Mistä lainaa velkojen maksuun? - Kilpailuta lainaa velkojen maksuun

Kilpailuta lainaa velkojen maksuun jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta. Laina-aika 1 - 15 vuotta, lainasumma jopa 60 000 euroa. Lue lisää.

mistä lainaa velkojen maksuun
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Mistä lainaa velkaantuneelle? Sitä miettii yhä useampi suomalainen. Onneksi velkojen maksuun voi hakea lainaa esimerkiksi pankeista, luottolaitoksista ja erilaisista rahoituspalveluista.

Velkojen maksaminen uudella lainalla on yksi keino yhdistää useita velkoja yhdeksi, jolloin saat paremman käsityksen taloudellisesta tilanteestasi ja voit keskittyä vain yhden lainan takaisinmaksuun.

Velkojen yhdistäminen järjestelylainalla

Järjestelylaina on laina, joka on tarkoitettu useiden velkojen yhdistämiseen yhdeksi lainaksi. Tämä voi helpottaa velkojen hallintaa, tarjota pidemmän takaisinmaksuajan ja alhaisemmat korot kuin alkuperäisillä lainoilla.

Järjestelylainoja voi hakea pankeista ja luottolaitoksista, ja niitä voi käyttää esimerkiksi pikalainojen, kulutusluottojen ja luottokorttivelkojen yhdistämiseen. Järjestelylaina on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset lainaa velkojen maksamiseen.

Lainojen yhdistäminen auttaa maksamaan vanhat velat pois

Yhdistalaina.com on palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan vanhojen velkojen yhdistelylainan. Palveluun voit syöttää tietoja nykyisistä veloistasi, minkä jälkeen saat useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta.

Vertailemalla lainatarjouksia voit löytää sopivimman ja edullisimman lainan velkojen yhdistämiseen. Yhdistalaina.comin avulla voit siis säästää aikaa ja rahaa löytämällä parhaan mahdollisen järjestelylainan.

Velkojen maksaminen onnistuu monella tavalla

Lainan hakeminen velkojen maksuun ja yhdistämiseen on mahdollista monista eri lähteistä, kuten pankeista, luottolaitoksista ja rahoituspalveluista. Järjestelylaina voi olla hyvä vaihtoehto yhdistää useita velkoja yhdeksi, jolloin hallinnointi helpottuu ja saatat saada paremmat lainaehdot.

Palvelut kuten Yhdistalaina.com auttavat sinua kilpailuttamaan ja vertailemaan eri lainatarjouksia, jotta voit valita parhaan ratkaisun velkojesi yhdistämiseen.

Kilpailuta lainaa velkoihin Yhdistalaina.comin avulla

Velkojen yhdistely voi auttaa sinua selviämään velkojen maksusta. Kilpailuta velkojen yhdistelylaina palvelustamme, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Velkojen määrä ei ole liian suuri suhteessa tuloihisi
  • Asut vakituisesti Suomessa

Yhdistä laina velkojen maksuun jos täytät yllä olevat ehdot. Hae järjestelylainaa jopa 60 000 euroa. Järjestelylainan laina-aika 1 – 15 vuotta. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % – 20 % välillä.

Yhdistä kaikki vanhat velkasi helposti ja nopeasti uudella lainalla. Kuukausierä kannattaa valita 1 – 15 vuoden maksuajalla sellaiseksi, että selvät varmasti järjestelylainan lyhennyksistä.

Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, joten sen lähettäminen kannattaa tehdä jo tänään. Saat lainatarjouksia välittöämästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Lainatarjouksista löytyy selkeästi kulut, todellinen vuosikorko sekä tarjottu laina-aika. Kannattaa valita juuri sinulle sopivin lainatarjous.

Lainaa pankista velkojen maksuun

Velkaantuminen voi olla stressaavaa ja vaikeasti hallittavaa, varsinkin kun erilaisia velkoja on useita. Pankkilainan avulla on mahdollista yhdistää velat ja helpottaa oman talouden hallintaa.

Lue alhaalta, kuinka pankista voi saada lainaa velkojen maksuun ja mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla lainalla.

Saako pankista lainaa velkojen maksuun?

Monet pankit tarjoavat palveluita, joiden avulla voit yhdistää velkasi ja maksaa ne pois yhdellä lainalla. Tämä voi olla hyödyllistä, koska yhdistämällä velat saat paremman käsityksen kokonaisvelan määrästä ja voit keskittyä yhden kuukausierän maksamiseen sen sijaan, että maksaisit useita eri eriä.

Pankit yleensä arvioivat luottokelpoisuutesi ja muut taloudelliset olosuhteet ennen lainan myöntämistä.

