Yhdistelylaina kokemuksia: Yhdistelylaina pienillä tuloilla kannattaa kilpailuttaa!

Yhdistelylaina kokemuksia. Yhdistelylaina pienillä tuloilla kannattaa kilpailuttaa. Tee maksuton hakemus ja tarkista korkotaso, jolla voit saada yhdistelylainaa.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Yhdistelylaina kokemuksia

Yhdistelylaina kokemuksia

Yhdistelylaina kokemuksia – Sami pelastui velkakierteeltä

Sami on työskennellyt pitkään ravintola-alan töissä. Hän tekee töitä osa-aikaisena, koska työt ovat sesongista riippuvaisia. Samalla myös tulot ovat epäsäännölliset. Sami on joutunut vuosien varrella ottamaan useita pieniä lainoja kattaakseen kuukausittaisia kulujaan. Joskus lainaa on pitänyt ottaa ihan vain ruokakaupassa käyntiä varten, toisinaan taas maksaakseen talvikaudella tulleen isomman sähkölaskun. Samilla kuluu rahaa myös kahden teini-ikäisen tytön harrastuksiin ja muihin harrastusmenoihin. Vähän suuremman lainan hän joutui ottamaan auton korjausta varten, kun auton moottoriin tuli yllättäen vika eikä se enää käynnistynyt.

Pikkuhiljaa Sami huomasi, että kuukausittaiset tulot eivät enää kattaneet menoja. Sami joutui siirtelemään laskuissa eräpäiviä aina eteenpäin, kunnes oltiin pisteessä, jossa se ei enää onnistunut. Samilla oli yhtäaikaa useita pienlainoja, joiden velkasummat vaihtelivat muutamasta satasesta aina pariin tuhanteen euroon saakka, ja joiden maksuajat olivat 12 – 36 kuukauden välillä.

Yhteensä kaikkien lainojen kokonaissumma oli kasvanut jo niinkin suureksi kuin 15 000 euroa. Sami lyhensi pelkkiä lainoja jo 1054 euroa kuukaudessa. Tästä huomattava osa oli lainojen korkoja, eli velkojen pääomat eivät juurikaan minimilyhennyksillä edes pienentyneet. Päälle tulivat vielä normaalit menot, eli asumisen kustannukset, vuokra, sähkö- ja vesilaskut, puhelinlaskut ja auton kulut.

Yhdistelylaina pienillä tuloilla kannattaa kilpailuttaa

Melko pian Sami kuitenkin huomasi, että vaihtoehtoja on olemassa. Hän kilpailutti lainansa netin yhdistelmälainan palvelussa, ja löysi sieltä hyvän vaihtoehdon. Yhdistelylainassa otetaan siis yksi suurempi laina, jolla maksetaan pois muut pienlainat. Yhdistelylainan maksuaika on pidempi, mutta vastaavasti korko on paljon pienempi, jolloin myös kuukaisittainen maksuerä on huomattavasti pienempi. Sami maksaa nykyään yhdistelylainaa 423 euroa kuukaudessa, joka on yli 600 euroa pienempi summa kuin aiemmin. Tällä hän pystyy kattamaan kuukausittaisia kulujaan, ja rahaa jää hieman säästöönkin. Sami aikoo käydä säästyneillä rahoilla tyttöjensä kanssa kesälomamatkalla.

Yhdistelylainan ottamisen jälkeen takaisinmaksuaika on hieman pidempi kuin aiemmin, mutta tämä sopii silti parhaiten Samin tämän hetkiseen elämän tilanteeseen. On nimittäin paljon helpompi hallita yhden lainan maksuohjelmaa, kuin useamman pienen lainan. Tämä muutos toi Samin ja tyttöjen elämään kaivattua vakautta ja turvaa. Enää ei eletty pelkästään kädestä suuhun, vaan elämää pystyi suunnittelemaan hieman pidemmällekin.

Yhdistelylaina kokemuksia – Kilpailutus kannattaa aina!

Internetissä toimii nykyisin lukuisia pienlainojen tarjoajia. Kuluttajalle voi kuitenkin olla vaikea ottaa selvää usean eri lainantarjoajan ehdoista ja säännöistä. On myös työlästä pyytää lainatarjous useasta eri paikasta, ja vertailla niitä keskenään ehtojen ollessa erilaisia. Sami käytti netin vertailupalvelua, jolloin hän sai kerralla lainatarjouksen usealta eri toimijalta. Tämä helpotti huomattavasti valinnan tekemistä, koska silloin näki selvästi eri lainojen erot, ja pystyi helposti valitsemaan itselleen sopivimman.

Samin täytyi täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka jälkeen koko prosessi hoitui alle tunnissa. Sami sai listan lainoista, sekä niiden takaisinmaksuajoista ja -summista. Tästä hän poimi itselleen sopivimman ja pian rahat olivatkin jo tilillä. Sami pystyi maksamaan kaikki aiemmat pienet lainansa saman tien pois, jolloin maksettavaksi jäi enää uusi yhdistelmälaina.

Sami on ollut ratkaisuunsa erittäin tyytyväinen. Aiemmin aikaa kului todella paljon raha-asioita murehtiessa ja euroja laskiessa. Stressitaso oli korkealla. Nykyisin tuntuu että aikaa jää paljon enemmän kaikkeen muuhun. Sami pystyy nauttimaan elämästä täysin siemauksin, ja olemaan paremmin mukana myös tyttöjen elämässä. Aikaa löytyy läksyissä auttamiseen, ja Sami on pystynyt olemaan mukana tyttöjen harrastuksissakin aiempaa paremmin. Lisäksi aikaa ja intoa riittää nyt myös vapaaehtoistyöhön, joka on ollut Samin haaveena jo pidemmän aikaa.