Kulutusluottojen yhdistäminen: Yhdistä kulutusluotot ja säästä!

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa. Yhdistä kulutusluotot nyt ja säästä selvää rahaa. Luottopäätös heti ja yhdistelylaina tilille nopeasti. Lue lisää.

kulutusluottojen yhdistäminen
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kilpailuta lainaa kulutusluottojen maksuun jopa saman päivän aikana

Kilpailuta palvelumme kautta vain yksi laina velkojen maksuun. Palvelumme kautta voit saada parhaan lainatarjouksen, jolla voit yhdistää useat kulutusluotot yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Tämä helpottaa taloudenhallintaasi ja säästää rahaa, koska kilpailetun lainan korko on usein pienempi kuin vanhojen lainojen yhteenlaskettu korko. Voit yhdistää kulutusluotot, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka tai eläketulot
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla ei ole liika lainoja suhteessa tuloihisi

Älä enää viivytä lainojen yhdistämistä, vaan tee se jo tänään. Yhdistämällä kulutusluotot, voit säästää jopa tuhansia euroja. Yhdistä kulutusluotot tänään, ja maksa kalliit kulutusluotot pois.

Voit saada lainaa lainojen yhdistämiseen tilillesi jopa samana päivänä. Lähetä vain yksi lainahakemus ja tavoitat jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Kilpailuta jopa 60 000 euron laina, ja maksa vanhat kulutusluotot pois. Lainojen yhdistämisestä ei tule sinulle lainkaan kuluja.

Kulutusluottojen yhdistäminen säästää aikaa ja vaivaa

Yhdistalaina.comin lainojen yhdistämiseen ei mene kauaa, vaan se säästää aikaa, koska sinun ei tarvitse itse etsiä ja vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia. Täytät vain yhden hakemuksen ja kilpailuttamme kulutusluotot puolestasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Näin saat useita lainatarjouksia nopeasti ja voit valita niistä itsellesi sopivimman lainan. Yhdistalaina.com -palvelu auttaa sinua säästämään rahaa, sillä kilpailutuksen ansiosta sinulle löytyy edullisin kulutusluotto lainojen yhdistämistä varten.

Kun löydät lainan, jolla on pienempi korko ja paremmat ehdot kuin nykyisillä lainoillasi, voit maksaa vanhat velkasi pois uudella lainalla ja säästää näin korkokuluissa.

Kulutusluotot yhdeksi lainaksi helposti ja nopeasti

Yhdistalaina.com -palvelu on tehokas tapa kilpailuttaa lainaa velkojen maksuun. Palvelumme säästää aikaasi kilpailuttamalla eri lainantarjoajien tarjouksia yhdellä hakemuksella. Säästät myös rahaa löytämällä edullisimman lainan.

Näin voit keskittyä olennaiseen, eli taloudellisen tilanteesi parantamiseen ja velkojen hallintaan. Talouden hallinta on huomattavasti helpompaa, kun maksat vain yhtä lainaa takaisin.

Kulutusluotot yhteen – Kilpailuta edullinen kulutusluotto usean tilalle

Kulutusluotot kannattaa yhdistää yhdeksi lainaksi, koska se voi tuoda merkittäviä säästöjä korkokuluissa ja tilinhoitomaksuissa. Se myös helpottaa lainojen hallintaa.

Voit hakea lainojen yhdistämistä jopa 60 000 euroon saakka, 1 – 15 vuoden maksuajalla.

  • Lainasumma: 1000 – 60 000 euroa
  • Laina-aika: 1 – 15 vuoden maksuajalla
  • Yhdistelylainan korko: 4,19 % – 20 %

Kulutusluottojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että vanhojen kulutusluottojen tilalle kilpailutetaan yksi edullisempi kulutusluotto tai vakuudeton laina. Jatkossa sinulla on hoidettavana vain yhden lainan korot ja kulut.

Yksi laina on helposti hallittavissa, ja sen kuukausierä saattaa olla joustavampi, kuin vanhoissa lainoissa. Kulutusluotot kannattaa siis yhdistää, voit saada yhdistämisestä rahallista sekä ajallista hyötyä.

Yksi laina – Säästä tilinhoitomaksuissa jopa kymmeniä euroja kuukaudessa

Esimerkiksi, jos sinulla on viisi erillistä kulutusluottoa, joiden jokaisen tilinhoitomaksu on 10 euroa kuukaudessa, maksat yhteensä 50 euroa kuukaudessa pelkästään tilinhoitomaksuja.

Yhdistämällä nämä viisi kulutusluottoa yhdeksi lainaksi, voit säästää tilinhoitomaksuissa, koska uuden yhdistelylainan tilinhoitomaksu on todennäköisesti pienempi kuin viiden erillisen lainan tilinhoitomaksujen summa.

