Walley lasku voi tulla kalliiksi (Korko jopa 19,90 %) - Kilpailuta tilalle edullisempi laina!

Kilpailuta Collector Bankin Walley laskun tilalle uusi laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

walley lasku
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Walley lasku korko 19,9 %

Walley tarjoaa jatkuvaa luottoa kauppiailta ostettujen tavaroiden ja palveluiden maksamiseen. Osamaksusopimuksen solmimisen yhteydessä myönnettävä luottoraja on 1 000,00 euroa, 2 500,00 euroa tai 5 000,00 euroa riippuen ostoksen tai laskun summasta.

Luoton korko on 19,9 % ja kuukausimaksu 3,00 euroa per kuukausi.

Tämä tarkoittaa, että jos käytät koko luottorajan ja maksat sen takaisin 36 kuukauden aikana, kokonaiskustannukset ovat huomattavat. Esimerkiksi 1 000,00 euron luottorajalla maksettava kokonaismäärä on 1 415 € ja luoton kokonaiskustannukset ovat 415 €.

Vastaavasti 2 500,00 euron luottorajalla maksettava kokonaismäärä on 3375 € ja luoton kokonaiskustannukset ovat 875 €.

Tämän vuoksi sinun kannattaa harkita lainan kilpailuttamista Yhdistalaina.com -palvelun kautta. Yhdistalaina.com on palvelu, joka kilpailuttaa lainat puolestasi useilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla.

Tämä tarkoittaa, että saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, ja voit valita niistä itsellesi sopivimman. Yhdistalaina.com -palvelun kautta saatat löytää edullisemman lainan kuin Walley tarjoaa.

Edullisempi laina tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia maksuja ja pienempiä kokonaiskustannuksia. Lisäksi Yhdistalaina.com -palvelun käyttäminen on sinulle täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Voit siis kilpailuttaa lainasi riskittömästi ja nähdä, onko sinulle tarjolla edullisempia vaihtoehtoja.

Walley tarjoaa korotonta maksuaikaa

Walley Lasku tarjoaa sinulle joustavuutta ja valinnanvapautta verkkokauppaostostesi maksamiseen. Voit valita maksavasi ostoksesi kerralla tai jakaa maksun pienempiin osiin ja maksaa sen omassa tahdissasi jopa 36 kuukauden ajan.

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä. Walley Laskun käyttö edellyttää myönteistä luottopäätöstä (Collector Bank), jonka voit hakea helposti ostotapahtuman yhteydessä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen ja vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi.

Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa, sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa. Walley tarjoaa myös käyttäjilleen sovelluksen, jonka avulla voit pysyä ajan tasalla tulevista maksuista ja nähdä jo maksetut laskut.

Sovelluksessa voit nähdä kaikki omat laskusi, siirtää laskun eräpäivää, pysäyttää laskutuksen palautuksen ajaksi, ilmoittaa tilinumeron rahanpalautusta varten ja lukea usein kysyttyjä kysymyksiä. Walley Lasku on joustava ja helppo tapa hallita verkkokauppaostoksiasi.

Kuitenkin, on tärkeää muistaa, että luoton kustannukset voivat kertyä suuriksi, jos maksat ostoksesi takaisin pitkän ajan kuluessa. Tästä syystä suosittelemme Yhdistalaina.com -palvelun käyttöä, joka kilpailuttaa lainat puolestasi useilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla.

Näin voit löytää itsellesi edullisimman lainan ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.