Lainojen yhdistäminen asuntolainaan ei kannata! Yhdistä muita lainoja jopa 60 000 euroon asti

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä ilman asuntolainaa. Voit saada lainaa ja yhdistää muita lainoja jopa 60 000 euroon asti. Lue lisää.

lainojen yhdistäminen asuntolainaan
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Yhdistä lainat ja jätä asuntolaina ulkopuolelle

Jos haluat yhdistää lainoja, sinulla on useita eri vaihtoehtoja. Aina kannattaa kilpailuttaa uusi, edullisempi laina.

Vaihtoehtoina ovat omasta pankista haettava yhdistelylaina tai lainojen yhdistämispalvelu, kuten Yhdistalaina.com.

Kaikkien vaihtoehtojen kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja vertailla eri lainatarjouksia, kun harkitset lainojen yhdistämistä.

Palvelumme avulla on mahdollista hakea jopa 60 000 euron yhdistelylainaa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Saat lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Miten yhdistelylainaa haetaan?

  • Täytä hakemus sivuillamme.
  • Syötä laskuriin tiedot, kuten laina-aika ja lainasumma.
  • Varmista, että täytät seuraavat ehdot: Olet vähintään 20-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalaiset pankkitunnukset. Sinulla tulee myös olla kuukausittaisia tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja ja sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Pyydä tarjouksia yhdistelylainasta ja vertaile saamiasi tarjouksia.
  • Hae jopa 60 000 euron yhdistelylaina, mutta voit halutessasi hakea myös pienemmän yhdistelylainan.
  • Voit halutessasi saada yhdistelylainallesi edullisemman koron ottamalla yhteishakijan lainaan, kuten esimerkiksi puolison.
  • Lue tarjoukset läpi ja vertaile eri pankeilta saamiasi tarjouksia.
  • Hyväksy halvin lainatarjous ja odota lainan myöntämistä.

Mitä lainoja voidaan yhdistää yhteen lainaan?

Lainojen yhdistämisen avulla voi yhdistää useita eri luottoja yhdeksi lainaksi. Yhdistettäviä luottoja voivat olla esimerkiksi pienlainat, kulutusluotot, luottokorttivelat, kulutusluottojen laskut, osamaksut ja muita lainoja.

Lainojen yhdistämiseen ei sisälly vakuudellisia lainoja, kuten asuntolainoja tai opintolainoja, sillä nämä lainatyypit ovat kaikista edullisimpia ja ne kannattaa pitää erillään muista lainoista.

Hakemalla lainaa velkojen yhdistämiseen sinulle kilpailutetaan vanhojen luottojen tilalle vain yksi edullisempi laina. Edullisemman lainan avulla säästät jopa tuhansia euroja.

Onko mahdollista saada yhdistelylainaa, jos sinulla on jo asuntolaina?

Kyllä, on mahdollista saada yhdistelylainaa, jos sinulla on jo asuntolaina. Asuntolaina jätetään lainojen yhdistämisen ulkopuolelle, koska siinä on jo valmiiksi matala korko.

Lainaa voi saada yhdistämistä varten jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia. Yhdistämällä kalliit lainat yhdeksi säästät huomattavan summan rahaa.

Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat takaisin vain yhtä lainaa usean lainan sijaan. Asuntolainaa lyhennät normaalisti.

Yhdistäminen voi tuntua usein työläältä, mutta sitä se ei ole. Yhdistelylainan kilpailuttaminen vie vain muutaman minuutin.

Saat tarjouksia välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse tarjouksista laina, jolla voi maksaa kalliit lainasi pois edullisesti.

Kilpailutettu korko takaa sen, että kaikki lainatarjoukset ovat kilpailukykyisiä. Todellinen vuosikorko kertoo helposti, sen että mikä lainatarjouksista on halvin.

Asuntolaina kannattaa kilpailuttaa

Asunto on usein hankinta, jonka rahoittamiseen tarvitaan pankin apua. Asuntolaina auttaa unelmien asunnon hankinnassa, mutta valitettavan moni hakee asuntolainaa, eikä kilpailuta sitä lainkaan.

Asunnon hankinta voi olla stressaava aikaa, joten on normaalia, että asuntolainan kilpailuttaminen ei ole ensimmäisenä mielessä. Asunnon oston yhteydessä kannattaisi, kuitenkin kiinnittää enemmän huomiota oman pankin tarjoamaan asuntolainaan.

Asuntolainan kuluja, kuten avausmaksua kannattaa neuvotella pienemmäksi tai jopa kokonaan pois asunnon oston yhteydessä. Mikäli pankki yrittää vielä pitää kiinni avausmaksusta, kannattaa pyytää kilpaileva tarjous toisesta pankista.

Mitä enemmän pyydät asuntolainatarjouksia muista pankeista sitä paremmat mahdollisuudet on säästää rahaa. Esimerkiksi asunnon ostamisen yhteydessä asuntolainasta perittävät avausmaksut voivat olla monta sataa euroa.

Kulujen lisäksi voit saada eri pankeilta huomattavasti eri korkotarjouksia. Myös asunnon vakuuksien suhteen voi olla poikkeuksia eri pankkien kesken.

Kilpailuttamalla asuntolainan voi saada pois kuluja sekä paremman koron. Asuntolainan kilpailuttamiseen kannattaa käyttää aikaa, koska se voi säästää sitä enemmän mitä pitempi asuntolainan laina-aika on.