Pikavippien yhdistäminen - Kilpailuta pikalainojen yhdistäminen jopa 60 000 € asti

Yhdistä pikavipit yhdeksi lainaksi. Pikavippien yhdistäminen kannattaa aina. Voit yhdistää pikavipit jopa 60 000 euroon asti. Lue lisää.

pikavippien yhdistäminen
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Maksa pikavipit pois yhdellä lainalla

Usean lainan lyhentäminen on kallista, ja yleensä myös kuluttavaa puuhaa. Kannattaa siis mielummin valita usean lainan tilalle kilpailutettua lainaa.

Lue alhaalta miten paljon kuluja ja aikaa voit säästää, yhdistämällä useat lainat yhdeksi lainaksi.

Lainojen yhdistely tuo selkeyttä talouden hallintaan

Yhdistämällä pikavipit yhdeksi lainaksi, sinulla on vain yksi laina maksettavana, mikä tekee taloutesi hallinnasta helpompaa ja selkeämpää.

Säästät myös, koska maksat takaisin vain yhtä lainaa. Pikavipit ovat tunnettuja siitä, että korkokulujen lisäksi niissä on monesti mukana myös muita kuluja.

Kun maksat useat pikavipit kerralla pois, jää sinulle maksettavaksi vain yhden lainan kulut. Vipit kannattaa lähtökohtaisesti aina yhdistää, jos niitä on useampia kuin yksi.

Yhdistetyn lainan avulla saavutetaan yleensä vanhoja lainoja alhaisempi todellinen vuosikorko

Pikavippien korot voivat olla korkeita. Kilpailuttamalla lainaa pikavippien yhdistämiseen, voit saada uudelle lainalle huomattavasti pienemmän koron.

Vippien tilalle kilpailutetun lainan edullisempi korko tulee huomattavasti edullisemmaksi, kuin usean vipin kallis korko. Lainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä heti, jos usean vipin lyhentäminen tuottaa vaikeuksia.

Voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen, joka kilpailuttaa useaa pankkia ja rahoituslaitosta. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta ja saat lainatarjouksia yhdellä hakemuksella välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Kaikki lainatarjoukset toimitetaan sähköpostiin viimeistään muutaman päivän sisällä.

Useampi pikavippi voi käydä kalliiksi – Yhdistelylainan avulla säästöt ovat merkittäviä

Vippien yhdistely voi auttaa sinua säästämään merkittävästi rahaa, kun korot ja muut kulut pienenevät. Säästöt voivat olla jopa tuhansia euroja, erityisesti, jos vanhojen pikavippien korot ovat korkeat.

Pikavippi on lyhytaikainen laina – Yhdistelylaina joustaa vippejä enemmän

Yhdistämällä pikavipit voit valita laina-ajan, joka sopii sinulle paremmin. Laina-aika on mahdollista valita esimerkiksi 1-15 vuodeksi. Näin voit hallita takaisinmaksua paremmin ja tarvittaessa pienentää kuukausittaista lyhennystä.

Helpompi budjetointi

Kun sinulla on vain yksi laina maksettavana, on helpompi laatia kuukausibudjetti ja pitää huolta taloudestasi.

Vähemmän stressiä

Yhdistämällä lainasi voit vähentää stressiä, joka liittyy useiden eri lainojen ja niiden eräpäivien seuraamiseen.

Vaihda pikavippi yhdistelylainaan Yhdistalaina.comin avulla

Yhdistä pikavipit yhdeksi lainaksi esimerkiksi Yhdistalaina.comin avulla, joka kilpailuttaa lainasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Näin saat lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle sopivimman yhdistelylainan.

Muista vertailla tarjouksia huolella ja valita sellainen, joka sopii parhaiten tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Yhdistelylaina on fiksu tapa hallita velkaa ja säästää korkokuluissa.

Se auttaa sinua selkeyttämään talouttasi, vähentämään korkokuluja ja parantamaan taloudellista tilannettasi pitkällä aikavälillä.

Kilpailuta lainaa pikavippien maksamiseen

Pikavippien yhdistäminen on erinomainen tapa säästää rahaa ja selkeyttää talouttasi. Yhdistalaina.comissa voit kilpailuttaa yhdistelylainan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Voit kilpailuttaa lainaa pikavippien maksamiseen jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18 vuotta
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Velkojen suhde ei ole liian korkea tuloihisi nähden

Lainojen kilpailutus mahdollistaa sen, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen ja voit yhdistää vipit yhdeksi lainaksi.

Yhdistä vipit yhdeksi lainaksi jopa 60 000 euroon asti

Mikäli sinulla on pikavippejä kymmenillä tuhansilla euroilla, olet todennäköisesti huomannut, että korkokulut ja muut lainaan liittyvät maksut voivat olla erittäin korkeita.

Tässä tilanteessa pikavippien yhdistäminen voi auttaa sinua säästämään merkittäviä summia rahaa ja helpottaa taloudellista tilannettasi. Kun yhdistät useat pikavipit yhdeksi suuremmaksi lainaksi, voit neuvotella uuden lainan korkoprosentin ja ehdoista.

Uuden yhdistelylainan korko on usein huomattavasti alhaisempi kuin erillisten pikavippien korot, mikä tarkoittaa pienempiä korkokuluja ja suurempia säästöjä sinulle.

