Svea yhdistelylaina - Kilpailuta Svean lainaa lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta Svea lainaa lainojen yhdistämiseen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

svea
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Svean lainaa?

Svea luotto on rahoituspalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille. Se voi olla ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta esimerkiksi kodin remonttiin, auton ostoon tai lomamatkaan.

Katsotaanpa, millaiset ehdot ja vaatimukset on täytettävä ennen kuin hakemus hyväksytään.

Svea lainaa voi hakea jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikäraja: Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias, mutta jotkut rahoitusyhtiöt saattavat vaatia korkeampaa ikärajaa, esimerkiksi 20 tai 23 vuotta.
 • Luottotiedot: Hakijalla on oltava moitteettomat luottotiedot. Luottotietojen tarkistus suoritetaan automaattisesti hakemuksen yhteydessä. Mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, luoton myöntäminen ei ole mahdollista.
 • Tulojen riittävyys: Hakijalla on oltava riittävät ja säännölliset tulot luoton takaisinmaksun turvaamiseksi. Tuloina voidaan huomioida palkka, eläke, etuudet tai muut säännölliset ansaintamuodot. Tulojen suuruus voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon luottoa voidaan myöntää.
 • Asuinpaikka: Hakijan on oltava Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva henkilö.
 • Henkilökohtaiset tiedot: Hakijan on annettava henkilökohtaiset tiedot, kuten henkilötunnus, yhteystiedot ja pankkitilinumero.

Kilpailuta Svea lainojen yhdistäminen Yhdistalaina.comissa

Yhdistalaina.com on palvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa Svean yhdistelylainan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Palvelun käyttäminen on helppoa, nopeaa, vaivatonta ja se voi auttaa sinua löytämään edullisimman lainatarjouksen jopa 60 000 euroon asti, 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Lue alhaalta, kuinka voit hyödyntää Yhdistalaina.com-palvelua Svean yhdistelylainan kilpailuttamiseksi.

Täytä lainahakemus ja kilpailuta lainat

Sinun tulee täyttää lainahakemus, jossa kerrot tarkemmin lainatarpeestasi. Ilmoita hakemuksessa haluamasi lainasumma, laina-aika sekä muut olennaiset tiedot, kuten nykyiset velkasi ja kuukausittaiset tulosi.

Lähetä hakemus ja odota tarjouksia

Kun olet täyttänyt hakemuksen, Yhdistalaina.com lähettää sen eteenpäin yhteistyökumppaneilleen, mukaan lukien Svea. Saat pian tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, ja voit vertailla niitä rauhassa.

Svean tarjous tulee muiden tarjousten joukossa, joten voit helposti nähdä, miten se vertautuu kilpailijoihin. Vertaile lainat rauhassa.

Valitse paras tarjous ja allekirjoita sopimus

Kun olet vertaillut lainat ja löytänyt itsellesi sopivimman, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti. Lainanantaja käsittelee sopimuksen ja maksaa yhdistelylainan tilillesi.

Voit sen jälkeen maksaa pois vanhat velkasi ja keskittyä yhteen selkeämpään lainaan.

Yhdistä lainat ja nauti taloudellisesta joustavuudesta

Yhdistämällä lainasi yhdeksi yhdistelylainaksi voit säästää kuluissa ja koroissa, sekä nauttia paremmasta taloudellisesta joustavuudesta. Yhdistalaina.com-palvelun avulla olet varmistanut, että olet saanut parhaan mahdollisen tarjouksen Svean yhdistelylainasta, ja samalla vertaillut muita markkinoilla olevia vaihtoehtoja.

Yhdistalaina.com tekee yhdistelylainan kilpailuttamisesta helppoa ja vaivatonta, joten älä epäröi hyödyntää palvelua, kun haluat kilpailuttaa Svean yhdistelylainan ja löytää itsellesi parhaan mahdollisen lainaratkaisun.

Svean järjestelylaina: Yhdistä lainasi selkeämmäksi kokonaisuudeksi

Svean järjestelylaina tarjoaa tehokkaan ratkaisun lainojen yhdistelyyn ja talouden hallintaan. Se auttaa sinua kartoittamaan lainatarpeesi ja tarjoaa mahdollisuuden keskittyä taloutesi tasapainottamiseen.

Lue alhaalta, kuinka Svean järjestelylaina toimii ja miten se voi auttaa sinua yhdistämään lainat.

Lainojen yhdistelyprosessi

Svean järjestelylainan avulla voit yhdistää useita lainoja yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Prosessi alkaa kartoittamalla lainahakemuksen perusteella, onko järjestelylaina sopiva vaihtoehto sinulle.

