Mistä lainaa velkojen maksuun? Kilpailuta lainaa pankista tai rahoituslaitokselta!

Mistä lainaa velkojen maksuun? Kilpailuta lainaa pankista tai rahoituslaitokselta palvelumme avulla. Luottopäätös heti ja rahat tilille nopeasti.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Mistä lainaa velkojen maksuun

Mistä lainaa velkojen maksuun? Kilpailuta lainaa pankista!

Jokainen meistä on jossain vaiheessa elämäänsä kohdannut tilanteita, jolloin asiat eivät mene aivan suunnitelmien mukaan, eikä huono taloudellinen hetki ainakaan helpota tilannetta. Vaikka elämä onkin täynnä sekä ala- että ylämäkiä, voidaan näitä jyrkempiä ylämäkiä onneksi lieventää tietyin keinoin. Yksi näistä elämän jyrkimmistä ylämäistä on velkaantuminen, jolloin keskiverto palkkakaan ei välttämättä enää riitä lyhennysten, korkojen ja muiden tilinhoitomaksujen maksamiseen – saatikka sitten tavalliseen elämiseen.

Saako lainaa pankista velkojen maksuun jos taloudellinen tilanne on tukala?

Epävakaa taloudellinen tilanne voi vaikuttaa meihin monella tapaa, ja pahimmassa tapauksessa koko terveys voi alkaa kärsiä rahahuolista. Velkaantuminen huolestuttaa monia suomalaisia, eivätkä nuoruudessa otetut ajattelemattomat pikavipit ja muut pikalainat ainakaan helpota tilannetta. Monet näistä veloista seuraavat monia aikuisuuteen saakka.

Useamman velan maksaminen samaan aikaan voi saada pään sekaisin. Velkojen koronmaksupäivät ja lainanlyhennykset voivat mennä helposti sekaisin, yksi laina jää maksamatta ja toinen myöhästyy, päälle osuvat viivästyskorot ja muistutusmaksut. Moni suomalainen maksaa helposti lisäkuluja usean sadan euron verran vuodessa tietämättä, että velkakierteeseen voidaan löytää myös ratkaisu.

Ratkaisuna voi tällöin toimia lainojen yhdistäminen, eli niin sanottu yhdistelylaina, jolla vanhojen pienlainojen kuittaaminen on mahdollista. Yhdistelylainan hakeminen voidaan aloittaa esimerkiksi omasta pankista. Lisäksi tänä päivänä yhdistelylainaa voidaan hakea näppärästi myös netistä, sillä useat rahoituslaitokset tarjoavat lainaa melkein vuorokauden ympäri verkon kautta.

Yhdistelylainan hakeminen voi kuulostaa monimutkaiselta prosessilta, mutta itse asiassa sen hakeminen on helppoa, sillä lainahakemuksen täyttäminen vertailusivustomme kautta vie vain muutaman minuutin, ja sen tekeminen on hakijalle täysin ilmaista.

Parhaimmillaan lainatarjoukset voi saada omaan sähköpostiin jo muutaman tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Yhdistelylainan hakeminen kotoa käsin on loistava idea, sillä tällöin hakija voi tutustua rauhassa lainatarjouksiin ja lainaehtoihin, sekä päättää, mikä tarjouksista sopii juuri omiin tarpeisiin. Lisäksi, jos tarjoukset eivät miellytä, ei niistä ole pakko valita yhtäkään.

Mistä lainaa velkojen maksuun kannattaa hakea?

Yhdistelylainan kilpailutus saattaa aluksi kuulostaa monimutkaiselta, mutta netin tarjoamat vertailupalvelu on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa. Lainojen vertailupalvelu auttaa hakijaa rakentamaan lainalle laajemman kokonaiskuvan, jossa huomioon otetaan perinteisen nimelliskoron lisäksi myös muut lisäkulut.

Myös se kaikkein tärkein on hyvä ottaa huomioon, eli todellinen vuosikorko, jossa ilmi käy nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät lisäkulut. Näin vertailun tekeminen on helppoa ja hakija saa nopeasti kokonaiskuvan siitä, mitä yhdistelylaina tulee lopullisesti maksamaan. Yhdistelylainan kilpailuttaminen voi suuremmissa lainasummissa tuoda vuodessa jopa satojen eurojen säästöä. Toisin sanoen, kilpailuttaminen kannattaa!