Lainojen yhdistäminen kokemuksia - Yhdistelylaina kokemuksia

Lue alhaalta käyttäjiemme kokemuksia lainojen yhdistämisestä. Lue miten lainojen yhdistäminen voi tuoda parhaassa tapauksessa jopa tuhansien eurojen säästöt! Lue lisää.

lainojen yhdistäminen kokemuksia
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Yhdistalaina.com: Yhdistelylaina kokemuksia

Mitä käyttäjämme ovat mieltä lainojen yhdistämisestä Yhdistalaina.com -palvelussa. Lue alhaalta miten käyttäjämme ovat säästäneet rahaa lainojen yhdistämisen avulla.

Pertti 60 v. säästää 312€ vuodessa

Pertti, 60-vuotias suomalainen, toteutti unelmansa ja yhdisti 25 000 euron velat Yhdistalaina.com -palvelussa. Hän valitsi laina-ajaksi 10 vuotta ja sai lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, joista korkein tarjottu todellinen vuosikorko oli 10% ja matalin 8%.

Halvin tarjous oli Pertille paras, sillä se takasi hänelle 3120 euron säästön koko laina-ajalta, joka vastaa 312 € vuodessa.

”Olen ollut erittäin tyytyväinen Yhdistalaina.com -palvelun toimintaan. Prosessi on ollut hyvin sujuva ja helppo. Tarjoukset tuli minulle nopeasti ja niistä sopivan lainan valinta oli helppoa.

Uuden lainan korko oli pienempi kuin vanhojen lainojen, joten säästin paljon rahaa. Kaiken kaikkiaan olen ollut todella tyytyväinen Yhdistalaina.com palveluun ja suosittelen sitä muillekin.”

Marja 55 v. säästää 492€ vuodessa

55-vuotias Marja käytti Yhdistalaina.com -palvelua yhdistääkseen 15 000 € luottokorttivelat. Hän valitsi laina-ajaksi 15 vuotta ja sai lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Korkein tarjottu korko oli 12% ja matalin 7%. Halvin tarjous oli 7% korolla, ja siitä Marjalle kertyy säästöä 492 € vuodessa. Yhdistelylaina tuo Marjalle säästöä yhteensä 7380 € koko laina-ajalta.

”Yhdistalaina.com oli oikea löytö minulle, koska tarvitsin apua lainojen yhdistämiseen. Palvelu tarjosi minulle helpon ja nopean tavan kilpailuttaa yhdistelylainat. Itse prosessi oli erittäin sujuva ja todella helppo.

Hakemuksen täyttö oli nopeaa ja sain lainatarjoukset minuuteissa. Lopullisen myönteisen luottopäätöksen jälkeen sain 7380 € säästöt. Olen erittäin tyytyväinen Yhdistalaina.comin palveluun ja suosittelen lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat lainojen yhdistelyyn apua.”

Tuomo 63 v. säästää 372€ vuodessa

Tuomo sai 3720 € säästöt yhdistämällä kalliit pikalainat Yhdistalaina.com -palvelussa. Tuomo haki 15 000 € yhdistelylainan, jota tarjottiin hänelle korkeimmillaan 13% korolla.

Hän valitsi halvimman tarjouksen, jonka korko oli 9%. Tämä tarkoittaa, että Tuomon lainakulut pienenevät 372 € vuodessa, eli yhteensä 3720 euroa 10 vuoden ajalta.

”Käytin Yhdistalaina.comin palvelua kalliiden vippien yhdistämiseen. Palvelu oli helppokäyttöinen ja selkeä ja voin suositella sitä kaikille, joilla on tavoitteena saada edullinen yhdistelylaina.

Yhdistelylaina tuo minulle säästöä 372 euroa vuodessa. Erittäin tyytyväinen olen tähän palveluun ja voin suositella sitä kaikille, jotka aikovat hakea lainaa velkojen yhdistämiseen

Mikko 62 V. säästää 204€ vuodessa

Mikko yhdisti lainoja 9000 € edestä 3 vuoden laina-ajalla. Korkein lainatarjous tarjottiin 13% korolla.