Vakuudellinen pankkilaina velkojen maksuun

Vakuudellisella pankkilainalla tarkoitetaan lainaa, jossa lainan saamiseksi tarvitaan vakuus. Vakuus voi olla esimerkiksi oma asunto, kesämökki tai muu kiinteistö.

Vakuudellinen laina on usein edullisempi vaihtoehto kuin vakuudeton laina, koska pankki ottaa pienemmän riskin myöntäessään lainaa. Pankki voi myös olla halukkaampi myöntämään vakuudellista lainaa velkojen maksuun, koska se on turvallisempi vaihtoehto sekä lainanottajalle että pankille.

Kun haet vakuudellista lainaa velkojen maksuun, pankki arvioi vakuuden arvon ja kuinka paljon lainaa voit saada sen perusteella. Vakuudellisen lainan etuna on usein alhaisemmat korot ja paremmat lainaehdot.

Huomioi kuitenkin, että vakuuden menettämisen riski on olemassa, mikäli et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa.

Lainaa ulosottovelkojen maksuun

Ulosottovelat voivat aiheuttaa merkittäviä haasteita taloudelliselle hyvinvoinnille ja mielenrauhalle. Onneksi on olemassa erilaisia ​​lainavaihtoehtoja, joilla voit maksaa ulosottovelat ja saada taloutesi takaisin raiteilleen.

Pankkilaina ulosottovelkojen maksuun

Pankkilaina on yksi tavallisimmista lainatyypeistä, jota voit hakea ulosottovelkojen maksuun. Pankkilainan hakeminen on usein helppoa ja nopeaa, ja saatat saada paremmat lainaehdot, kuten alhaisemmat korot ja pidemmät takaisinmaksuajat, kuin muilla lainatyypeillä.

Aloita vertailemalla eri pankkien tarjoamia lainoja ja niiden ehtoja. Eri pankit saattavat tarjota erilaisia ​​lainaehdot, joten on tärkeää tehdä huolellinen vertailu.

Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit hakea sitä joko pankin verkkopalvelussa tai konttorissa. Hakemuksen yhteydessä pankki tarkistaa luottotietosi ja taloudellisen tilanteesi, jotta varmistetaan, että pystyt maksamaan lainan takaisin.

Vakuudeton laina ulosottovelkojen maksuun

Vakuudeton laina on toinen vaihtoehto ulosottovelkojen maksamiseen. Kuten nimestä voi päätellä, vakuudettomassa lainassa et tarvitse lainalle vakuuksia, kuten asuntoa tai autoa.

Tämä tekee vakuudettomasta lainasta houkuttelevan vaihtoehdon niille, joilla ei ole vakuuksia tarjota. Vakuudettoman lainan hakeminen on yleensä yhtä helppoa kuin pankkilainan hakeminen.

Voit hakea vakuudetonta lainaa useilta rahoituslaitoksilta ja pankilta. On kuitenkin huomioitava, että vakuudettomien lainojen korot voivat olla korkeampia kuin vakuudellisten lainojen korot, ja takaisinmaksuajat saattavat olla lyhyempiä.

Kun olet löytänyt sopivan vakuudettoman lainan, voit hakea sitä rahoituslaitoksen verkkopalvelussa tai konttorissa. Hakemuksen yhteydessä rahoituslaitos tarkistaa luottotietosi ja taloudellisen tilanteesi, jotta varmistetaan, että pystyt maksamaan lainan takaisin.

Uuden lainan avulla maksat vanhat velat pois vakuuksilla tai ilman

Ulosottovelkojen maksaminen lainalla voi auttaa sinua saamaan taloutesi takaisin raiteilleen ja välttämään lisäongelmia. Pankkilaina ja vakuudeton laina ovat molemmat hyviä vaihtoehtoja ulosottovelkojen maksuun, mutta on tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja ja niiden ehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Muista myös arvioida omaa taloudellista tilannettasi ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Mitä keinoja ylivelkaantuneilla on selvitä tilanteesta?

Ylivelkaantuminen voi olla stressaavaa ja hankalaa, mutta onneksi on olemassa useita keinoja selvitä tilanteesta. Tässä artikkelissa käsitellään, milloin velka on liikaa, mistä apua laskujen maksuun ja mitä tapahtuu, jos ei pysty maksamaan velkojaan.

Milloin on liikaa velkaa?

Velan määrä on liian suuri, kun se aiheuttaa taloudellista rasitusta ja hallinnointi on hankalaa. Yleisesti ottaen velka on liian suuri, jos velanhoitokulut (kuten korot ja lyhennykset) vievät suuren osan tuloistasi, eikä sinulla ole enää varaa perusmenoihin ja säästämiseen.

Mistä apua laskujen maksuun?

