Järjestelylainat - Kilpailuta järjestelyluotto pankista

Kilpailuta järjestelylainat nyt. Hae järjestelyluotto yhdellä hakemuksella. Luottopäätös heti ja lainojen järjestely jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Järjestelylaina

järjestelylaina

Järjestelylaina – Milloin järjestelyluotto kannattaa hakea?

Toisinaan nuoruuden tyhmyydet seuraavat myös aikuisuuteen ja sama pätee myös lainoihin. Joskus eteen osuu tilanne, jossa nuorena otetut pikavipit, muut kulutusluotot ja pikalainat kertyvät myöhemmille vuosille. Huonosti suunniteltut lainat, pitkät maksuajat ja korkeat korot voivat toisinaan johtaa usean pienemmän lainan hallitsemattomaan kasvuun, jolloin lainojen takaisinmaksu vaikeutuu huomattavasti. Tällöin kuvioihin astuu järjestelylaina eli lainojen yhdistäminen. Järjestelylaina on kertyneiden velkojen järjestelyyn suunnattu laina, joka myönnetään silloin, kun velkoja on alkanut kertyä usealta eri luotonmyöntäjältä ja/tai lainojen kokonaissumma on kasvanut niin suureksi, että velkaantuneen tulot eivät enää riitä maksamaan näiden lainojen kuukausittaisia kuluja ja korkoja.

Järjestelylaina pankista vai rahoituslaitokselta?

Järjestelylainaa voidaan hakea siis silloin, kun lainanhakijalla on jo alla niin monta lainaa, jolloin kaikkien lainojen yhteiskuluja ei voida enää kattaa pelkillä omilla tuloilla. Järjestelylainaa hakevat yleensä seuraavat henkilöt:

  1. Henkilöt, joilla on useampi laina monelta eri luotonmyöntäjältä
  2. Henkilö on velkaantunut
  3. Henkilöllä on jo vaikeuksia maksaa velkojaan takaisin
  4. Henkilöllä on jo alla yksi tai useampi maksuhäiriömerkintä

Järjestelylainaan päädytään usein silloin, kun velkaantuminen johtaa talousvaikeuksiin ja uuden pankkilainan hakeminen muuttuu lähes mahdottomaksi.

Järjestelylainoihin löytyy monia eri vaihtoehtoja ja ne voidaan räätälöidä lainanhakijan omaan lainatilanteeseen. Vaikka järjestelylainaa voikin hakea lähes kuka tahansa ylivelkaantunut, pitää sen hakemiseen täyttää tiettyjä kriteerejä. Myös lainanhakijat, jotka eivät täytä ehtoja, voivat hakea lainaa, mutta tällöin etuoikeus järjestelylainan myöntämiseen annetaan ensin niille hakijoille, jotka ovat jo täyttäneet kaikki kriteerit.

Järjestelylainassa säännölliset tulot ovat jokaiselle lainanhakijalle lähes ehdoton edellytys. Minimikuukausitulot määritteleät tahon, mistä järjestelylainaa lähdetään hakemaan. Myös työtön voi neuvotella itselleen järjestelylainan, mutta yleensä säännölliset palkkatulot ovat ehto, joka kaikkien lainanhakijoiden tulisi täyttää. Järjestelylainan summa ei yleensä ole kovinkaan suuri. Yleensä kokonaisumma pyörii maksimissaan kymmenessä tuhannessa eurossa, mutta summa voi myös olla tietyissä tapauksissa suurempi.

Kun haettavana on suhteellisen suuri summa, tai lainanhakijalla on jo alla maksuhäiriömerkintä, luotonmyöntäjä voi vaatia tällöin lainanhakijalta yhteishakijaa. Yhteishakija tai toiselta nimeltään rinnakkaishakija toimii lisäturvana lainan takaisinmaksulle, jolloin myös luotonmyöntäjä saa varmennuksen siitä, että lainan takaisinmaksu täyttyy.

Yhteishakija on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun lainanmaksuun tarvitaan normaalia suurempi järjestelylaina. Tällöin luotonmyöntäjä voi tarjota lainanhakijalle paremmat lainaehdot. Rinnakkaishakija voi korkeamman lainansumman lisäksi auttaa laskemaan esimerkiksi järjestelylainan korkoa sekä parantamaan takaisinmaksuaikaa. Toisin sanoen yhteishakija hyödyttää sekä luotonmyöntäjää, että itse lainanhakijaa. Pienemmille lainoille lainanhakija ei tarvitse yhteishakijaa, mutta jos kyseessä on jo yllä mainittua kymppitonnia suurempi summa, tällöin kannattaa automaattisesti varautua siihen, että luotonmyöntäjä vaatii lainalle yhteishakijan.

Järjestelylainat – Miten lainojen järjestely voi säästää rahaa?

Järjestelylaina voi auttaa tuomaan valoa tunnelin päähän silloin, kun useat pienlainat ovat syystä tai toisesta alkaneet kerryttämään lainasummaa niin, että lainan takaisinmaksu vaikuttaa jo lainanmaksajan taloudellisen tilanteeseen negatiivisesti. Järjestelylaina auttaa suunnittelemaan raha-asioita paremmin niin, että lainanmaksaja pystyy seuraamaan tarkemmin omia kulujaan ja menojaan ja priorisoimaan lainan takaisinmaksun.

On tärkeää, että lainanhakija pystyy ymmärtämään tilanteen vakavuuden ja hakemaan apua. Velkojen järjestelyä ei kannata pelätä; velkakierteeseen joutuminen on helppoa, mutta sieltä pois pääseminen hyvin vaikeaa. Järjestelylaina auttaa neuvottelemaan vanhat velat yhdeksi uudeksi velaksi, jolloin maksujen aikataulut on helpompaa mitoittaa omiin aikatauluihin täyttäen samalla myös maksuehdot. Onhan Järjestelylainan tarkoituksena loppujen lopuksi välttää uusi velkaantuminen.

Oli kyseessä sitten järjestelylaina tai mikä tahansa muu laina, lainan kilpailuttaminen kannattaa aina. Ensimmäiseen lainatarjoukseen ei kannata heti tarttua, sillä lainojen kilpailuttaminen auttaa sekä vertailemaan useita eri lainatarjouksia samalla kertaa, sekä löytämään lainatarjouksen, joka sopii juuri omiin tarpeisiin. Järjestelylainojen kilpailuttaminen säästää sekä aikaa, että rahaa, sillä parhaimmillaan se voi tuoda lainanhakijalle pienissä lainoissa jopa kymmenien, ja suuremmissa lainoissa jopa satojen eurojen säästöä vuodessa.