jopa 2000 € viikossa. Kortti tarjoaa sinulle noin kuukauden edullista maksuaikaa ostoksillesi, jonka jälkeen voit päättää, maksatko kaiken kerralla pois ilman korkoa vai jaatko takaisinmaksun useampaan korolliseen erään.

Ecster Gigantti -kortti tarjoaa myös erilaisia etuja, kuten joustavia maksuaikatarjouksia, automaattinostot ilman lisäkuluja sekä Omavastuuturva- ja Matkaturva-vakuutukset. Korttiisi sisältyy kuukausimaksu, joka määräytyy valitun luottorajan mukaan.

Korttitapahtumiasi voit seurata helposti nettipalvelussa tai Ecster-mobiilisovelluksessa.

Vaikka Ecster Gigantti -kortti tarjoaa monia etuja, on tärkeää huomioida sen kustannukset. Kortin todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 29,65 % ja maksettava kokonaismäärä 1 721,76 euroa.

Tämä tarkoittaa, että jos käytät korttia luoton nostamiseen ja maksat sen takaisin 12 kuukauden aikana, maksat yhteensä 221,76 euroa enemmän kuin mitä alun perin nostit.

Yhdistalaina.com-palvelun kautta voit kilpailuttaa lainasi ja löytää edullisemman vaihtoehdon. Esimerkiksi, jos löydät lainan, jonka vuosikorko on alhaisempi kuin 29,65 %, voit säästää merkittävästi rahaa lainan kustannuksissa.

Lisäksi Yhdistalaina.com-palvelun kautta voit hakea yhdistelylainaa ilman vakuuksia, mikä tekee lainanhakuprosessista nopeamman ja helpomman. Joten ennen kuin käytät Ecster Gigantti -korttia luoton nostamiseen, kannattaa tutustua Yhdistalaina.com-palvelun tarjontaan ja kilpailuttaa lainasi.