Kulutusluottojen yhdistäminen: Yhdistä kulutusluotot ja säästä!

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa. Yhdistä kulutusluotot nyt ja säästä selvää rahaa. Luottopäätös heti ja yhdistelylaina tilille nopeasti.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottojen yhdistäminen – Yhdistä kulutusluotot ja säästä!

Kovassa rahantarpeessa kulutusluoton hakeminen kuulostaa nopeasti ajateltuna hyvältä idealta, mutta huono taloudellinen tilanne, työttömyys, sairastuminen tai muu syy voi vaikeuttaa pienenkin kulutusluoton takaisinmaksua, jolloin siitä voi ajan myötä kasvaa yllättävän suuri summa. Kulutusluoton takaisinmaksun viivästyminen tuottaa monille usein ongelmia, mutta tilanne monimutkaistuu todenteolla silloin, kun kyseessä onkin yhden kulutusluoton sijasta kaksi tai useampi kulutusluotto. Useamman kulutusluoton takaisinmaksun kanssa kamppaileminen kannattaa unohtaa, sillä kulutusluottojen yhdistäminen auttaa organisoimaan laina-asiat yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin ajan ja rahan lisäksi lainanmaksaja säästää myös omia hermojaan.

Mitä kulutusluottojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan käytännössä sitä, että kaksi tai useampi kulutusluotto maksetaan pois uudella lainalla, joka kattaa kaikki aiemmin otetut pienemmät kulutusluotot. Näin useamman kulutusluoton kulujen ja korkojen sijasta maksetaan vain yhden kulutusluoton kuluja ja korkoja.

Useamman kulutusluoton takaisinmaksu tuottaa monelle päänvaivaa, sillä niiden hoitaminen on yhtä kulutusluottoa huomattavasti työläämpää. Monen eri kulutusluoton kanssa sählääminen voi usein johtaa maksujen viivästymiseen tai jopa unohtamiseen, sillä takaisinmaksuun asetettujen eräpäivien mielessä pitäminen on vaikeaa; kaiken lisäksi kuukausierien viivästyminen käy kalliiksi, sillä viivästyneistä maksuista veloitetaan sekä viivästyskorko, että usein myös muistutusmaksu. Jos nämä lisäkulut ovat kuukaudessa 10 euron luokkaa, voi tällöin kolmen tai neljän kulutusluoton lisäkulut kohota useaan kymmeneen euroon kuukaudessa unohtamatta muita tilinhoitokuluja ja palvelumaksuja – tämä tarkoittaa suurimmillaan jopa satojen eurojen lisäkuluja vuodessa.

Kulutusluottojen yhdistäminen ratkaisee tämän ongelman, sillä yhden kulutusluoton organisointi on huomattavasti helpompaa, sekä samalla aikaa ja rahaa säästävää. On myös tärkeää, että kulutusluoton takaisinmaksu ei aiheuttaisi yhtään enempää harmaita hiuksia, mitä jo päivittäinen valmiiksi stressaava elämä tuo tullessaan. Vaikka hätäiset kulutusluotot eivät aina rahanpuutteessa olisivatkaan olleet maailman parhaimpia ideoita, ei niiden takaisinmaksun tulisi ajaa ketään velkakierteeseen. Hyvin suunniteltu kulutusluottojen yhdistäminen auttaa tällöin järjestämään velka-asiat kuntoon, jolloin takaisinmaksu helpottuu ja velkataakka keventyy.

Kulutusluottojen yhdistäminen ja kilpailutus

Oli kyseessä sitten kulutusluotto tai mikä tahansa muu laina, luottojen yhdistäminen kannattaa aina kilpailuttaa. Tänä päivänä internetin maailmassa liikkuu kymmeniä ellei jopa lähemmäksi sata eri rahoituslaitosta, joiden joukosta löytyy lainatarjouksia lähes jokaiseen tarpeeseen. Mistä sitten tietää, mikä on juuri itselleen paras laina? Kilpailuttaminen auttaa lainanhakijaa vertailemaan eri rahoituslaitosten tarjoamia lainatarjouksia keskenään yhdessä ja samassa paikassa, jolloin kokonaiskuvan rakentaminen eri lainatarjouksista käy vaivattomasti. Kaiken lisäksi kulutusluottojen yhdistämisen kilpailuttaminen on täysin ilmaista.

Kilpailuttaminen kannattaa siis aina, sillä nopeuden ja helppouden lisäksi vain muutaman minuutin vaivalla lainanhakija voi säästää lainakuluissa parhaimmillaan jopa satoja euroja vuodessa lainasummasta riippuen. Ensimmäinen hyvältä vaikuttava lainatarjous ei siis aina ole paras – tällöin kannattaa tarttua internetin vertailupalveluihin, jotka auttavat säästämään sekä aikaa, että rahaa.