Esimerkiksi, jos uuden yhdistelylainan tilinhoitomaksu on 10 euroa kuukaudessa, säästät 40 euroa kuukaudessa verrattuna aiempaan tilanteeseen. Yhden lainan avulla säästät helposti kymmeniä euroja kuukaudessa.

Pienempi korko tuo jopa tuhansien eurojen säästöt

Yhdistämällä kulutusluotot yhdeksi lainaksi, saat usein paremman korkotason, koska kilpailutetun lainan korko on tyypillisesti pienempi, kuin erillisten kulutusluottojen yhteenlaskettu korko.

Tämä tarkoittaa, että kuukausittaiset korkokulut pienenevät ja saat lisäsäästöjä. Pienikin muutos todelliseen vuosikorkoon voi tuoda isot säästöt.

Kulutusluottojen yhdistäminen helpottaa oman talouden hallintaa

Yhdistämällä kulutusluotot, parannat myös oman talouden hallintaa, koska sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta ja sen eräpäivästä sen sijaan, että seuraisit viittä erillistä lainaa ja niiden eräpäiviä.

Tämä tekee taloudenpidostasi selkeämpää ja vähentää riskiä unohtaa maksaa lainat pois.

Kulutusluottojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on järkevää, niin taloudellisista, kuin ajallisista syistä. Säästät rahaa tilinhoitomaksuissa ja korkokuluissa, ja helpotat samalla lainojen hallintaa.

Kulutusluottojen yhdistäminen ilman vakuuksia tai takaajia

Kulutusluottojen yhdistäminen onnistuu Yhdistalaina.com-palvelussa ilman vakuuksia tai takaajia, kunhan hakijan käytössä olevat tulot ovat riittävät lainojen maksuun.

Palvelumme auttaa sinua yhdistämään useita kulutusluottoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, mikä helpottaa taloudenhallintaa ja voi säästää rahaa korkokuluissa.

Kulutusluottojen yhdistäminen vaatii riittävät tulot

On tärkeää on huomioida, että vakuudettoman yhdistelylainan saaminen ilman takaajia edellyttää, että hakijalla on riittävät tulot nykyisten kulutusluottojen maksamiseen.

Jos nykyisistä kulutusluottojen lyhennyksistä on vaikeuksia selvitä, voi olla haastavaa saada vakuudetonta yhdistelylainaa ilman takaajia.

Tässä tapauksessa hakija voi harkita muita vaihtoehtoja, kuten neuvottelua nykyisten lainanantajien kanssa maksujärjestelyistä tai takaajan hankkimista.

Kulutusluottojen yhdistäminen ja kilpailutus kannattaa aina

Yhdistalaina.com-palvelu auttaa hakijoita löytämään parhaiten sopivan yhdistelylainan heidän tilanteeseensa, ja kilpailuttaa lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Tämä tarkoittaa, että hakijalla on paremmat mahdollisuudet löytää edullisempi yhdistelylaina, joka sopii heidän taloudelliseen tilanteeseensa ja auttaa heitä selviytymään nykyisistä veloistaan paremmin.

Täyttämällä yhden hakemuksen Yhdistalaina.com-palvelussa, hakija voi saada useita lainatarjouksia ja valita niistä itselleen sopivimman ratkaisun.

Lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia tai takaajia on mahdollista Yhdistalaina.com-palvelun kautta, mutta on tärkeää muistaa, että hakijan taloudellisen tilanteen tulee olla riittävän vahva lainan saamiseksi.

Riittävät tulot ja hyvä taloudellinen suunnittelu ovat avainasemassa, kun yhdistetään kulutusluottoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Voiko kulutusluoton yhdistää asuntolainaan?

Lainojen yhdistäminen asuntolainaan ei ole mahdollista, koska asuntolaina on erityisesti tarkoitettu asunnon ostamiseen liittyviin kuluihin ja menoihin. Asuntolainan tarkoituksena on rahoittaa asunnon hankinta, ja se on turvattu asuntoon kohdistuvalla pantilla.

Tämän vuoksi asuntolainan käyttötarkoitus on rajattu ja sitä ei voi käyttää muiden kulutusluottojen yhdistämiseen.

Yhdistä kulutusluotot yhdeksi lainaksi asuntolainaan yhdistämisen sijaan

Kulutusluottojen yhdistämiseksi on olemassa erillisiä yhdistelylainoja, jotka on suunniteltu nimenomaan tähän tarkoitukseen. Yhdistelylaina on vakuudeton laina, jolla voi maksaa pois useita pienempiä kulutusluottoja.

