TF Bank laina: Kilpailuta yhdistelylaina lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta TF Bank lainaa lainojen yhdistämiseen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

TF Bank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea TB Bankin lainaa?

TF Bank tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja asiakkailleen, ja sen myöntämien lainojen perusedellytykset ovat selvät. Mikäli lainan hakeminen TF Bankista kiinnosta, tarkista alhaalta, että täytät vaaditut ehdot lainan saamiseksi.

TF Bank laina vaatii vähintään 22-vuoden ikää

TF Bankin lainan hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias. Ikäraja on asetettu, jotta varmistetaan, että hakijalla on tarvittavaa elämänkokemusta ja vastuullisuutta lainan hoitamiseen.

Hae TF Bank laina vain jos sinulla on säännölliset tulot

Toinen tärkeä edellytys lainan saamiselle on säännölliset tulot. Tämä tarkoittaa, että hakijalla tulee olla vakituinen työpaikka, josta hän saa säännöllistä palkkaa, tai muu säännöllinen tulonlähde, kuten eläke tai itsenäisen ammatinharjoittajan tulo.

Säännöllisten tulojen avulla pankki voi arvioida, että hakijalla on riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun.

TF Bank laina voidaan myöntää ainoastaan jos luottotiedot ovat kunnossa

Lainan saamisen edellytyksenä on myös moitteeton maksuhistoria. Hakijan ei tule olla maksuhäiriömerkintöjen tai ulosoton kohteena. TF Bank tarkistaa hakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä, ja hakijan on esitettävä todiste siitä, että hänellä on hyvä maksuhistoria.

Kokonaisvaltainen luottopäätös ja maksukyvyn arviointi

Lainan hakemisen yhteydessä TF Bank tekee kokonaisvaltaisen luottopäätöksen maksukyvyn arvioimiseksi. Tämä tarkoittaa, että pankki ottaa huomioon hakijan taloudellisen tilanteen, velat, menot ja tulot.

Näiden tietojen perusteella pankki päättää, onko hakijalla riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun.

Jos täytät TF Bankin asettamat lainan myöntämisen perusedellytykset, voit hakea lainaa heiltä. Muista kuitenkin, että lainan saaminen riippuu aina yksilöllisestä tilanteestasi ja pankin tekemästä kokonaisvaltaisesta arvioinnista.

On tärkeää arvioida omaa taloudellista tilannettasi huolellisesti ennen lainan hakemista ja miettiä, onko laina sinulle sopiva ratkaisu.

TF Bank Laina: Joustava ja edullinen rahoitusvaihtoehto

TF Bank Laina tarjoaa asiakkailleen joustavan ja edullisen rahoitusvaihtoehdon monenlaisiin tarpeisiin. Lainaa voi hakea summille välillä 2500 € – 40 000 euroa, ja laina-aika on valittavissa 2 – 12 vuoden välillä.

Lue alhaalta TF Bank lainan tärkeimmät ominaisuudet ja ehdot, jotta voit tehdä parhaan päätöksen lainan ottamisesta.

Asiakaskohtainen korko

TF Bank Lainan vuosikorko määräytyy asiakaskohtaisesti, ja se on välillä 8,79% – 16,99%. Korko riippuu muun muassa asiakkaan luottokelpoisuudesta, taloudellisesta tilanteesta ja lainan määrästä.

Asiakaskohtainen korko tarkoittaa, että saat juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

Ei nostopalkkiota

TF Bank Lainassa ei ole nostopalkkiota, mikä tarkoittaa, että voit nostaa lainan kerralla tilillesi ilman lisäkustannuksia. Tämä tekee lainasta entistä houkuttelevamman vaihtoehdon, sillä säästät rahaa heti alusta alkaen.

Kohtuulliset tilinhoitomaksut

TF Bank Lainan tilinhoitomaksu on 0,01% per päivä laskettuna myönnetyn luoton määrästä, ja se on enintään 9 € kuukaudessa. Nämä kohtuulliset tilinhoitomaksut mahdollistavat edullisen lainan takaisinmaksun, eivätkä ne rasita liikaa asiakkaan taloutta.

Muistutusmaksu

Jos maksu myöhästyy, TF Bank Lainassa peritään 5 €:n muistutusmaksu myöhästyneestä maksusta. Tämä kannustaa asiakkaita hoitamaan maksut ajallaan ja pitämään taloutensa järjestyksessä.