Esimerkiksi, jos sinulla on pikavippejä yhteensä 50 000 eurolla ja keskimääräinen korko on 20%, vuotuiset korkokulut ovat 10 000 euroa.

Jos yhdistät nämä lainat yhdeksi 50 000 euron lainaksi, jonka korko on 10%, vuotuiset korkokulut putoavat 5 000 euroon.

Näin säästät 5 000 euroa vuodessa pelkästään korkokuluissa. Lisäksi yhdistelylaina voi tuoda mukanaan muita etuja, kuten pidemmän laina-ajan ja joustavammat takaisinmaksuehdot.

Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan velkaasi paremmin ja vähentämään taloudellista stressiä. Aloita pikavippien yhdistäminen tutustumalla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamiin yhdistelylainoihin.

Voit käyttää esimerkiksi Yhdistalaina.com-palvelua, joka kilpailuttaa lainasi useiden pankkien kesken ja auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun sinulle.

Muista vertailla lainatarjouksia huolellisesti ja valita sellainen, joka sopii parhaiten tilanteeseesi ja tarpeisiisi.

Pikavippien yhdistäminen on usein ratkaiseva askel kohti parempaa taloudellista tilannetta ja merkittäviä säästöjä korkokuluissa.

Lainojen yhdistely voi säästää tuhansia euroja

Pikavippien yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi säästää sinulle jopa tuhansia euroja koroissa ja kuluissa. Pikavippien korot ovat tunnetusti korkeat.

Yhdistämällä ne yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voit pienentää velkataakkaasi ja säästää pitkällä aikavälillä.

Aloita lainojen yhdistäminen tutustumalla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamiin yhdistelylainoihin. Voit käyttää esimerkiksi palveluamme, joka kilpailuttaa lainojen korot useiden pankkien kesken..

Muista vertailla lainoja huolellisesti ja valita sellainen laina, joka sopii parhaiten tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Lainojen yhdistäminen on useasti ratkaiseva askel kohti parempaa taloudellista tilannetta.

Lainojen yhdistely tuo useasti myös merkittäviä säästöjä korkokuluissa sekä muissa lainanhoitokuluissa. Lainat kannattaa yhdistää kerralla pois, jotta kaikki velat ja koko velkasumma tulee maksetuksi yhdellä lainalla.

Yhdistä pikavipit yhdeksi lainaksi Yhdistalaina.comin avulla

Yhdistalaina.com tarjoaa helpon ja nopean tavan yhdistää pikavipit yhdeksi lainaksi. Yhdellä hakemuksella kilpailutat lainoja ja voit saada useita lainatarjouksia, joista on helppo valita juuri sinulle sopiva yhdistelylaina.

Etkö ole varma miten lainojen yhdistämisestä voisi olla hyötyä sinulle? Lue alhaalta usein kysyttyjä kysymyksiä lainan yhdistämisestä ja löydä vastaus mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Kuka voi yhdistää pikavipit yhdeksi lainaksi?

Pikavippien yhdistäminen on mahdollista useimmille henkilöille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita ja joilla on säännölliset tulot.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos määrittelee omat kriteerinsä lainan myöntämiselle, mutta yleensä lainaa voi hakea, jos luottotiedot ovat kunnossa ja takaisinmaksukyky on riittävä.

Kuinka pitkällä laina-ajalla pikavippien yhdistäminen onnistuu?

Yhdistalaina.comin kautta voit hakea lainaa pikavippien yhdistämiseen 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Laina-aika vaikuttaa kuukausittaiseen takaisinmaksuun ja kokonaiskustannuksiin, joten kannattaa miettiä, kuinka nopeasti haluat maksaa lainan takaisin.

Voiko pankki maksaa pois pikavipit, jotka haluan yhdistää yhdeksi lainaksi?

Kyllä, pankki tai rahoituslaitos voi maksaa pois pikavipit suoraan lainaa myöntäessään.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia erillisten pikavippien maksamisesta, vaan voit keskittyä yhden yhdistetyn lainan takaisinmaksuun.

Kuinka paljon pienten lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöjä?

Säästöjen määrä riippuu useista tekijöistä, kuten pikavippien määrästä, niiden koroista ja uuden yhdistelylainan ehdoista.

Säästöt voivat olla merkittäviä, jopa tuhansia euroja, erityisesti jos vanhojen pikavippien korot ovat korkeat.

Onnistuuko pikavippien yhdistäminen ilman luottotietoja?

Pikavippien yhdistäminen ilman luottotietoja voi olla haastavaa, sillä useimmat pankit ja rahoituslaitokset edellyttävät hakijalta hyviä luottotietoja.

Jos luottotiedot eivät ole kunnossa, kannattaa ensin selvittää, onko mahdollista saada apua velkaneuvonnasta tai muista järjestelyistä.

Vaatiiko pikavippien yhdistäminen vakuuksia?

Pikavippien yhdistämiseen ei välttämättä tarvita vakuuksia, ja monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia yhdistelylainoja.

Vakuudeton laina on monesti hieman kalliimpi kuin vakuudellinen laina, mutta se on usein helpompi ja nopeampi järjestää.

Yhdistalaina.comin kautta on siis mahdollista kilpailuttaa sekä vakuudellisia että vakuudettomia lainoja.