Luottojen yhdistäminen voi saada raha-asiat kuntoon, koska sen seurauksena rahaa jää enemmän hyötykäyttöön. Kulutusluotot kannattaa yhdistää, koska yksi kilpailutettu kulutusluotto on huomattavasti edullisempi, kuin monta kallista kulutusluottoa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Vaikka kulutusluottojen yhdistäminen asuntolainaan ei ole mahdollista, voit harkita muita vaihtoehtoja, kuten lainojen yhdistelyä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos taloudellinen tilanteesi on muuttunut, ja sinulla on vaikeuksia selviytyä useiden erilaisten lainojen lyhennyksistä ja koroista.

Lainojen yhdistämisen jälkeen, pystyt keskittymään yhden lainan maksamiseen. Voit myös saada helpotusta oman talouden hallintaan, kun sinulla ei ole enää maksettavan useita lainoja.

Kulutusluottojen yhdistäminen onnistuu Yhdistalaina.comin avulla

On tärkeää huomata, että yhdistelylainan saaminen edellyttää yleensä hyvää luottotietoa, riittäviä tuloja ja kunnollista taloudellista suunnittelua. Jos nämä ehdot täyttyvät, voit hakea yhdistelylainaa esimerkiksi pankista tai erikoistuneesta palvelusta, kuten Yhdistalaina.com.

Tällaisen palvelun avulla velallinen voi kilpailuttaa lainan useiden rahoituslaitosten kesken ja valita itselleen parhaiten sopivan ratkaisun.

Todellinen vuosikorko kertoo kulutusluoton todelliset kustannukset

Todellinen vuosikorko on erittäin tärkeä mittari kulutusluoton todellisten kustannusten arvioimiseksi, sillä se sisältää paitsi lainan nimelliskoron, myös kaikki muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksun, tilinhoitomaksun ja laskutuslisän.

Näin ollen todellinen vuosikorko antaa selkeän kuvan lainan kokonaiskustannuksista vuositasolla suhteessa lainasummaan.

Todellinen vuosikorko tekee lainojen yhdistämisestä helppoa

Yhdistalaina.com-palvelussa hakija voi saada useita yhdistelylainatarjouksia, jotka on helppo verrata keskenään todellisen vuosikoron avulla. Palvelu kilpailuttaa hakijan lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jolloin hakija voi valita itselleen edullisimman vaihtoehdon.

Todellisen vuosikoron vertailu auttaa löytämään lainan, jossa on alhaisimmat kokonaiskustannukset.

Kulutusluoton pieni nimelliskorko voi helposti olla korkea todellinen vuosikorko

Vaikka kulutusluoton korko vaikuttaisi pieneltä, korkea avausmaksu, tilinhoitomaksu ja laskutuslisä voivat kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia merkittävästi. Tämän vuoksi on tärkeää vertailla lainoja todellisen vuosikoron perusteella eikä pelkän nimelliskoron mukaan.

Vertailu auttaa varmistamaan, että valittu laina on todella edullisin vaihtoehto ottaen huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut.

Lainojen yhdistäminen kannattaa ainoastaan jos oma talous on kunnosssa

Kulutusluottojen yhdistäminen on järkevää vain siinä tapauksessa, että hakijalla on käytettävissä riittävän suuret tulot olemassa olevien kulutusluottojen lyhentämiseen. Tämä tarkoittaa, että hakijan on kyettävä maksamaan yhdistelylainan kuukausierät ajallaan ja ilman suurempia vaikeuksia.

Mikäli lainojen yhdistäminen ei onnistu tai tulot eivät ole riittävät yhdistelylainan hoitamiseen, voi apua kääntyä oman kunnan velkaneuvonnan puoleen.

Velkaneuvonta auttaa jos ikävä velkakierre uhkaa

Velkaneuvonnan avulla on mahdollista saada tukea ja ohjausta velkaongelmien ratkaisemiseksi. Velkaneuvoja voi auttaa neuvottelemaan velkojien kanssa velkojen kohtuullistamisesta, esimerkiksi lyhennysten tai korkokulujen alentamisesta.

Toisinaan velkaneuvonnan kautta voi myös hakeutua vapaaehtoiseen velkajärjestelyyn, jossa velallinen ja velkojat sopivat yhdessä maksuohjelmasta velkojen hoitamiseksi.

On tärkeää muistaa, että velkaneuvontaan hakeutuminen ei ole häpeällistä, vaan se on vastuullinen ja järkevä tapa hakea apua taloudellisiin vaikeuksiin. Velkaneuvonta tarjoaa asiantuntevaa apua ja tukea, joka voi auttaa selkeyttämään taloudellista tilannetta ja löytämään kestäviä ratkaisuja velkaongelmien ratkaisemiseksi.