Yhdistelmälaina - Löydä vuoden 2024 paras yhdistelmä laina!

Hae jopa 60 000 € yhdistelmälaina ilman vakuuksia. Luottopäätös heti ja yhdistelmälainaa tilille jopa samana päivänä. Lue lisää.

yhdistelmälaina
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Yhdistelmälaina lainojen yhdistämiseen

Yhä useampi ihminen huomaa löytävänsä itsensä siitä tilanteesta, että vuosien aikana on kertynyt useita pieniä lainoja. Yleensä näitä pienempiä lainoja tai vippejä otetaan hetkelliseen nopeaan rahan tarpeeseen, kuten esimerkiksi rikkoutuneen pesukoneen korjaukseen tai uuden pesukoneen ostamiseen.

Pikavipeille tyypillistä on se, että lainasummat ovat usein pienehköjä, mutta lainan korot ja kulut ovat suuria. Tästä edellä mainitusta syystä yhdistelmälaina on tullut suositummaksi vuosi toisensa jälkeen.

Useat pienet tai keskisuuret lainat halutaan yhdistää yhdeksi huomattavasti edullisemmaksi lainaksi. Tämä kieltämättä kuulostaa erittäin järkevältä ajatukselta.

Lainojen yhdistämisestä on hyötyä jos nykyiset lainasi yhdistetään yhdeksi

Suomalaisilla on yleensä yksi tai useampi laina maksettavana. Yleisimpiä lainoja ovat varmastikin asuntolaina, autolaina tai autorahoitus.

Muita yleisiä lainoja ovat remonttilainat sekä erilaiset osamaksut, jotka ovat myöskin täysin rinnastettavissa kulutusluottoihin. Harva todellisuudessa mieltää osamaksusopimuksen kulutusluoton ottamiseksi, mutta sitähän se todellisuudessa on.

Rahoitusyhtiö myöntää ostettavalle tuotteelle tai palvelulle tietyn maksuajan. Osamaksusopimukseen kuuluu yleensä myös se, että tuotteen tai palvelun hinta nousee, kun mukaan lasketaan maksusopimuksen kaikki kulut.

Näitä kuluja ovat esimerkiksi: tilin avausmaksu, tilin hoitomaksut, laskutuslisät ja mahdollinen luotolle asetettava korko.

Osa kaupoista tai yrityksistä myöntää tuotteilleen tai palveluilleen myös täysin maksuttomia osamaksusopimuksia. Näiden tarjousten kohdalla kannattaa kuitenkin huomata se, että jos ei maksa sopimuksen mukaisia lyhennyksiä täysin lyhennysaikataulun mukaisesti, tulee osamaksulle suuri korotus.

Yhdistelmälaina voi yhdistää useamman lainan lainatyypistä riippumatta

Lähes kaikki lainat on mahdollista yhdistää. Ainoana poikkeuksena on luonnollisesti se, jos ottamasi lainaa ei voi maksaa pois ennen aikaisesti.

Yleensä kaikki vipit, kulutusluotot ja osamaksut on mahdollista maksaa kokonaisuudessa takaisin ennen lainan päättymistä. Eli toisin sanoen lähes tulkoon kaikki lainat on mahdollista yhdistää yhdeksi lainaksi.

Yhdistelmälaina säästää selvää rahaa

Jo terve maalaisjärkikin sen sanoo, että kannattaa maksaa ennemmin yhtä suurempaa lainaa kuin useaa pientä lainaa. Lainojen yhdistämisen avulla voi säästää mukavan summan rahaa.

Kuvitellaan tilanne, että henkilöllä A on 5 erisuuruista luottoa, joiden jokaisen laskutuslisä on 6€ kuukaudessa. Laskutuslisän lisäksi jokaisella luotolla on tilinhoitomaksu 12€ kuukaudessa.

Kuukaudessa pelkkiin kuluihin hupenee yhteensä 90 euroa. Tämä kulu ei lyhennä velkaa senttiäkään.

Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi henkilö A säästää 72 euroa kuukaudessa pelkissä lainan kuluissa. Tämä 72€ säästö tarkoittaa vuodessa 864 euron vuotuista säästöä.

Kuluissa säästämisen lisäksi, kilpailuttamalla lainan henkilö A saa todennäköisesti huomattavasti edullisemman koron lainalleen. Tämä tarkoittaa taas entistä suurempia vuotuisia säästöjä lainan takaisinmaksussa.

Mistä yhdistelmälaina kannattaa hakea?

Lainojen yhdistämistä tarjoaa nykyään lähes jokainen pankki ja useat eri rahoituslaitokset. Koska tarjontaa on paljon, lainojen korot kannattaa kilpailuttaa.

Palvelumme avulla lainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä lainahakemuksen saat useita lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lainojen yhdistäminen vie vain muutaman minuutin. Voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euroa 1- 15 vuoden laina-ajalla.

Lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin, joten kannattaa muistaa, että pitempi laina-aika nostaa lainan kuluja. Yhdistelylainan voi saada omalle tilille jopa samana päivänä.

Hae yhdistelmälaina helposti ja turvallisesti netistä

Yhdistelylainaa voi hakea jokaisena viikon päivänä, mutta lainatarjouksissa voi olla viivettä viikonloppuisin. Hae yhdistelylaina jo tänään ja saat oman talouden tasapainoon.

Rahaa jää enemmän käyttöön ja säästät myös aikaa, koska usean lainan sijaan lyhennät ainoastaan yhtä lainaa. Yhdistelylaina voi säästä jopa satoja euroja kuukaudessa eli tuhansia euroja vuodessa.

Hae siis vain yksi laina, jossa lainan korko on kilpailutettu. Voit saada lainatarjouksista juuri sinulle sopivan ja edullisimman yhdistelmälainan.

Lainojen yhdistämisestä on hyötyä myös siinä mielessä, että uuden lainan laina-aika voi tehdä kuukausittaisista lyhennyksistä pienempiä. Ennen kuin haet yhdistelmälainaa kannattaa laskea kaikki lainat yhteen, joita lyhennät.

Maksamattomia lainoja voi tiedustella esimerkiksi Asiakastiedon avulla. Laskettuasi kaikki lainat yhteen, joita lyhennät tiedät, että kuinka paljon sinun tulee hakea yhdistelylainaa.

Yhdistelmälaina tulee olla riittävän suuri, että voit maksaa lainoja pois, joissa on vielä lainapääomaa jäljellä. Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä huolella.

Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että todellinen vuosikorko on mahdollisimman matala. Voit löytää tarjouksista edullista lainaa vertailemalla todellista vuosikorkoa.

Voiko luottotiedoton yhdistää vanhojen lainojen tilalle yhden lainan?

Valitettavasti luottotietonsa menettänyt henkilö ei yleensä voi saada lainaa pankilta tai rahoituslaitokselta. Syy tähän on hyvin yksioikoinen.

Luotonmyöntäjät pelaavat niin sanotusti varman päälle tässä asiassa. Vaikka henkilö olisikin saanut raha-asiansa jo järjestykseen, on lainan saaminen yleensä lähes mahdotonta luottotiedot menettäneelle henkilölle.

Luottotiedottomalle lainanhakijalle paras vaihtoehto on hakea velkojen yhdistämistä velkaneuvonnan avulla. Velkaneuvonta auttaa maksuhäiriömerkinnän saaneita henkilöitä raha-asioiden kuntoon laittamisessa.

Joissain tapauksissa velkaneuvonnan avulla voi hakea velkojen kohtuullistamista.