Sweepbank luottokortti - Vaihtoehto lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta Sweepbankin luottokortti lainojen yhdistämiseen. Lue lisää.

sweep-bank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Sweepbank Mastercard -luottokorttia?

SweepBank tarjoaa virtuaaliluottokortin, joka on suunniteltu helpottamaan ostoksia ja maksujen hallintaa. Lue alhaalta vaatimukset, jotka hakijoiden on täytettävä voidakseen hakea tätä virtuaaliluottokorttia. Seuraavassa on yhteenveto kriteereistä:

  • Ikäraja: Hakijan on oltava vähintään 20-vuotias. Tämä ikäraja on asetettu varmistamaan, että asiakkaat ovat riittävän kypsiä ja vastuullisia käyttämään luottokorttia oikein.
  • Työsuhde: Hakijalla on oltava jatkuva työsuhde, joka on kestänyt vähintään neljä kuukautta. Tämä vaatimus takaa sen, että asiakkaalla on vakaa tulonlähde ja hän pystyy maksamaan luottokorttivelkansa ajoissa.
  • Säännölliset kuukausitulot: Hakijan kuukausitulot on oltava vähintään 1 600 euroa. Tämä tuloraja on asetettu varmistamaan, että asiakkailla on riittävät varat kattamaan luottokorttimaksut ja muut taloudelliset velvoitteet.
  • Luottokelpoisuus: Hakijan on osoitettava hyvä luottokelpoisuus. SweepBank tarkistaa hakijan luottotiedot varmistaakseen, että hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai muita negatiivisia merkintöjä, jotka voisivat vaarantaa hänen kykynsä maksaa luottokorttivelkansa.
  • SweepBank sovelluksen käyttömahdollisuus: Hakijan on oltava kykenevä käyttämään SweepBankin sovellusta, joka on saatavilla älypuhelimille ja tableteille. Sovelluksen avulla asiakkaat voivat hallita luottokorttitapahtumiaan, tarkistaa saldon ja tehdä muita toimintoja, jotka liittyvät kortin käyttöön.

Jos täytät nämä vaatimukset, voit hakea SweepBankin virtuaaliluottokorttia ja nauttia sen tarjoamasta joustavuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Hakemusprosessi on yksinkertainen, ja voit tehdä sen verkossa SweepBankin verkkosivustolla tai sovelluksen kautta.

Muista kuitenkin aina käyttää luottokorttia vastuullisesti ja välttää velkaantumista.

Sweepbank luottokortti ei ole ehkä paras vaihtoehto lainojen yhdistämiseen

Vaikka Sweepbankin luottokortti saattaa tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta lainojen yhdistämiseen, se ei välttämättä ole paras ratkaisu. Luottokorttien korot voivat olla korkeita, ja niiden käyttö velkojen konsolidointiin voi johtaa entistä suurempiin taloudellisiin ongelmiin.

Lisäksi luottokorttien käyttörajoitukset saattavat estää suurten lainojen yhdistämisen ja pakottaa sinut hallitsemaan useita luottokortteja samanaikaisesti.

Yhdistalaina.com: Kilpailuta lainasi ja löydä paras ratkaisu

Yhdistalaina.com on palvelu, joka tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan yhdistää lainasi. Kilpailuta edullisin yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jopa 60 000 euroon asti, 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Tämä tarkoittaa, että saat useita lainatarjouksia vertailtavaksi, mikä auttaa sinua löytämään parhaan ja edullisimman vaihtoehdon lainojesi yhdistämiseen.

Sweepbank mukana Yhdistalaina.com-palvelussa

Sweepbank on yksi Yhdistalaina.com-palveluun kuuluvista pankeista ja rahoituslaitoksista. Tämä tarkoittaa, että saat paitsi Sweepbankin tarjouksen, myös useita muita tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Näin voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sen, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainojen yhdistäminen voi olla järkevä tapa parantaa taloudellista tilannettasi ja helpottaa lainojen hallintaa. Sweepbankin luottokortti ei kuitenkaan ole välttämättä paras vaihtoehto tähän tarkoitukseen, sillä korkeat korot ja käyttörajoitukset saattavat vaikeuttaa prosessia.

Yhdistalaina.com tarjoaa sen sijaan helpon tavan kilpailuttaa lainasi ja löytää sopivin ratkaisu, joka auttaa sinua säästämään rahaa ja selkeyttämään talouttasi.

