Apuraha lasku voi tulla kalliiksi! Korko jopa 30 %

Kilpailuta apuraha laskun tilalle edullisempi laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

apuraha lasku
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Verkkokaupan Apuraha lasku kannattaa kilpailuttaa

Apuraha tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia Verkkokauppa.comissa ja maksaa ne joustavasti pienissä erissä. Apuraha-kertaluoton avulla voit hakea ostoksellesi luottoa aina 3000 euroon asti.

Kuitenkin, on tärkeää huomata, että Apuraha-kertaluoton yhteydessä veloitetaan avausmaksu, joka on päivää kohden korkeintaan 0,01% luottosopimuksen mukaisesta luoton määrästä, mutta vähintään 5,00 €. Lisäksi, jos maksusi myöhästyy, peritään lainmukaiset kulut ja korot.

Kun tarkastellaan esimerkkilaskelmaa 600 euron ostokselle, todellinen vuosikorko vaihtelee 25,10% – 30,60% välillä riippuen luoton kestosta. Esimerkiksi, jos valitset 12 kuukauden maksuajan, todellinen vuosikorko on 30,60% ja maksat kokonaisuudessaan 688,22 euroa 600 euron ostoksesta.

Tässä kohtaa Yhdistalaina.com tulee kuvaan. Yhdistalaina.com on palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi.

Se tarkoittaa, että voit saada useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Näin voit vertailla tarjouksia ja valita itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Jos sinulla on Apuraha-luottoa, kannattaa harkita sen kilpailuttamista Yhdistalaina.comin kautta. Vaikka Apuraha tarjoaa joustavuutta, sen korot ja kulut voivat olla korkeammat kuin muissa lainoissa.

Yhdistalaina.comin avulla voit löytää lainan, jolla on alhaisempi korko ja vähemmän kuluja, mikä säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä.

Verkkokauppa.com Apurahan käyttö on kätevää, mutta sen korko voi yllättää

Apuraha on Verkkokauppa.comin tarjoama osamaksu, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä ostoksia ja maksaa ne joustavasti pienissä erissä. Apuraha-kertaluotolla voit maksaa ostoksesi itsellesi sopivassa tahdissa, ja saat aina 30 päivää maksuaikaa ensimmäiselle erälle.

Luottoa voit hakea aina 3000 euroon asti, ja halutessasi voit maksaa koko velan kerralla pois.

Apuraha-lasku tarjoaa turvallisen ja helpon tavan maksaa ostoksesi. Maksuaikaa on aina 14 päivää tilauksen käsittelystä, ja laskua voit hakea ostoksellesi 50 eurosta ylöspäin aina 3000 euroon asti.

Kun ostat Apuraha-laskulla tai -kertaluotolla, vastaanotat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin olet maksanut niitä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tarkastaa ostoksesi ennen maksamista.

Apuraha-asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikissa laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, ja he auttavat sinua mielellään.

Muista kuitenkin, että vaikka Apuraha tarjoaa joustavuutta, sen korot ja kulut voivat olla korkeammat kuin muissa lainavaihtoehdoissa. Yhdistalaina.comin avulla voit löytää lainan, jolla on alhaisempi korko ja vähemmän kuluja, mikä säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä.