Luottojen yhdistäminen yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella!

Luottojen yhdistäminen auttaa sinua säästämään jopa tuhat euroa vuodessa. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

LVS

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Luottojen yhdistäminen

Luottojen yhdistäminen

Luottojen yhdistäminen: Miksi yhdistäminen kannattaa?

Vaikka rahantarpeessa pieni ja harmiton pikavippi kuulostaa hyvältä idealta, voi siitä ajan mittaan kasvaa monikertainen lainasumma erityisesti silloin, kun lainan takaisinmaksua ei ole suunniteltu kunnolla. Yksi laina ei yleensä tuota ongelmia, mutta entäpä silloin, kun lainoja alkaa kertyä alle useampia? Jos maksat tälläkin hetkellä vähintään kahta tai kolmea eri luottoa voi luottojen yhdistäminen olla varteenotettava vaihtoehto.

Mikä luottojen yhdistäminen?

Lainanlyhennys ei viittaa pelkästään luoton ja sen korkojen maksuun, sillä välistä saattaa lähteä yllättävän suuri summa rahaa. Monet luotonmyöntäjät veloittavat kuukausittain lainanlyhennyksen lisäksi erilaisia palvelumaksuja ja tilinhoitokuluja, jotka kolmessa tai neljässä pienlainassa ja luotossa saattavat kerryttää lainojen lopullista hintalappua huomattavasti. Lisäksi luottojen järjestelyt ja kuukausierän päivämäärät poikkeavat usein luotonmyöntäjästä riippuen, joten kahdenkin eri luoton takaisinmaksu eri aikaan kuukaudesta voi helposti saada pään sekaisin!

Useamman luoton maksaminen ja muista kuluista huolehtiminen on samalla sekä vaivalloista ja mikä tärkeintä, taloudellisesti kannattamatonta. Tästä syystä useampien lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi luotoksi voi olla enemmän kuin kannattavaa. Käytännössä luottojen yhdistäminen käy niin, että lainanhakija hakee joko pankista tai muusta rahalaitoksesta uutta lainaa, jonka summa kattaa jo alla olevien luottojen yhteissumman. Uudella lainalla kaikki vanhat luotot maksetaan pois, jolloin maksettavaksi jää enää tasan yhden lainan lyhennyt, korot ja muut kulut.

Säästääkö luottojen yhdistäminen rahaa?

Luottojen yhdistäminen hyödyttää lainanhakijaa monella eri tapaa, sillä aivan ensimmäiseksi lainanhakija säästää tilanteessa selvää rahaa. On nimittäin loogista, että yhden tilinhoitopalkkion ja palvelumaksun maksaminen käy huomattavasti edullisemmaksi kuin kahden tai useamman. Lisäksi luottojen yhdistäminen auttaa säästämään aikaa, kun lainan lyhennyksellä on enää tasan yksi eräpäivä, eikä sopimuksia ja lainaehtoja tarvitse selailla jokaisessa välissä. Näin lainanottajan on helpompaa pysyä aikataulussa ja suorittaa lainan kuukausierien maksaminen tunnollisesti.

Kannattaako luottojen yhdistäminen kilpailuttaa?

Luottojen yhdistäminen kannattaa kilpailuttaa aina. Monet rahalaitokset tarjoavat tänä päivänä houkuttelevia tarjouksia luottojen yhdistelemiseen, mutta lainaehdot voivat vaihdella suurestikin eri yritysten välillä. Lisäksi tänä päivänä internetistä löytyy useita kymmeniä eri rahalaitoksia, jolloin jokaisen tarjouksen vertaileminen yksi kerrallaan on sekä turhauttavaa että hankalaa.

Kilpailuttaminen auttaa vertailemaan eri rahoituslaitosten lainatarjouksia keskenään helposti ja täysin ilmaiseksi, joten lainanhakija saa nopeasti käsityksen siitä, millainen lainatarjous sopii juuri omiin tarpeisiin. Kilpailuttaminen säästää ajan lisäksi myös rahaa, sillä suuret lainat voivat kilpailutuksen myötä tuoda jopa satojen eurojen säästöjä vuodessa, siinä missä pienempienkin lainojen kilpailuttaminen auttaa säästämään kymmeniä euroja vuodessa.