Lainojen yhdistäminen kokemuksia - Yhdistä lainat kokemuksia

Lainojen yhdistäminen kokemuksia - Yhdistä lainat kokemuksia - 5 min. vaivalla suuret säästöt. Kilpailuta yhdistelylaina ja säästä. Luottopäätös heti ja laina tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

lainojen yhdistäminen kokemuksia

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

Velkakierteeseen joutuminen on monelle suomalaiselle elämänsä haastavinta aikaa. Yllättävät elämänkäänteet, kuten sairastuminen ja työttömyys saattavat joskus kohdata hyvätuloistakin suomalaista keskiluokkaa. Rahat riittävät usein juuri ja juuri elämiseen ja pakollisiin kuluihin, jolloin lainan lyhennykset sekä korko- ja tilinhoitokulut jäävät ymmärrettävästi monelle toissijaiseksi.

Tanjan kokemuksia lainojen yhdistämisestä

Kolmen lapsen äiti, vantaalainen Tanja ajautui muutama vuosi sitten monen muun aivan tavallisen suomalaisen tavoin velkakierteeseen, joka Tanjan tapauksessa vain paheni vuosien varrella. 41-vuotias Tanja jäi leskeksi hieman kolmannen lapsensa syntymän jälkeen, hänen miehensä kuollessa pitkäaikaissairauteen. Tanja teki pitkää päivää, mutta tienasi hyvin ammatissaan yliopiston professorina. Juuri ennen miehensä kuolemaa Tanja oli ottanut pankilta suuren lainan talon rakentamista varten. Lisäksi hänellä oli kaksi kulutusluottoa maksettavanaan – toisen hän oli ottanut nuorena 18-vuotiaana opiskelijana ruokarahaa varten ja toisen matkustaakseen Euroopassa yhdessä ystävänsä kanssa 23-vuotiaana.

Yliopistossa työskennellessään, Tanja lyhensi tunnollisesti velkaansa useiden vuosien ajan pieninä summina ja tulevaisuus näytti kirkkaalta. Asuntolaina ja Tanjan vuosia säästämä pääoma sijoitettiin uuteen taloon, jonka rakennus alkoi vain viisi kuukautta ennen Tanjan miehen kuolemaa. Talon rakennus auttoi kuitenkin Tanjaa pääsemään surusta yli ja uuden kodin suunnittelusta ja sisustamisesta tuli hänelle henkireikä. Keväällä 2017 yliopiston budjettia kuitenkin tiukennettiin kovalla otteella ja useita yliopiston työntekijöitä irtisanottiin. Yksi heistä oli Tanja.

Tanja ja hänen kolme lastaan elivät muutaman kuukauden Tanjan säästöillä, sillä työttömyysturva ja lapsilisät riittivät juuri ja juuri elämiseen, lasten harrastuksiin ja laskujen maksamiseen. Nuoret lapset kasvoivat nopeasti ja uusia vaatteita ja harrastusvälineitä oli ostettava koko ajan. Lisäksi nuorin lapsista sairastaa vakavaa astmaa. Tanja ei nähnyt muuta mahdollisuutta kuin ottaa lisää kulutuslainaa menojensa kattamiseen.

Yhdistä lainat kokemuksia itse yhdistelylainan löytämisestä

Lainojen ja korkojen kertyessä Tanja ei enää tiennyt mitä tehdä. Lapsiperheen arki ja työttömyys painoivat hänen mieltään ja Tanja alkoi huomata käyttäytymisessään masennuksen merkkejä. Tanja laski, että hänellä oli maksettavanaan viisi eri lainaa ja pankkien asiakaspalvelussa aneleminen sai hänet häpeämään tilannettaan entisestään. Eräiden illanistujaisten jälkeen hänen isänsä karut, mutta totuutta kuvastavat sanat iskivät syvälle ”sinä olet vakavassa velkakierteessä, anna meidän auttaa”. Tämä oli Tanjalle viimeinen pisara ja samana iltana Tanja istui tietokoneensa äärelle etsien vaihtoehtoisia keinoja selviytyäkseen velkakierteestään ja törmäsi hakukone-etsinnällään lainojen yhdistämiseen.

Tanja otti yhteyttä asiakaspalveluun chatin välityksellä ja ystävällinen asiakaspalvelija neuvoi Tanjaa kilpailuttamaan lainojen yhdistämisen. Tanjalle kilpailuttaminen ei käynyt aikaisemmin mielessäkään. Tanja teki lainahakemuksen asiakaspalvelijan avustuksella ja koki ensimmäistä kertaa saavansa inhimillistä palvelua. Asiakaspalvelija todellakin ymmärsi hänen epätoivoisen tilanteensa. Lainahakemus lähetettiin samana iltana yli 20 eri luotonmyöntäjälle ja pankille ja Tanja istui sohvalle odottamaan. Hän tunsi ensi kertaa moneen vuoteen suuren painon pudonneen sydämeltään ja kuvailee tunnetilannettaan sinä hetkenä ”huojentuneeksi ja erittäin helpottuneeksi”.

Lainan kilpailutus kokemuksia – Tanja sai helpotuksen taloudelliseen tilanteeseen

Seuraavana aamuna Tanja oli jo saanut vastauksen lainahakemukseensa. Vertailupalvelun tarjoaman selkeän taulukon avulla Tanja vertasi tarkoin jokaisen lainatarjouksen muihin saamiinsa tarjouksiin ja päätyi kahden parhaimman vaihtoehdon välille. Hän kävi tarjoukset läpi yhdessä isänsä kanssa ja hyväksyi parhaan tarjouksen jo seuraavana aamuna. Kolme päivää oli kulunut ensimmäisestä yhteydenotosta lainojen vertailupalveluun ja uusi lainasumma oli jo Tanjan tilillä.

Kilpailuttamisen avulla Tanja löysi muutamassa päivässä itselleen parhaan vaihtoehdon viiden lainansa yhdistämiselle. Nykyään Tanja lyhentää kolmensadan euron kuukausierää uudesta lainastaan. Viiden lainan yhdistäminen yhdeksi on tehnyt Tanjalle maksusuunnitelman noudattamisesta paljon selkeämpää. Tanja laskee, että yhdistämällä lainansa hän säästää useita satasia vuodessa sekä hurjan määrän aikaa ja turhaa stressiä. Tulevaisuus ei näytä enää niin synkältä, kuin vielä muutama kuukausi sitten.