SweepBank Mastercard® virtuaalinen luottokortti: Monipuolinen ja edullinen maksuratkaisu

SweepBank Mastercard® luottokortti on monipuolinen ja edullinen maksuratkaisu, joka tarjoaa lukuisia etuja ilman kuukausi- tai vuosimaksuja. Sen avulla voit tehdä ostoksia turvallisesti ja joustavasti sekä kotimaassa että ulkomailla.

Ei kuukausi- tai vuosimaksua

SweepBank Mastercard® luottokortti tarjoaa käyttäjilleen taloudellista joustavuutta ilman kuukausi- tai vuosimaksuja. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia kortin eduista ilman lisäkustannuksia.

Jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa ja kilpailukykyinen korko

Kun teet ostoksia SweepBank Mastercard® -luottokortilla, saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hallita rahoitustasi paremmin ja tehdä ostoksia ilman huolta koroista.

Sweepbank tarjoaa kilpailukykyisen 19,9% kiinteän nimelliskoron SweepBankin luottokorttiin.

Kätevä mobiilikäyttö

SweepBank Mastercard® -luottokortin voit lisätä suoraan puhelimeesi ja ottaa sen käyttöön heti. Kortti on yhteensopiva NFC- ja Apple Pay -maksujärjestelmien kanssa, joten voit maksaa ostoksesi helposti ja nopeasti käyttöliittymästäsi riippuen.

Laaja hyväksyntä

Kortti käy yli 30 miljoonassa kaupassa ympäri maailmaa, joten voit luottaa siihen, että se toimii missä tahansa oletkin.

Luottoa jopa 8 000 euroon asti

SweepBank Mastercard® -luottokortilla voit saada luottoa jopa 8 000 €. Tämä antaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden tehdä suurempiakin ostoksia tarpeen mukaan.

Kanta-asiakaspisteitä SweepDeals ostoksilla

Kun teet ostoksia SweepDeals-palvelun kautta, saat kanta-asiakaspisteitä, joita voit hyödyntää tulevissa ostoksissa.

Ilmainen Mastercard Zero vastuuvakuutus

SweepBank Mastercard® -luottokortin mukana tulee ilmainen Mastercard Zero vastuuvakuutus, joka suojaa sinua väärinkäytöksiltä ja tarjoaa turvaa korttimaksuillesi.

Välittömät luotolta tilille siirrot

Tarvittaessa voit siirtää rahaa luotoltasi suoraan tilillesi nopeasti ja vaivattomasti.

Hallitse korttiasi sovelluksen kautta

Voit seurata, hallinnoida ja lukita korttisi suoraan SweepBank-sovelluksessa, joka tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan hallita raha-asioitasi.

Ilmainen pankkitili ja säästötili

SweepBank Mastercard® -luottokortin mukana saat ilmaisen pankkitilin ja säästötilin, joille maksetaan korkoa. Näin voit keskittää kaikki raha-asiasi yhteen paikkaan ja hyötyä korkotuotoista.

Sweepbank pankkitili

Ilmainen digitaalinen pankkitili ja välitön virtuaalinen Mastercard® Debit-kortti

SweepBank tarjoaa sinulle ilmaisen digitaalisen pankkitilin päivittäiseen pankkitoimintaan. Tilin avaaminen on helppoa ja nopeaa, ja saat välittömästi käyttöösi virtuaalisen Mastercard® Debit-kortin.

Korkoa tilillesi

Erikoisuutena SweepBank maksaa 0,2% vuosikorkoa käyttötilillesi jopa 10.000 euron pääomalle. Korko maksetaan kuukausittain, ja se voi auttaa sinua kasvattamaan säästöjäsi ajan myötä.

Tee ostokset vaivattomasti

Virtuaalisen Mastercard® Debit-kortin avulla voit tehdä ostoksia turvallisesti missä tahansa Mastercard hyväksytään. Lisäksi voit maksaa lähimaksulla tai käyttää Apple Paytä entistä helpompaan maksamiseen.

Turvallisuus ja luotettavuus

SweepBank tarjoaa älykkäät ilmoitukset ja käyttörajoitus toiminnallisuuksia turvatakseen tilisi. Voit myös asettaa nostorajoja tai jäädyttää korttisi tarvittaessa.

Säästä ja toteuta haaveesi

SweepBank auttaa sinua saavuttamaan säästötavoitteesi. Esimerkiksi kolmen vuoden määräaikaistalletuksille tarjotaan 1% vuosikorkoa. Suurin mahdollinen talletus on 100.000 €.

