Pikavippien yhdistäminen - Vipit yhdeksi lainaksi - Lainaa pikavippien maksamiseen

Pikavippien yhdistäminen. Vaihda vipit yhdeksi lainaksi. Hae lainaa pikavippien maksamiseen ja säästä korkokuluissa. Luottopäätös heti.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Pikavippien yhdistäminen

Pikavippien yhdistäminen

Pikavippien yhdistäminen – Vipit yhdeksi lainaksi

Oletko ottanut useampia pikavippejä, tai muita pieniä korkeakorkoisia luottoja? Tuntuuko siltä, että luotot eivät lyhene, ja kaikki rahasi menevät korkokustannuksiin? Jos vastasit myöntävästi, saattaa pikavippien yhdistäminen ja muiden lainojen yhdistäminen olla sinun tapauksessasi järkevä vaihtoehto. Tässä artikkelissa kerromme, miksi pikavipit yleensä kannattaa yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Pikavipit yhdeksi lainaksi – Lainaa pikavippien maksamiseen

Yleensä lainojen korot ovat sitä suurempia, mitä pienempi laina on kyseessä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että muutaman sadan euron vippien korot ovat merkittävästi korkeampia kuin suurempien lainojen. Pikavippien korkoihin on puuttunut myös valtiovalta, ja viime vuosina onkin tehty lakimuutoksia, joilla rajoitetaan pienten lainojen korkokustannuksia.

Lainaa etsivän henkilön näkökulmasta korkojen vertaaminen voi olla vaikeaa, sillä nimellinen korko ei välttämättä ole ainoa lainasta aiheutuva kulu. Koron lisäksi asiakkaan maksettavaksi saattaa tulla tilinhoitomaksuja, nostokuluja ja mahdollisesti myös muita palkkioita, joiden määrää voi olla vaikea arvioida etukäteen. Nimellisen vuosikoron sijaan parempi vertailukohde onkin todellinen vuosikorko, joka sisältää nimellisen koron lisäksi myös muut lainasta aiheutuvat kustannukset. Todellisia vuosikorkoja vertaamalla lainojen todelliset kustannukset on helpompi hahmottaa.

Yhdistä pikavipit yhdeksi lainaksi

Pienten lainojen ja vippien yhdistäminen suuremmaksi on lähes aina aina taloudellisesti kestävämpi vaihtoehto, kuin yksittäisten vippien ja luottojen maksaminen takaisin osissa. Yleensä vippi muuttuu toisenlaiseksi lainatuotteeksi, jos asiakas toivoo mahdollisuutta maksaa laina osissa takaisin. Tällaiseen jatkuvaan luottoon liittyy erilaisia kustannuksia kuin alkuperäiseen pikavippiin. Niitä ovat esimerkiksi nostokulut ja tilinhoitomaksut, joita alun perin otetussa pikavipissä ei välttämättä ole ollut.

Ennen minkäänlaisen lainan ottamista on tärkeää vertailla vaihtoehtoja huolellisesti etukäteen. Älä siis ota mitään lainaa tai luottoa, ennen kuin olet tutustunut eri vaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin. Jotta lainasi todella olisi edullisempi kuin nykyiset pikavippisi, kannattaa lainoja vertailla tärkeimpien ominaisuuksien suhteen. Voit vertailla lainoja etsimällä tietoa palveluntarjoajan nettisivuilta, mutta tämä vaihtoehto on usein se, joka vie kaikista eniten aikaa.

Valmista vertailusivustoa käyttämällä säästät aikaa, sillä sinun ei tarvitse kaivella lainaehtoja – tai muita lainojen ominaisuuksiin liittyviä tietoja – kyseisen pankin tai rahoituslaitoksen omilta sivuilta. Kätevästä vertailustamme näet yhdellä silmäyksellä kymmenien lainojen tärkeimmät ominaisuudet, ja voit helposti valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Ennen lainojen vertailua kannattaa miettiä, miten suuren lainan todella tarvitset, ja millä ehdoilla olet sen valmis ottamaan. Syytä on myös miettiä, millainen laina-aika olisi omalla kohdallasi realistinen vaihtoehto. Lainan takaisinmaksua ei kannata venyttää liian pitkälle ajanjaksolle.