Lainojen yhdistäminen - Laskuri lainojen yhdistämiseen

Laske lainalaskurin avulla kuinka paljon tarvit lainaa lainojen yhdistämiseen. Lainalaskuri voi myös yhdistää lainat jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

lainojen yhdistäminen laskuri
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Mikä on yhdistelylainalaskuri?

Yhdistelylainalaskuri on työkalu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan ja yhdistämään nykyiset lainasi. Lainalaskurin kilpailutuksen avulla voit helposti kilpailuttaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Valitse vain sinulle sopiva laina-aika ja lainasumma. Ennen lainalaskurin käyttöä kannattaa laskea kaikki olemassa olevat lainat yhteen. Tietämällä kuinka paljon olet velkaa, voit helposti valita yhdistelylainalle laina-ajan, jolla voit maksaa helposti vanhaa lainaa pois.

Voit hakea lainojen yhdistämiseen jopa 60 000 euroa. Valitse laina-aika, jonka avulla kuukausierä ei nouse liian suureksi.

On hyvä muistaa, että pitempi laina-aika nostaa luoton kustannukset korkeammaksi. Ennen lainahakemuksen lähettämistä kannattaa miettiä tarkkaan omaan budjettiin sopivin lainasumma.

Saat lainatarjouksia lainahakemuksessa ilmoitettujen tietojen perusteella. Tiedot kannattaa täyttää mahdollisimman tarkasti, jotta pankit ja rahoituslaitokset voivat laskea sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen.

Hakemalla esimerkiksi liian pientä lainaa, saat lainatarjouksia joilla et voi yhdistää kaikkia lainoja. Kannattaa siis aina laskea lainan määrä, jonka avulla voit saada lainat yhdistettyä.

Näin helppoa on lainalaskurin käyttö

Lainalaskurin käyttäminen on helppoa ja nopeaa. Lue alhaalta miksi lainalaskurin käyttö kannattaa.

Helppokäyttöisyys: Lainalaskurin avulla voit arvioida lainan kustannuksia ja myös lyhennyksiä helposti ja nopeasti.

Kilpailuttaminen: Lainalaskurin avulla voit kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi jopa 30 eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken.

Rahalliset säästöt: Se voi auttaa sinua saamaan huomattavia säästöjä vertaamalla lainatarjouksia eri lainanantajien kesken.

Nopea: Voit vastaanottaa useita lainatarjouksia nopeasti yhden sijaan.

Vaivaton: Sinun ei tarvitse tehdä lainojen vertailua itsenäisesti, vaan voit täyttää ainoastaan yhden hakulomakkeen.

Budjetointi: Lainalaskuri on työkalu, joka auttaa löytämään omaan tulotasoon sopivan yhdistelylainan ja arvioimaan lainan kulut ja kuukausierät.

Ilmainen: Lainalaskurilla kilpailuttaminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen saat lainatarjouksia joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Saat usein ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi.

Sinulle tehtyjen lainatarjousten lainasumman ja laina-ajan määrät voivat vaihdella. Tämä tarkoittaa sitä, että jos hait yhdistämistä 15 vuoden laina-ajalla ja 10 000 euron lainasummalla, voit saada lainatarjouksia, joissa laina-aika on 10 vuotta ja lainasumma 15 000 euroa.

Miten lainojen yhdistämiseen tarkoitettu lainalaskuri toimii?

Lainojen yhdistämisen laskuri on helppokäyttöinen työkalu, jonka avulla voit helposti suunnitella lainojen yhdistämisen ja arvioida kuinka paljon säästöt ovat. Esimerkki: Jos sinulla on neljä pientä lainaa yhteensä 10 000 euron arvosta, valitse lainalaskurin lainasummaksi 10 000 euroa.

Kokeile mikä laina-aika antaa sinulle sopivan kuukausierän. Lähetä hakemus ja voit yhdistää nykyiset lainasi muutamassa minuutissa. Sinulle sopiva lainan korko löytyy varmasti kilpailutuksen avulla.

Lainalaskuri kilpailuttaa lainat jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Yhden lainahakemuksen avulla voit hakea jopa 60 000 euron yhdistelylainaa ilman vakuuksia.

Kilpailutettu korko takaa sen, että voit säästää kulujen lisäksi korkokuluissa. Maksamalla pienempää korkoa vain yhdestä lainasta voit säästää kuukaudessa jopa satoja euroja.

Miten lainalaskuri auttaa minua löytämään halvimman yhdistelylainan?

Miten lainalaskuri auttaa minua löytämään halvimman yhdistelylainan?

Laske olemassa olevien lainojesi summa yhteen ja hae lainaa lainojesi summalla. Valitse laina-aika, jolla lainan kuukausierä on sinulle sopiva.

Täytä lainahakemus lainalaskurilla. Alat parissa minuutissa saada lainatarjouksia sähköpostiisi.

Vertaile tarjouksia ja valitse niistä sopivin. Huomioi niihin liittyvät korot, avausmaksut, tilinhoitomaksut ja muut kuukausikustannukset.

Valitse halvin yhdistelylaina ja maksa muut lainasi pois. Lainalaskurimme avulla voit budjetoida sinulle sopivan yhdistelylainan ja kilpailuttaa vakuudettomia lainoja nopeasti ja helposti.

Mitkä kulut ja korot kuuluvat yhdistelylainaan?

Yhdistelylainaan kuuluu useita eri kuluja ja korkoja, joista jokainen tulee ottaa huomioon ennen lainan hakemista.

Nämä kulut ja korot sisältävät:

Lainan avausmaksu: Lainan avausmaksu on eräänlainen kiinteä palkkio, jonka lainanantaja veloittaa lainan myöntämisestä. Lainan avausmaksu on rajoitettu Suomessa 150 euroon vuodessa.

Tilinhoitomaksu: Tilinhoitomaksu on maksu, jonka kuluttaja maksaa lainanantajalle lainan tai luottokortin hallinnoinnista, seurannasta ja kirjanpidosta.

Tilinhoitomaksut ovat yleensä kuukausittaisia maksuja.

Vuosikorko: Vuosikorko on lainanantajan määrittämä prosenttiosuus, jonka kuluttaja maksaa lainastaan vuodessa.

Todellinen vuosikorko: Lainan todellinen vuosikorko on lainan kokonaiskustannusten mittari, joka sisältää kaikki kulut, korot ja muut mahdolliset kulut. Todellinen vuosikorko ilmoitetaan lainanantajan verkkosivustolla.

Kuukausierä: Kuukausierä on lainan takaisinmaksuun käytettävä summa, jonka kuluttaja maksaa lainanantajalle kuukausittain.

Eräpäivä: Eräpäivä on määräaika, jona kuluttajan tulee maksaa kuukausierä lainanantajalle.