Edullisempi korko oli 9%, jonka Mikko hyväksyi. Tämän yhdistelylainan avulla Mikko säästää 204 euroa vuodessa eli yhteensä 612 euroa koko laina-ajalta.

”Yhdistalaina.com on loistava palvelu lainojen yhdistämiseen. Se on nykyaikainen palvelu, jonka avulla pääsee nopeasti kilpailuttamaan lainat lainojen yhdistelyyn helposti ja turvallisesti.

Yhdellä hakemuksella sain nopeasti useita tarjouksia. Laaja määrä yhteistyökumppaneita ja nopea kilpailutus auttavat säästämään aikaa ja rahaa.

Itse olen käyttänyt palvelua ja säästänyt 612 euroa lainojen yhdistämisestä. Palvelu on erittäin nopea ja helppokäyttöinen, ja asiakastuki on aina ollut erittäin auttavainen.

Olen todella tyytyväinen Yhdistalaina.comiin ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat yhdistää lainat ja säästää rahaa.”

Lainojen yhdistäminen voi säästää jopa tuhansia euroja

Ei ole ihme, että yhä useampi suomalainen haluaa yhdistää kalliit lainat yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen voi helpottaa huomattavasti kuukausittaisia menoja, koska yhdistäminen tuo jopa tuhansien eurojen säästöt.

Lainojen yhdistämisen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Hae palvelumme avulla jopa 70 000 € yhdistelylaina. Valitse laina-aika sopivaksi 1 – 15 vuoden väliltä.

Lainojen yhdistämisen avulla lyhennät vain yhtä lainaa usean lainan sijaan. Maksamalla kalliit lainat pois, voit saada säästöä kuukaudessa jopa satoja euroja, koska maksat uudesta lainasta huomattavasti vähemmän korkoa ja kuluja.

Voit hakea lainaa Suomen parhaan palvelun kautta lainojen yhdistelyyn jopa 70 000 euroa jo tänään. Yhdistä kaikki kalliit luotot yhdeksi lainaksi, eikä sinun tarvitse enää lyhentää, kuin yhtä lainaa.

Yhden lainan turvin, maksat vain kaikki kalliit luotot pois ja nautit siitä, että sinulle jää enemmän aikaa, koska enää sinun ei tarvitse maksaa useaa eri luottoa takaisin.

Kuinka on mahdollista saada yhdistelylainaa?

Yhdistelylaina on mahdollista saada jos täytät Yhdistalaina.com -palvelun ehdot:

  • Olet vähintään 18 vuotta
  • Sinulla on säännölliset tulot (min. 1000€/kk)
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on tarpeeksi isot tulot suhteessa haettavaan lainaan
  • Sinulla ei ole liikaa velkaa suhteessa tuloihin

On kuitenkin, hyvä muistaa, että pankki tai rahoituslaitos voi jättää tarjouksen tekemättä eri syistä. Syynä siihen, että et saa yhdistelylainaa voi olla liian pienet tulot kuukaudessa, liian paljon lainoja yhdistettävänä tai liian pieni ikä.

Pankki voi esimerkiksi olla antamatta tarjouksia, jos olet alle 25-vuotias. Lisäksi pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina henkilökohtaisen luottoriskiarvion jokaisen hakijan kohdalla.

Kuinka ison yhdistelylainan voin hakea Yhdistalaina.comin kautta?

Voit kilpailuttaa palvelumme avulla yhdistelylainat jopa 60 000 euroon asti. Ennen yhdistelylainan hakemista kannattaa laskea kaikkien yhdistettävien lainojen velkasaldot yhteen.

Näin tiedät, että paljonko yhdistelylainaa tulee hakea, jotta saat usean lainan tilalle vain yhden lainan, jota maksat takaisin. Lainaa kannattaa ottaa vain sen verran, että saat lainat yhdistettyä.