Jos olet ylivelkaantunut, on tärkeää hakea apua ajoissa. Voit kääntyä esimerkiksi seuraavien tahojen puoleen:

  • Kunnallinen talous- ja velkaneuvonta: Kunnat tarjoavat ilmaista talous- ja velkaneuvontaa, joka auttaa sinua löytämään ratkaisuja velkaongelmiisi.
  • Yksityiset velkaneuvojat: Voit hakea apua yksityisiltä velkaneuvojilta, mutta muista vertailla palveluntarjoajia ja niiden kustannuksia.
  • Lainojen yhdistäminen: Voit harkita lainojen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolla voit säästää lainan kuluissa.

Mitä tapahtuu, jos ei pysy maksamaan velkoja?

Jos et pysty maksamaan velkojasi, seuraukset riippuvat velan laadusta ja tilanteestasi. Yleisiä seurauksia ovat:

  • Maksuhäiriömerkintä: Luottotietorekisteriin tulee maksuhäiriömerkintä, mikä vaikeuttaa esimerkiksi asunnon, työpaikan ja vakuudettoman lainan saamista.
  • Ulosotto: Jos et selviä veloistasi, ne voivat siirtyä ulosottoon. Ulosotto voi ottaa osan tuloistasi tai myydä omaisuuttasi velkojen kattamiseksi.
  • Konkurssi: Yrityksen tai yrittäjän kohdalla velkojen maksamattomuus voi johtaa konkurssiin.

Ylivelkaantuminen voi olla haastavaa, mutta on olemassa monia keinoja selvitä tilanteesta. On tärkeää tunnistaa, milloin velka on liian suuri ja hakea apua ajoissa.

Apua voi saada muun muassa kunnalliselta talous- ja velkaneuvonnalta, yksityisiltä velkaneuvojilta ja lainojen yhdistämisen avulla. Jos et pysty maksamaan velkojasi, seurauksena voi olla maksuhäiriömerkintä, ulosotto tai konkurssi.

Vapaaehtoinen velkajärjestely

Yksityishenkilön velkajärjestely on mahdollista saada käräjäoikeuden kautta, kun henkilö on vakituisessa tilanteessa, jossa velkojen maksaminen ei olisi todennäköistä muilla keinoin.

Ennen kuin yksityishenkilön velkajärjestelyä voi hakea, velkojen on yleensä täytynyt olla ulosoton piirissä tietyn ajanjakson ajan.

Vapaaehtoinen velkajärjestely on vaihtoehto ylivelkaantuneille henkilöille, jotka haluavat sopia velkojensa maksamisesta yhdessä velkojien kanssa. Vapaaehtoinen velkajärjestely mahdollistaa velkojen maksamisen uuden aikataulun mukaisesti.

Vapaaehtoisessa velkajärjestelyssä velkojat usein suostuvat alentamaan korkoja, pidentämään maksuaikoja tai jopa antamaan osittaista velkahelpotusta. Tämä voi helpottaa velallisen taloudellista taakkaa ja antaa hänelle mahdollisuuden selvitä veloistaan pitkällä aikavälillä.

Voiko velkajärjestelyssä oleva saada lainaa?

Vaikka vapaaehtoinen velkajärjestely voi olla hyödyllinen keino selvitä veloista, se voi samalla vaikeuttaa uuden lainan saamista. Lainanantajat arvioivat hakijan luottokelpoisuuden ennen lainan myöntämistä, ja velkajärjestelyssä oleva henkilö voidaan nähdä suurempana riskinä.

Tämän vuoksi lainan saaminen voi olla haastavaa velkajärjestelyssä oleville. Joissakin tapauksissa on kuitenkin mahdollista saada lainaa, mutta se voi edellyttää vakuuksia tai takaajia, jotta lainanantaja voi pienentää riskiään.

On tärkeää huomata, että uuden lainan ottaminen velkajärjestelyssä ollessa voi pahentaa velkatilannetta, joten sitä tulee harkita tarkasti ja miettiä muita vaihtoehtoja, kuten säästämistä tai budjetin tiukentamista.

Velkajärjestely on yleensä viimeinen vaihtoehto velkojen maksuun

Vapaaehtoinen velkajärjestely on yksi keino ylivelkaantuneille henkilöille järjestellä velkojaan ja sopia niiden maksamisesta yhdessä velkojien kanssa. Velkajärjestelyssä olevan henkilön uuden lainan saaminen voi olla haasteellista, mutta joissakin tapauksissa se on mahdollista vakuuksien tai takaajien avulla.

On kuitenkin tärkeää harkita muita vaihtoehtoja ennen uuden lainan ottamista, jotta velkatilanne ei pahene entisestään.