Huolettomat ostokset missä ja milloin vain

Virtuaalisen Mastercard® Debit-kortin avulla voit tehdä ostoksia turvallisesti verkossa tai myymälöissä. Voit jättää muoviset kortit kotiin, kun korttisi kulkee mukanasi puhelimessasi.

Väärinkäytön ehkäisy ja turvallisuus

SweepBank tarjoaa ilmaisen talletusturvan, tilitapahtumien seurannan ja kortin turvarajojen asettamisen, jotta voit olla rauhallisin ja luottavaisin mielin.

Aloita nyt ja avaa tilisi minuuteissa SweepBankin digitaalisessa pankissa.

Sweepbank kokemuksia

SweepBank on noussut nopeasti suosituksi sovellukseksi pankkiasiakkaiden keskuudessa sen helppokäyttöisyyden ja innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta. Tässä yhteenvetona käymme läpi Sweepbank kokemuksia ja sitä, miksi käyttäjät ylistävät sovellusta ja sen tarjoamia palveluita.

Sweepbank luottokortti: Helppokäyttöisyys

Käyttäjät ovat kiitelleet erityisesti SweepBankin helppokäyttöisyyttä. Sovelluksen selkeä käyttöliittymä ja intuitiivinen navigointi mahdollistavat nopean pääsyn kaikkiin tarvittaviin pankkipalveluihin.

Virtuaalisen luottokortin hakeminen

Toinen erinomainen ominaisuus, josta käyttäjät ovat antaneet kiitosta, on virtuaalisen luottokortin hakemisen helppous. SweepBank tarjoaa mahdollisuuden hakea virtuaalista luottokorttia suoraan sovelluksesta, mikä tekee prosessista nopean ja vaivattoman.

Kun hakemus on jätetty, asiakkaat saavat yleensä päätöksen hyväksynnästä tai hylkäämisestä vain muutamassa minuutissa. Hyväksynnän saaneet asiakkaat voivat alkaa käyttää virtuaalista luottokorttiaan heti, mikä on erittäin kätevää esimerkiksi verkkokauppaostoksilla.

SweepBank on osoittautunut erinomaiseksi pankkisovellukseksi, joka tekee pankkiasioiden hoitamisesta ja virtuaalisen luottokortin hakemisesta helppoa. Sen helppokäyttöisyys ja innovatiiviset ominaisuudet ovat saaneet asiakkaat palaamaan sovellukseen yhä uudelleen ja suosittelemaan sitä ystävilleen.

SweepBank on oiva valinta niille, jotka haluavat hoitaa raha-asiansa nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Sweepbank

Pankki taskussasi ilman piilokuluja tai pankkijargonia. SweepBank tarjoaa uudenlaisen pankkikokemuksen, joka on suunniteltu nykypäivän digitaaliseen maailmaan.

  • Kestävyys ja vastuullisuus: SweepBankin pyrkimyksenä on toimia eettisesti ja vastuullisesti ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Heidän paperittomat, täysin digitaaliset tuotteensa ja optimoidut asiakaskokemuksensa säästävät dataa ja sähköä.
  • Synergia: SweepBank etsii synergiaetuja yhdessä arvostettujen asiakkaidensa kanssa voidakseen tarjota heille unelmiesi pankkipalvelukokemuksen – ei yhtään vähempää.
  • Rehellisyys: SweepBankin lupaus on toimia rehellisesti, suoraan ja mahdollisimman läpinäkyvästi aina.
  • Tausta: SweepBankin takana ovat rahoitusalan konkari, jotka ovat toimineet yli 10 vuoden ajan sisarusbrändin Multituden (Ferratum Bank p.l.c) alla missiona ”missä tahansa, milloin tahansa, kelle tahansa” – ja nyt myös ”mitä tahansa”. SweepBank on pankki, joka yhdistää ihmiset ja tarjoaman, ja vastaa kaikkiin rahoitustarpeisiin.

Valitse SweepBank

SweepBank antaa vallan asiakkailleen – heidän tehtävänsä on vain kertoa, miten aloitetaan. SweepBank tarjoaa virtuaalisen pankkikokemuksen, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi, tehokkaaksi ja vastuulliseksi, jotta asiakkaat voivat keskittyä omaan elämäänsä ja unelmiinsa.