Avarda lasku voi tulla kalliiksi (Korko jopa 28%) - Kilpailuta Avarda laina

Kilpailuta Avardan laskun tilalle edullisempi laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

avarda lasku
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Avarda osamaksu kannattaa kilpailuttaa

Avarda tarjoaa korotonta luottoaikaa 30 päivää ja luottorajaa 1000 € – 6000 €, mikä voi tarjota joustavuutta ja mahdollisuuden tehdä ostoksia nyt ja maksaa ne myöhemmin. Kuitenkin, on tärkeää huomioida, että Avardan luotto on vaihtuvakorkoinen, jossa luoton marginaali on 15 % plus viitekorko, joka tarkistetaan kaksi kertaa vuodessa.

Tämä voi johtaa korkeisiin korkokuluihin pitkällä aikavälillä, erityisesti jos viitekorko nousee. Lisäksi Avardan luoton todellinen vuosikorko voi olla jopa 28 %, ja tilinhoitomaksu voi olla jopa 5 € kuukaudessa.

Tämän vuoksi sinun kannattaa harkita lainan kilpailuttamista Yhdistalaina.com -palvelun kautta. Yhdistalaina.com on palvelu, joka kilpailuttaa ja yhdistää lainat puolestasi useilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla.

Tämä tarkoittaa, että saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

Yhdistalaina.com -palvelun kautta saatat löytää edullisemman lainan kuin Avarda tarjoaa. Edullisempi laina tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia maksuja ja pienempiä kokonaiskustannuksia.

Lisäksi Yhdistalaina.com -palvelun käyttäminen on sinulle täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kilpailuttaa lainasi riskittömästi ja nähdä, onko sinulle tarjolla edullisempia vaihtoehtoja.

Avardan avulla voit maksaa ostoksesi osissa jopa 6000 euroon asti

Avarda tarjoaa joustavaa osamaksuja, jotka mahdollistavat ostosten tekemisen helposti ja turvallisesti. Avardan lasku on yksi näistä maksutavoista, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia ja maksaa ne myöhemmin.

Kun valitset Avardan laskun maksutavaksi, saat laskun sähköpostiisi, kun verkkokauppa kuittaa tuotteesi lähetetyksi. Laskun eräpäivä on 30 päivää laskutuspäivästä, joten sinulla on jopa 30 päivää aikaa maksaa ostoksesi.

Avardan laskulla voit myös jakaa maksusi jopa 48 kuukaudelle. Kuukauden 17. päivä tulostuu tililasku, josta näet kaikki kuukauden aikana tekemäsi ostokset sekä muut tilitapahtumat. Sinun tulee maksaa kuukausittain laskullasi ilmoitettu vähimmäismäärä, mutta voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois.

Vaikka Avardan lasku tarjoaa joustavuutta ja helppoutta, on tärkeää muistaa, että laskun maksamatta jättäminen tai myöhästynyt maksu voi johtaa lisäkuluihin. Lisäksi, jos valitset maksaa laskusi erissä, laskusi muuttuu tililaskuksi ja velkaasi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu luottoehtojesi mukaisesti.

Yhdistalaina.com tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa lainasi ja löytää edullisempi vaihtoehto. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on useita Avardan laskuja tai muita velkoja, joita haluat yhdistää yhdeksi lainaksi.

Yhdistalaina.com vertailee eri lainantarjoajien tarjouksia ja auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Näin voit mahdollisesti säästää koroissa ja kuluissa, sekä yksinkertaistaa taloudenhoitoasi yhdellä kuukausittaisella maksulla.