Kertaluotto ja kuukausittainen maksuerä

TF Bank Laina on kertaluotto, joka tarkoittaa, että nostat koko lainasumman kerralla ja maksat sen takaisin kuukausittaisilla maksuerillä. Kuukausittainen maksuerä pysyy samansuuruisena koko laina-ajan, mikä helpottaa talouden suunnittelua ja budjetointia.

TF Bank Laina tarjoaa asiakkailleen joustavan ja edullisen rahoitusvaihtoehdon, jolla voi rahoittaa esimerkiksi lainojen yhdistämisen. Lainan ehdot ovat kilpailukykyiset, eikä nostopalkkiota peritä.

Asiakaskohtainen korko ja kohtuulliset tilinhoitomaksut tekevät lainasta houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisiin tarpeisiin.

Kilpailuta TF Bankin yhdistelylaina Yhdistalaina.com -palvelussa

Yhdistalaina.com on palvelu, jonka avulla voit helposti kilpailuttaa TF Bankin yhdistelylainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Palvelun avulla voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euroon asti ja valita laina-ajan väliltä 1 – 15 vuotta.

Näin sinulle löytyy varma yhdistelylaina ja säästät rahaa koroissa ja kuluissa.

Näin kilpailutat lainan Yhdistalaina.com-palvelussa

 • Täytä lainahakemuslomake huolellisesti. Muista ilmoittaa lainasumma, haluamasi laina-aika ja muut tarvittavat tiedot.
 • Yhdistalaina.com kilpailuttaa hakemuksesi automaattisesti jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, mukaan lukien TF Bank.
 • Odota tarjousten saapumista. Yleensä saat ensimmäiset tarjoukset jo muutaman tunnin kuluessa.
 • Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti. Tarkastele korkoa, kuluja sekä muita lainaehdotuksia.
 • Valitse sinulle parhaiten sopiva yhdistelylainatarjous. Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä mitään tarjouksista, jos et ole tyytyväinen niihin.

Hyödyt Yhdistalaina.com-palvelun käytöstä

Kilpailuttamalla TF Bankin yhdistelylainan Yhdistalaina.com -palvelun avulla saat useita etuja:

 • Säästät aikaa, sillä sinun ei tarvitse täyttää erillisiä hakemuksia jokaiselle pankille ja rahoituslaitokselle.
 • Saat kattavan katsauksen eri tarjouksista ja voit valita niistä sinulle parhaiten sopivan.
 • Mahdollisuus saada alhaisempi korko ja säästää kuluissa, kun pankit ja rahoituslaitokset kilpailevat asiakkaasta.
 • Yhdistelylainan avulla voit yhdistää useat pienemmät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin sinun on helpompi hallita talouttasi ja maksaa velkoja takaisin.

Muista, että TF Bank on mukana Yhdistalaina.com -palvelussa, joten kilpailutuksen myötä saat myös heidän tarjouksensa vertailtavaksi muiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjousten kanssa.

TF Bank kokemuksia

F Bank on noussut suosituksi rahoituslaitokseksi asiakkaiden keskuudessa, ja tämä johtuu monista positiivisista kokemuksista, jotka asiakkaat ovat kokeneet heidän kanssaan. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin yleisimpiä kokemuksia ja palautteita, joita TF Bankin asiakkaat ovat jakaneet.

Helppo lainanhakuprosessi

Asiakkaat ovat ylistäneet TF Bankin helppoa ja nopeaa lainanhakuprosessia. Lainan hakeminen on tehty todella yksinkertaiseksi, sillä asiakkaan ei tarvitse lähettää liitteitä tai täyttää monimutkaisia lomakkeita.

Sen sijaan riittää, että antaa luvan tilitietojen tarkistamiseen, mikä nopeuttaa asian käsittelyä. Monet asiakkaat ovat kertoneet saaneensa rahat tililleen jopa samana päivänä, kun lainahakemus on hyväksytty.

Selkeät ehdot ja vertailukelpoinen palvelu

TF Bankin asiakkaat ovat myös arvostaneet heidän selkeitä lainaehdot, jotka tekevät vertailun muihin pankkeihin helpoksi. Monet ovat todenneet, että TF Bank on ollut ehdottomasti paras vaihtoehto heidän tarpeisiinsa nähden.

Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu

Vaikka joissakin tapauksissa tunnistautumisvaihe on koettu hieman monimutkaiseksi, TF Bankin asiakaspalvelu on saanut kiitosta asiallisesta ja ystävällisestä palvelusta. Asiakkaat ovat kokeneet, että apua on saanut nopeasti ja ongelmia on ratkottu tehokkaasti.

