Velkojen yhdistäminen: Yhdistä velat jopa 60 000 euroon asti

Kilpailuta lainaa velkojen maksuun usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Velkojen yhdistäminen on mahdollista jopa 60 000 € asti, laina-aika 1 - 15 vuotta. Lue lisää.

velkojen yhdistäminen
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Velkojen yhdistäminen järkevästi

Velkojen yhdistämistä harkitsevan on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos taloudellisen tilanteen parantamiseksi.

Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon velkojen yhdistämistä suunnitellessa.

Kilpailuta todellinen vuosikorko ja vertaile

Vertaile eri lainantarjoajia ja niiden tarjoamia ehtoja. Tarkastele todellisia vuosikorkoja, maksuaikoja ja mahdollisia lisäkuluja, kuten avaus- ja tilinhoitomaksuja.

Laske, kuinka paljon säästät yhdistämällä velat yhdeksi lainaksi. Tarkastele kuukausieriä ennen ja jälkeen yhdistämisen sekä kokonaiskustannuksia.

Muista ottaa huomioon myös mahdolliset lisäkulut, kuten uuden lainan avausmaksut. Helpoiten voit vertailla eri pankkeja rahoituslaitoksia kilpailuttamalla lainoja velkojen yhdistämiseen palvelumme avulla.

Varmista, että luottotietosi ovat kunnossa

Velkojen yhdistäminen on mahdollista vain, jos luottotiedot ovat kunnossa, sillä rahoituslaitokset ja pankit arvioivat hakijan maksukykyä ja luottokelpoisuutta ennen lainan myöntämistä. Jos velkojen yhdistämistä harkitsevalla on maksuhäiriömerkintöjä, tulee ne ensin hoitaa pois ja hakea niille REF-merkintä ennen velkojen yhdistämistä.

Tämä tarkoittaa, että maksuhäiriöön liittyvät velat on maksettava, minkä jälkeen maksutiedot tulee toimittaa luottotietorekisteriin. Vuoden 2022 alusta lähtien maksuhäiriömerkinnästä voi päästä eroon 30 päivässä, kun velka maksetaan ja maksutieto toimitetaan luottotietorekisteriin.

Kun maksuhäiriömerkinnät on hoidettu ja REF-merkintä saatu, voidaan harkita velkojen yhdistämistä, joka voi helpottaa velkojen hallintaa ja vähentää kokonaiskustannuksia.

Hyväksy oman talouden rajat

Varmista, että yhdistelylaina sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Mieti, pystytkö maksamaan yhdistetyn lainan takaisin ilman ongelmia ja onko sinulla riittävästi varoja kattamaan lainan lyhennykset ja muut elämisen kustannukset.

Pyydä tarvittaessa apua velkaneuvonnasta

Harkitse velkaneuvojan apua. Velkaneuvonnassa ammattilainen voi auttaa sinua arvioimaan, onko velkojen yhdistäminen sinulle paras vaihtoehto ja antaa neuvoja muiden mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi.

Kun olet ottanut nämä seikat huomioon, voit tehdä perustellun päätöksen siitä, onko velkojen yhdistäminen sinulle sopiva ratkaisu taloudellisen tilanteesi parantamiseksi.

Yhdistelylainan avulla voit saada lainaa velkojen maksamiseksi

Yhdistelylainalla vanhat velat maksetaan pois, yhdistämällä useat pienemmät velat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämän ansiosta velallisen on helpompi hallita velkojaan, koska hänellä on vain yksi laina maksettavanaan sen sijaan, että hänellä olisi useita eri velkoja eri lainanantajille.

Kun haet yhdistelylainaa, saat uuden lainan, joka on riittävän suuri kattamaan kaikki aiemmat velat. Tämän jälkeen käytät uutta lainaa maksamaan kaikki vanhat velat pois.

Näin ollen, sinulla on vain yksi laina takaisinmaksettavana, mikä yleensä tarkoittaa selkeämpää ja helpompaa talouden hallintaa. Yhdistelylainan avulla voit saada paremmat ehdot, kuten alhaisemmat korot tai pidemmän takaisinmaksuajan, mikä voi vähentää kuukausittaisia maksuja ja helpottaa taloudellista tilannetta.

