Pikavippien yhdistäminen: Säästä jopa tuhat euroa vuodessa!

Pikavippien yhdistäminen auttaa sinua säästämään jopa tuhat euroa vuodessa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Pikavippien yhdistäminen: Korkokulut kuriin yhdistämällä

Pikavippien yhdistäminenOletko ottanut useampia pikavippejä, tai muita pieniä korkeakorkoisia luottoja? Tuntuuko siltä, että luotot eivät lyhene, ja kaikki rahasi menevät korkokustannuksiin? Jos vastasit myöntävästi, saattaa pikavippien yhdistäminen ja muiden lainojen yhdistäminen olla sinun tapauksessasi järkevä vaihtoehto. Tässä artikkelissa kerromme, miksi pikavipit yleensä kannattaa yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Pienen vipin suuret korot

Yleensä lainojen korot ovat sitä suurempia, mitä pienempi laina on kyseessä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että muutaman sadan euron vippien korot ovat merkittävästi korkeampia kuin suurempien lainojen. Pikavippien korkoihin on puuttunut myös valtiovalta, ja viime vuosina onkin tehty lakimuutoksia, joilla rajoitetaan pienten lainojen korkokustannuksia.

Lainaa etsivän henkilön näkökulmasta korkojen vertaaminen voi olla vaikeaa, sillä nimellinen korko ei välttämättä ole ainoa lainasta aiheutuva kulu. Koron lisäksi asiakkaan maksettavaksi saattaa tulla tilinhoitomaksuja, nostokuluja ja mahdollisesti myös muita palkkioita, joiden määrää voi olla vaikea arvioida etukäteen. Nimellisen vuosikoron sijaan parempi vertailukohde onkin todellinen vuosikorko, joka sisältää nimellisen koron lisäksi myös muut lainasta aiheutuvat kustannukset. Todellisia vuosikorkoja vertaamalla lainojen todelliset kustannukset on helpompi hahmottaa.

Vippien yhdistäminen

Pienten lainojen ja vippien yhdistäminen suuremmaksi on lähes aina aina taloudellisesti kestävämpi vaihtoehto, kuin yksittäisten vippien ja luottojen maksaminen takaisin osissa. Yleensä vippi muuttuu toisenlaiseksi lainatuotteeksi, jos asiakas toivoo mahdollisuutta maksaa laina osissa takaisin. Tällaiseen jatkuvaan luottoon liittyy erilaisia kustannuksia kuin alkuperäiseen pikavippiin. Niitä ovat esimerkiksi nostokulut ja tilinhoitomaksut, joita alun perin otetussa pikavipissä ei välttämättä ole ollut.

Ennen minkäänlaisen lainan ottamista on tärkeää vertailla vaihtoehtoja huolellisesti etukäteen. Älä siis ota mitään lainaa tai luottoa, ennen kuin olet tutustunut eri vaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin. Jotta lainasi todella olisi edullisempi kuin nykyiset pikavippisi, kannattaa lainoja vertailla tärkeimpien ominaisuuksien suhteen. Voit vertailla lainoja etsimällä tietoa palveluntarjoajan nettisivuilta, mutta tämä vaihtoehto on usein se, joka vie kaikista eniten aikaa.

Valmista vertailusivustoa käyttämällä säästät aikaa, sillä sinun ei tarvitse kaivella lainaehtoja – tai muita lainojen ominaisuuksiin liittyviä tietoja – kyseisen pankin tai rahoituslaitoksen omilta sivuilta.
Kätevästä vertailustamme näet yhdellä silmäyksellä kymmenien lainojen tärkeimmät ominaisuudet, ja voit helposti valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Ennen lainojen vertailua kannattaa miettiä, miten suuren lainan todella tarvitset, ja millä ehdoilla olet sen valmis ottamaan. Syytä on myös miettiä, millainen laina-aika olisi omalla kohdallasi realistinen vaihtoehto. Lainan takaisinmaksua ei kannata venyttää liian pitkälle ajanjaksolle.