Svea lasku voi tulla kalliiksi! Korko jopa 29 %

Kilpailuta Svea erämaksun tai ostoluoton tilalle edullisempi laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

svea lasku
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Svea laskulla maksat helposti verkossa, mutta suuri korko voi yllättää

Svea tarjoaa monipuolisia maksuratkaisuja, jotka tekevät ostosten tekemisestä helppoa, turvallista ja nopeaa. Svean lasku on yksi näistä maksutavoista, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia nyt ja maksaa ne myöhemmin. Kun valitset Svean laskun maksutavaksi, saat laskun sähköpostiisi, kun verkkokauppa kuittaa tuotteesi lähetetyksi. Laskun eräpäivä on 30 päivää laskutuspäivästä, joten sinulla on jopa 30 päivää aikaa maksaa ostoksesi.

Svean laskulla voit myös jakaa maksusi jopa 48 kuukaudelle. Kuukauden 17. päivä tulostuu tililasku, josta näet kaikki kuukauden aikana tekemäsi ostokset sekä muut tilitapahtumat. Sinun tulee maksaa kuukausittain laskullasi ilmoitettu vähimmäismäärä, mutta voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko jäljellä olevan velan kerralla pois.

Vaikka Svean lasku tarjoaa joustavuutta ja helppoutta, kuten osamaksu, on tärkeää muistaa, että laskun maksamatta jättäminen tai myöhästynyt maksu voi johtaa lisäkuluihin. Lisäksi, jos valitset maksaa laskusi erissä, laskusi muuttuu tililaskuksi ja velkaasi lisätään kuukausittain korko ja tilinhoitomaksu luottoehtojesi mukaisesti.

Yhdistalaina.com tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa lainasi ja löytää edullisempi vaihtoehto. Tämä voi olla hyödyllistä, jos sinulla on useita Svean laskuja tai muita velkoja, joita haluat yhdistää yhdeksi lainaksi. Yhdistalaina.com vertailee eri lainantarjoajien tarjouksia ja auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Näin voit mahdollisesti säästää koroissa ja kuluissa, sekä yksinkertaistaa taloudenhoitoasi yhdellä kuukausittaisella maksulla.

Svea erämaksu & ostoluotto

Svea-laskun tilalle kannattaa harkita edullisemman lainan kilpailuttamista Yhdistalaina.com -palvelun kautta useista syistä. Vaikka Svea tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta ostosten tekemiseen, sen luottokustannukset voivat olla korkeat. Esimerkiksi, jos otat 1500 euron luoton 12 kuukauden ajaksi, todellinen vuosikorko voi nousta jopa 29,02 %:iin Erämaksuluotossa ja 22,58 %:iin Ostoluotossa. Tämä tarkoittaa, että maksat luoton päälle merkittävän määrän korkoa ja muita kuluja.

Yhdistalaina.com -palvelun kautta voit kilpailuttaa useita lainantarjoajia, mikä voi auttaa sinua löytämään edullisemman lainan, jolla on alhaisempi korko ja vähemmän lisäkuluja. Tämä voi säästää sinulle huomattavan summan rahaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi, jos sinulla on useita eri luottoja, Yhdistalaina.com -palvelun avulla voit yhdistää ne yhdeksi lainaksi, mikä voi helpottaa taloudenhallintaasi ja vähentää kuukausittaisia maksujasi. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainan ehdot huolellisesti ja varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin sovitussa ajassa.