Qliro lasku voi tulla kalliiksi! Korko jopa 27 %

Kilpailuta Qliro laskun tilalle edullisempi laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

qliro lasku
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Qliro: Osta nyt, maksa myöhemmin

Qliro tarjoaa sinulle joustavuutta ja helppoutta ostosten maksamisessa. Kun teet ostoksia Qliron kautta, saat laskun sähköpostiisi. Voit valita maksatko ostoksesi heti vai odotatko, kunnes saat muistutuksen eräpäivän lähestymisestä. Saat korotonta maksuaikaa jopa 14 pävää.

Qliron kautta voit maksaa kaikilla tavallisilla maksutavoilla, joko heti tai toimituksen jälkeen. Qliron omilla maksutavoilla maksat aina toimituksen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voit olla varma, että olet tyytyväinen tuotteisiisi ennen kuin maksat ne.

Voit käyttää Qliron sovellusta tai kirjautua heidän verkkosivuilleen nähdäksesi laskusi. Laskut näkyvät, kun myymälä on lähettänyt tuotteesi.

Vaikka Qliro tarjoaa joustavuutta ja helppoutta, on tärkeää muistaa, että laskun maksamatta jättäminen tai myöhästynyt maksu voi johtaa lisäkuluihin. Yhdistalaina.com tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa lainasi ja löytää edullisempi vaihtoehto.

Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on useita Qliro-laskuja tai muita velkoja, joita haluat yhdistää yhdeksi lainaksi. Yhdistalaina.com vertailee eri lainantarjoajien tarjouksia ja auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Näin voit mahdollisesti säästää koroissa ja kuluissa, sekä yksinkertaistaa taloudenhoitoasi yhdellä kuukausittaisella maksulla.

Qliron korkea korko voi yllättää

Qliron tarjoamat lainavaihtoehdot, kuten Qliro Tili, Qliro Osamaksu ja Qliro Kampanjalasku, voivat olla houkuttelevia, mutta niiden todelliset vuosikorot voivat olla korkeita. Esimerkiksi Qliro Tilin todellinen vuosikorko on 27,58%, Qliro Osamaksun 18,02% ja Qliro Kampanjalaskun 3,05%. Vaikka Qliro Kampanjalaskun korko on matala, se on voimassa vain kahden kuukauden maksuajalle.

Tässä tilanteessa Yhdistalaina.com-palvelun käyttö voi olla erittäin hyödyllistä. Yhdistalaina.com on palvelu, joka kilpailuttaa useita eri lainanantajia puolestasi. Tämä tarkoittaa, että saat useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Kilpailuttamalla lainasi Yhdistalaina.comin kautta, voit löytää lainan, jolla on huomattavasti alhaisempi korko kuin Qliron tarjoamalla lainalla.

Esimerkiksi, jos löydät lainan, jonka korko on 10%, maksaisit takaisin vain noin 1050 euroa saman 1000 euron lainan ja 12 kuukauden maksuajan kanssa. Tämä tarkoittaa, että säästäisit 88 euroa pelkästään koroissa verrattuna Qliro Tilin tarjoamaan lainaan.

Joten, jos olet harkitsemassa lainan ottamista, kannattaa ehdottomasti harkita lainan kilpailuttamista Yhdistalaina.comin kautta. Se voi säästää sinulle huomattavan summan rahaa pitkällä aikavälillä.