Mistä lainaa velkojen maksuun? Lainan kilpailuttamisella tietenkin!

Mistä lainaa velkojen maksuun? Kilpailuta yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Saat luottopäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Mistä lainaa velkojen maksuun? Katso vinkit parhaan lainan löytämiseen

Mistä lainaa velkojen maksuunJokainen meistä on jossain vaiheessa elämäänsä kohdannut tilanteita, jolloin asiat eivät mene aivan suunnitelmien mukaan, eikä huono taloudellinen hetki ainakaan helpota tilannetta. Vaikka elämä onkin täynnä sekä ala- että ylämäkiä, voidaan näitä jyrkempiä ylämäkiä onneksi lieventää tietyin keinoin. Yksi näistä elämän jyrkimmistä ylämäistä on velkaantuminen, jolloin keskiverto palkkakaan ei välttämättä enää riitä lyhennysten, korkojen ja muiden tilinhoitomaksujen maksamiseen – saatikka sitten tavalliseen elämiseen.

Mistä lainaa velkojen maksuun jos taloudellinen tilanne on tukala?

Epävakaa taloudellinen tilanne voi vaikuttaa meihin monella tapaa, ja pahimmassa tapauksessa koko terveys voi alkaa kärsiä rahahuolista. Velkaantuminen huolestuttaa monia suomalaisia, eivätkä nuoruudessa otetut ajattelemattomat pikavipit ja muut pikalainat ainakaan helpota tilannetta. Monet näistä veloista seuraavat monia aikuisuuteen saakka.

Useamman velan maksaminen samaan aikaan voi saada pään sekaisin. Velkojen koronmaksupäivät ja lainanlyhennykset voivat mennä helposti sekaisin, yksi laina jää maksamatta ja toinen myöhästyy, päälle osuvat viivästyskorot ja muistutusmaksut. Moni suomalainen maksaa helposti lisäkuluja usean sadan euron verran vuodessa tietämättä, että velkakierteeseen voidaan löytää myös ratkaisu.

Ratkaisuna voi tällöin toimia lainojen yhdistäminen, eli niin sanottu yhdistelylaina, jolla vanhojen pienlainojen kuittaaminen on mahdollista. Yhdistelylainan hakeminen voidaan aloittaa esimerkiksi omasta pankista. Lisäksi tänä päivänä yhdistelylainaa voidaan hakea näppärästi myös netistä, sillä useat rahoituslaitokset tarjoavat lainaa melkein vuorokauden ympäri verkon kautta.

Yhdistelylainan hakeminen voi kuulostaa monimutkaiselta prosessilta, mutta itse asiassa sen hakeminen on helppoa, sillä lainahakemuksen täyttäminen vertailusivustomme kautta vie vain muutaman minuutin, ja sen tekeminen on hakijalle täysin ilmaista.

Parhaimmillaan lainatarjoukset voi saada omaan sähköpostiin jo muutaman tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Yhdistelylainan hakeminen kotoa käsin on loistava idea, sillä tällöin hakija voi tutustua rauhassa lainatarjouksiin ja lainaehtoihin, sekä päättää, mikä tarjouksista sopii juuri omiin tarpeisiin. Lisäksi, jos tarjoukset eivät miellytä, ei niistä ole pakko valita yhtäkään.

Mistä lainaa velkojen maksuun kannattaa hakea?

Yhdistelylainan kilpailutus saattaa aluksi kuulostaa monimutkaiselta, mutta netin tarjoamat vertailupalvelu on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa. Lainojen vertailupalvelu auttaa hakijaa rakentamaan lainalle laajemman kokonaiskuvan, jossa huomioon otetaan perinteisen nimelliskoron lisäksi myös muut lisäkulut.

Myös se kaikkein tärkein on hyvä ottaa huomioon, eli todellinen vuosikorko, jossa ilmi käy nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät lisäkulut. Näin vertailun tekeminen on helppoa ja hakija saa nopeasti kokonaiskuvan siitä, mitä yhdistelylaina tulee lopullisesti maksamaan. Yhdistelylainan kilpailuttaminen voi suuremmissa lainasummissa tuoda vuodessa jopa satojen eurojen säästöä. Toisin sanoen, kilpailuttaminen kannattaa!