Tämä voi auttaa välttämään maksuhäiriöitä tai jopa konkurssia. On kuitenkin tärkeää huomata, että yhdistelylainan ottaminen ei vähennä velan kokonaismäärää, vaan ainoastaan alentaa siitä aiheutuvia kustannuksia.

Näin kilpailutat lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseksi

Yhdistalaina.com auttaa sinua löytämään edullisimman ja parhaiten sopivan yhdistelylainan. Näin voit hallita talouttasi paremmin ja säästää rahaa lainakustannuksissa.

Yhdistä lainoja ja selkeytä talouttasi

Yhdistämällä useat pienet lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi Yhdistalaina.com -palvelussa, saat taloutesi järjestäytymään paremmin. Yhden sijaan sinulla on vain yksi laina, jolloin kuukausittaiset erät ja lainojen hallinta helpottuu huomattavasti.

Yhdistä kaikki velat ja rahaa jää käyttöösi enemmän

Lainojen yhdistäminen usein vähentää lainojen kokonaiskuluja, koska yhdistettävä laina saattaa olla edullisempi kuin useat pienet lainat yhdessä. Yhdistalaina.com auttaa löytämään kilpailukykyisen koron ja mahdollisesti alentamaan kuukausittaista lyhennystä, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Yhdistä velat ja vältä maksuhäiriömerkinnät

Kun hallitset lainojasi paremmin yhdistämällä ne, maksuhäiriöt vähenee, mikä voi vaikuttaa myönteisesti luottotietoihisi. Tämä voi puolestaan auttaa sinua saamaan parempia lainatarjouksia tulevaisuudessa.

Velkojen yhdistely nopeasti ja helposti

Yhdistalaina.com -palvelun avulla lainojen yhdistäminen on nopeaa ja helppoa. Täytät vain yhden lainahakemuksen, joka kilpailutetaan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Saat lainatarjouksia nopeasti, jolloin voit yhdistää lainasi vaivattomasti.

Yhdistalaina.com -palvelun avulla voit yhdistää lainasi helposti, säästää kuluissa ja parantaa taloutesi hallintaa. Palvelu auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset, joten voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen lainojen yhdistämisestä.

Järjestelylaina vai vapaaehtoinen velkojen järjestely?

Järjestelylaina ja vapaaehtoinen velkajärjestely ovat kaksi erilaista menetelmää velkaongelmien ratkaisemiseksi. Ne eroavat toisistaan monella tavalla, lue alhaalta näistä eroista.

Järjestelylaina

Järjestelylaina on yksi tapa yhdistää useat pienemmät velat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolla on yleensä paremmat ehdot ja matalampi korko. Tämä helpottaa velkojen hallintaa ja usein lyhentää maksuaikaa.

Järjestelylainan saaminen edellyttää yleensä vakaata tuloa ja hyvää luottokelpoisuutta. Lainanantajat arvioivat hakijan taloudellisen tilanteen ja päättävät, myöntävätkö he lainan vai eivät.

Järjestelylainan avulla velallinen voi itse neuvotella velkojien kanssa maksusuunnitelmasta ja lainaehdoista.

Vapaaehtoinen velkajärjestely

Vapaaehtoinen velkajärjestely on menettely, jossa velallinen ja velkojat sopivat yhdessä velkojen maksusta. Tämä voi sisältää esimerkiksi maksuaikataulun uudelleenjärjestämisen tai velkojen anteeksiannon osittain tai kokonaan.

Vapaaehtoisen velkajärjestelyn toteuttamiseksi velallisen on oltava yhteistyössä velkojien kanssa. Velkojat voivat hyväksyä tai hylätä ehdotetun suunnitelman.

Vapaaehtoinen velkajärjestely voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät pysty saamaan järjestelylainaa tai joiden taloudellinen tilanne on niin huono, että velkojen maksaminen on käytännössä mahdotonta.

Järjestelylaina ja vapaaehtoinen velkajärjestely eroavat toisistaan monella tavalla. Järjestelylaina on sopiva vaihtoehto niille, joilla on vakaat tulot ja hyvä luottokelpoisuus, kun taas vapaaehtoinen velkajärjestely on tarkoitettu niille, jotka eivät pysty maksamaan velkojaan normaaleilla lainaehdoilla.

Molemmat menetelmät pyrkivät helpottamaan velkaongelmia ja mahdollistamaan velallisen taloudellisen tilanteen paranemisen.