Kaiken kaikkiaan TF Bankin kokemukset ovat olleet pääsääntöisesti erittäin positiivisia. Helppo lainanhakuprosessi, selkeät ehdot ja nopea asiakaspalvelu ovat tehneet TF Bankista monen asiakkaan suosikkipankin. Jos olet harkitsemassa lainan hakemista, TF Bank on ehdottomasti vertailun arvoinen vaihtoehto.

TF Bank asiakaspalvelu

TF Bankin asiakaspalvelu on valmis auttamaan sinua ongelmatilanteissa. Tässä on eri tapoja, joilla voit ottaa yhteyttä heihin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun seuraavilla puhelinnumeroilla:

 • Säästötili: 0206 90591
 • Lainat: 0206 90681 Huomaa, että asiakaspalvelun aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 8.00-16.00.
 • Sähköpostitse: Voit lähettää sähköpostia ongelmatilanteissa osoitteeseen info@tfbank.fi. Muista kuvata ongelmaasi yksityiskohtaisesti ja lisätä tarvittavat tiedot, kuten tilinumero tai asiakasnumero, jotta asiakaspalvelu voi auttaa sinua tehokkaasti.
 • Postitse: Jos haluat ottaa yhteyttä kirjeitse, voit lähettää kirjeen seuraavaan osoitteeseen: TF Bank PL 5600 00002 Helsinki Kirjeen lähettäminen voi kuitenkin olla hitaampi tapa saada apua, joten suosittelemme ensisijaisesti puhelinta tai sähköpostia.

Muista, että asiakaspalvelu on tärkeä osa TF Bankin toimintaa, ja he ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

TF Bank AB Suomen sivuliike

TF Bank on rahoituspalveluita tarjoava pankki, joka on toiminut vuodesta 1987 alkaen. Alun perin perustettu vastaamaan postimyyntiyritysten asiakkaiden rahoitustarpeisiin, pankki on laajentanut toimintaansa ja tarjontaansa vuosien saatossa.

Vuodesta 1999 alkaen TF Bank on tarjonnut palveluitaan myös Suomessa. Lue alhaalta, mitä palveluita pankki tarjoaa Suomessa ja kuinka se voi auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi.

TF Bankin tarjonta Suomessa

TF Bank tarjoaa Suomessa kolme pääasiallista tuoteryhmää, jotka on suunnattu yksityishenkilöille ja verkkokaupoille.

Kulutusluotot yksityishenkilöille

TF Bank on tarjonnut kulutusluottoja suomalaisille asiakkaille jo vuodesta 1999 alkaen eri tuotenimillä. Kulutusluotot ovat lainoja, joita voi hakea erilaisten hankintojen, kuten kodin remontoinnin, auton hankinnan tai lomamatkan rahoittamiseen.

TF Bank pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisiä ehtoja ja joustavia maksuaikoja, jotta asiakkaat voivat toteuttaa unelmiaan ilman taloudellista stressiä.

Ostorahoitus verkkokaupoille

TF Bank tarjoaa verkkokauppiaiden hyödynnettäväksi ostorahoitusratkaisuja Avarda-aputoiminimen kautta. Tämä palvelu mahdollistaa sen, että verkkokaupat voivat tarjota asiakkailleen erilaisia rahoitus- ja maksuvaihtoehtoja.

Näin asiakkaat voivat tehdä ostoksia ja jakaa maksut useammalle kuukaudelle, mikä voi helpottaa isompien hankintojen tekemistä.

Säästötili yksityishenkilöille

Vuodesta 2012 alkaen TF Bank on tarjonnut suomalaisille asiakkailleen säästötilipalveluita, joilla he voivat kasvattaa varallisuuttaan. Säästötili tarjoaa hyvän talletuskoron, joka mahdollistaa säästöjen kasvun ajan mittaan.

Säästäminen TF Bankin säästötilillä on helppoa ja turvallista, ja se auttaa asiakkaita saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa.

Toteuta unelmasi TF Bankin avulla

TF Bankin tavoitteena on auttaa ihmisiä niin säästämisessä, lainaamisessa kuin ostosten rahoittamisessa. Pankki pyrkii tehdä raha-asioista yksinkertaisempia, jotta asiakkaat voivat keskittyä unelmiensa toteuttamiseen.

Olipa kyseessä sitten kodin remontti, auton hankinta tai vaikkapa unelmien lomamatka, TF Bank on valmis auttamaan sinua rahoitusasioissa. Ota yhteyttä pankkiin ja kysy lisää palveluista, joita he voivat tarjota sinulle unelmiesi toteuttamiseksi.