Paras yhdistelylaina - Paras lainojen yhdistäminen 2023

Paras yhdistelylaina haussa? Paras lainojen yhdistäminen onnistuu palvelumme avulla. Tee maksuton hakemus ja yhdistä lainat jopa 70 000 € asti.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Paras yhdistelylaina

paras yhdistelylaina

Paras yhdistelylaina – Löydä paras lainojen yhdistäminen

Yhdistelylaina on hyvä keino yhdistää pikavipit, luottokorttivelat ja muut luotot. Yhdistämällä lainat voi pysyä paremmin selvillä lainoista ja niiden lyhennyksistä, kun usean eri lainan sijasta huolena on vain yksi laina, yhdet lyhennykset, korot ja kulut. Kun erilaisia lainoja kertyy ja joutuu pitämään huolta usean eri lainan lyhentämisestä, voi alkaa tuntua ettei niistä selviä. Tällöin kannattaa kääntyä yhdistelylainojen kilpailutussivuston puoleen. Lainojen yhdistämisen suunnittelu ja lainantarjoajien kilpailuttaminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään ja sen voi tehdä missä vain milloin vain mitä tahansa älylaitetta käyttäen.

Mistä löytyy paras yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on laina jonka voi saada esimerkiksi pankista tai joltain muulta rahoituslaitokselta. Yhdistämällä lainat lainanottaja voi saada pienemmän kuukausittaisen lyhennyksen kuin mitä vanhojen lainojen yhteenlaskettu kuukausimaksu olisi. Yhdistelylainan avulla lainanottaja voi ehdottomasti säästää myös lainanhoitokuluissa. Kun aiemmin on joutunut maksamaan kuluja jokaisesta eri lainasta ja osamaksusopimuksesta, lainojen yhdistämisen jälkeen maksettavana on kuluja vain yhdestä lainasta. Yleensä pienimmät yhdistelylainat vaihtelevat suuruudeltaan sadan tai muutaman sadan euron lainoista aina useiden kymmenien tuhansien yhdistelmälainoihin. Lainojen korot ovat yleensä reilusta neljästä prosentista aina yli 50 prosenttiin.

Paras lainojen yhdistäminen löytyy kilpailuttamalla

Yhdistelylainoissa on eroja. Lainojen yhdistäminen on tehty lainanottajalle hyvin helpoksi ja se myös tapahtuu myös nopeasti. Mutta yhdistämisen nopeudesta huolimatta lainanottajan kannattaa paneutua hieman aiheeseen ja käyttää jonkin verran aikaa sen tutkimiseen. Aivan kuten yksittäisissä lainoissakin, myös yhdistelylainoissa on suuriakin eroavaisuuksia niin niiden summissa kuin lainojen muissakin ehdoissa. Tämän vuoksi kannattaa tutustua eri lainojen erilaisiin ehtoihin ja kilpailuttaa lainat. Näin toimimalla voi löytää varmasti juuri itselleen sopivan lainan.

Miten sitten löytää paras yhdistelylaina? Kilpailutuspalvelu auttaa tässä lainanhakijaa. Palvelua käyttämällä hakija voi täyttää tiedot netissä ja hakea sopivia lainantarjoajia. Tämä tekee kilpailutuksen lainan hakijalle erityisen helpoksi, sillä tämän tarvitsee täyttää oleelliset tiedot koskien nykyisiä lainojaan vain kerran. Tietojen täyttäminen kerran yhdelle sivustolle tuo siis lainan hakijalle tarjouksia eri lainantarjoajilta ja siis tiedot useista mahdollisista lainoista joista hakija voi valita parhaan. Tiedot on yleensä listattu helposti tulkittaviksi, joten lainan hakijan on helppo vertailla eri yhdistelmälainojen eroja ja löytää itselleen sopivin laina.

Kilpailutuspalveluiden käyttäminen on myös yleensä ilmaista lainan hakijalle. Myöskään tämän palvelun käyttäminen ei velvoita sen käyttäjää mitenkään. Yhdistelmälainan tarjoajia voi siis kilpailuttaa omassa rauhassaan ja lainan ottaja voi itse päättää haluaako saamiensa tietojen pohjalta yhdistää lainansa vai pitää erilliset luottonsa ennallaan. Tämän kaiken voi tehdä yleensä milloin tahansa, missä tahansa ja lähes kuka tahansa voi ottaa yhdistelylainan.

Löydä sinulle paras yhdistelylaina!

Yhdistelylaina sopii ehdottomasti sellaiselle, jolla on useita eri lainoja tai kulutusluottoja ja tuntee, ettei enää pysy kärryillä niiden lyhennyksistä. Lainoja ei tarvitse olla edes mittavia summia, jotta niiden yhdistäminen olisi kannattavaa. Yhdistelmälainan ottamiseen on kuitenkin joitain ehtoja ja nämä ehdot saatavat vaihdella eri lainantarjoajien kesken. Näiden ehtojen täyttäminen saattaa myös olla yksi tekijä parhaan yhdistelmälainan tarjoajan löytämisessä. Esimerkiksi toisten rahoituslaitosten ikäraja on 18, toisten taas 20. Tämä saattaa vaikuttaa yhdistelmälainan tarjoajaa valittaessa.

Lainojen yhdistäminen on kannattavaa myös silloin, kun kyseessä on useita pieniä lainoja. Myös pienemmät lainat voivat aiheuttaa päänvaivaa ja niiden yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi helpottaa taloudenpidossa. Usein myös pienten lainojen korot ja kulut ovat verrattaessa paljon suurempia kuin suurempien lainojen vastaavat. Etenkin usean pienen lainan hoitokulut voivat yhteen laskettuna muodostaa suurenkin kuukausittaisen maksuerän.