Vakuudeton lainojen yhdistäminen - Kilpailuta vakuudeton yhdistelylaina

Kilpailuta vakuudeton yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Yhdistä lainat jopa 60 000 euroon asti 1 - 15 vuoden laina-ajalla. Lue lisää.

vakuudeton lainojen yhdistäminen
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on laina, jonka hakeminen ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan pantiksi tai vakuudeksi.

Vakuudettomat lainat perustuvat hakijan henkilökohtaisiin tietoihin, kuten säännöllisiin tuloihin, ikään ja luottotietoihin. Bank Norwegianin yhdistelylaina on esimerkki vakuudettomasta lainasta.

Miten lainojen yhdistäminen ilman vakuuksia toimii?

Lainojen yhdistäminen onnistuu ilman vakuuksia. Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole antaa vakuuksia lainalle.

Vakuudettoman lainan korko kannattaa aina kilpailuttaa. Todellinen vuosikorko voi vaihdella eri pankkien ja rahoituslaitosten lainoissa merkittävästi.

Alla on ohjeet vakuudettomien lainojen yhdistämiseen:

  1. Vertaile luotot ja selvitä, minkä lainan korko on kallein.
  2. Kilpailuta yhdistelylaina: Tämä on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista yhdistää lainat. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia useasta eri pankista. Näin korko on aina kilpailutettu automaattisesti.
  3. Valitse halvin lainatarjous ja hyväksy se.
  4. Käytä lainaa muiden vakuudettomien lainojen maksamiseen ja yhdistä ne samalle luottosopimukselle.
  5. Mitoita lainan kuukausierä oman talouden budjetin mukaan ja maksa laina takaisin ennakoitavissa kuukausierissä.

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisestä on?

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita, jos haluaa saada säästöä lainoja yhdistämällä. Yhdistelylainaa voit hakea, kun haluat yhdistää uuden lainan, jolla maksat vanhat lainat pois.

Yhdistelylainan avulla säästöä kertyy pienemmistä lainakuluista sekä kilpailutetusta korosta. Voit siis hakea lainaa vanhojen lainojen tilalle, jonka jälkeen sinulla on vain yksi laina maksettavana.

Yhtä lainaa on huomattavasti helpompaa ja edullisempaa lyhentää, kuin useampaa kallista lainaa. Yhdistäminen kannattaa, koska sen avulla säästää jopa satoja euroja kuukaudessa.

Lainojen yhdistämisestä voi olla hyötyä myös oman talouden hallintaan. Huolehtimalla vain yhdestä lainasta, sinulle jää aikaa muuhun.

Yhdistelylainan kuukausierä kannattaa mitoittaa sellaiseksi, että kaikki tulosi riittävät myös muuhun kuin lainojen lyhentämiseen. Valitse pitempi laina-aika, jos haluat pienen kuukausierä.

Yhdistelylainan avulla lainat yhteen yhdeksi lainaksi

Yhdistelylaina auttaa sinua yhdistämään lainat yhdeksi, jotta lainojen yhdistäminen on järkevää, kannattaa yhdistelylaina hakea kilpailutuksen avulla.

Kilpailutettu yhdistelylaina varmistaa sen, että todellinen vuosikorko on varmasti kilpailukykyinen. Lainoja voi kilpailuttaa helposti ja turvallisesti netissä.

Täytä lainahakemus sivustollamme ja saat lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta. Kilpailutuksen avulla voit saada yhdistelylainan, jossa vuosikorko on varmasti edullinen.

Yhdistelylainan kilpailuttaminen ei vie muutamaa minuuttia kauempaa. Voit hakea yhdistelylainaa 1000 € – 60 000 euroa. Laina-aika on mahdollista mitoittaa 1 – 15 vuoden pituiseksi.

Lainatarjouksista on helppo valita juuri sinulle sopiva laina. Tiedot lainatarjouksista tulee nopeasti, joten voit vertailla ensimmäisiä lainatarjouksia heti hakemuksen jälkeen.

Saat kaikki lainatarjoukset yleensä viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa. Lainasi siirretään tilillesi heti kun hyväksyt lainatarjouksen verkkopankkitunnuksillasi.

Osa pankeista ja rahoituslaitoksista voi maksaa vanhat lainasi pois automaattisesti. Tämä ilmoitetaan yleensä lainatarjouksissa.

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylainaa voi hakea ilman vakuuksia palvelumme kautta. Tee vain yksi hakemus ja voit maksaa vanhat lainasi pois yhden edullisemman lainan avulla.

Säästät aikaa ja rahaa maksamalla takaisin vain yhtä lainaa. Kilpailutuksen avulla voit säästää myös lainasta pienemmän koron avulla.

Kannattaa siis yhdistää luotot palvelumme kautta. Saat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Yhdistelylaina on mahdollista saada nopeasti tilille.

Vaihtoehdot vakuudettoman lainan yhdistelemiseksi

Vakuudettomien lainojen yhdistämisen vaihtoehtoja ovat kulutusluotto ja pankkilaina. Molemmat vaihtoehdoista tarjoaa erilaisia etuja ja haittoja.

Kulutusluotto on nopea ja helppo tapa yhdistää luotot. Luotto on yleensä saatavilla sekä pankista että kilpailutuksen kautta. Se on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset rahaa nopeasti.

Pankkilaina on hitaampi vaihtoehto ja se on tarkoitettu suurempien lainojen yhdistämiseen. Se on hyvä vaihtoehto, jos haluat pitkäaikaisen ratkaisun lainojesi yhdistämiseen.

Pankkilainalla on tavallisesti matalampi korko verrattuna muihin vaihtoehtoihin, mutta se vaatii monesti vakuuksia tai takaajia.

Mitä haittoja lainojen yhdistämisessä ilman vakuuksia on?

Yhdistelylainan ottaminen ilman vakuuksia voi aiheuttaa useita haittoja, kuten lainan maksamisen viivästymisen, maksuvaikeuksien kasvun, luottotietojen heikkenemisen tai luottotietojen menettämisen.

Lisäksi, vaikka yhdistelylainan ottaminen ilman vakuuksia voi aluksi pienentää kuukausimaksuja, laina-ajan pidentyminen voi lopulta johtaa korkeampiin korkoihin ja pidempiin laina-aikoihin.