Jos laina-asiantuntija arvioi, että järjestelylainan myöntäminen on mahdollista, hän ottaa yhteyttä velkojiisi selvittääkseen lainan tarpeen tarkemmin. Laina-asiantuntija voi myös neuvotella velkojien kanssa velan osittaisesta anteeksiantamisesta tai kohtuullistamisesta.

Velkaselvittelyn jälkeen asiantuntija tekee sinulle ehdotuksen velkojen maksusta ja lainatarjouksesta. Hyväksymällä tarjouksen, järjestelylainalla maksetaan pois muut luottosi.

Kulutusluottojen yhdistäminen

Svean järjestelylaina mahdollistaa kulutusluottojen yhdistämisen yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin voit helpommin hallita, seurata ja maksaa takaisin lainoja yhden sijaan.

Yhdistämällä kulutusluotot yhdeksi järjestelylainaksi voit keskittyä taloutesi tasapainottamiseen, sen sijaan että joutuisit pysymään ajan tasalla useiden kulutusluottojen maksamisesta. Lisäksi yhdistämällä kulutusluotot Svean järjestelylainaan, sinun tarvitsee hoitaa laina-asiat vain yhden luotontarjoajan kanssa usean luotonmyöntäjän sijaan.

Tämä tekee lainojen hallinnasta helpompaa ja selkeämpää. Svean järjestelylaina tarjoaa tehokkaan tavan yhdistää useita lainoja yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi.

Lainojen yhdistelyprosessi sisältää kartoituksen, neuvottelut velkojien kanssa ja lopulta yhden järjestelylainan myöntämisen. Tämä auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin ja keskittymään taloutesi tasapainottamiseen.

Paras tapa hakea kilpailutettu yhdistelylaina on maksuttoman Yhdistalaina.comin avulla. Hakemus vie vain muutaman minuutin.

Svea kokemuksia

Netistä löytyvistä arvosteluista voi päätellä, että monet asiakkaat ovat kokeneet Svean asiakaspalvelun ja laskutuskäytännöt ongelmallisiksi. Asiakkaat ovat raportoineet esimerkiksi seuraavia asioita:

 • Asiakkaan omista virheistä veloitetaan ja sähköisiä laskuja ei saa edes pyydettäessä. Virkailija ei suostu esittäytymään koko nimellään.
 • Asiakas sai huomautusmaksun, koska maksoi laskun ennen sen saapumista sähköpostiin. Asiakasta kehotettiin maksamaan isompi summa kuukausittain kuin vaadittu.
 • Asiakas kertoo, että Svea yritti veloittaa lisälaskuja, vaikka asiakas oli maksanut avoimen saldon kokonaan.
 • Lasku lähetettiin sähköpostiin ilman erittelyjä tai perusteluja, mikä herätti epäluuloja huijauksesta.
 • Monet asiakkaat kehottavat välttämään Sveaa ja siirtämään asioinnin toisaalle.

Näiden arvostelujen perusteella vaikuttaa siltä, että Svean käytännöt ja asiakaspalvelu ovat aiheuttaneet monille asiakkaille turhautumista ja epäluottamusta.

Svea asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää Svean myöntämästä lainasta tai kohtaat ongelmatilanteita, ota yhteyttä seuraavilla tavoilla:

 • Yhteydenottopyyntö: Voit täyttää yhteydenottopyynnön Svean verkkosivustolla, ja he ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Turvattu sähköposti: Jos sinun täytyy lähettää henkilökohtaisia dokumentteja, kuten palkkatodistus tai tiliote, käytä turvattua sähköpostia. Näin voit varmistaa, että tietosi pysyvät turvassa.
 • Puhelin: Voit soittaa Svealle numeroon 09 4242 3090 maanantaista perjantaihin kello 8:00-16:00. Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään.

Muista käyttää yllä olevia tietoja, kun haluat saada yhteyttä Sveaan ongelmatilanteissa. Heidän asiantunteva tiiminsä auttaa sinua ratkaisemaan ongelmat ja vastaa kysymyksiisi.

Svea Suomessa: Rahoitus- ja perintäpalvelujen asiantuntija

Svea on tehokas ja yksilöllisiä ratkaisuja tarjoava yritys, joka on erikoistunut perinnän, reskontranhallinnan, maksuratkaisujen ja rahoituksen aloille. Heidän palvelunsa ovat henkilökohtaisia, ja he toimivat paikallisen kulttuurin ja markkinan tarpeiden mukaan. Svea aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2002 ja on laajentanut palveluvalikoimaansa huomattavasti siitä lähtien.

Svea: Asiantuntemus ja kokemus

Svean henkilökunnan merkittävä osa on työskennellyt rahoitus- ja perintäalalla jopa 30 vuotta. He tuntevat suomalaisen markkinatilanteen, yritysympäristön, lainsäädännön ja toimintatavat perusteellisesti. Svea-konserniin kuuluvat Suomessa Svea Bank, Svea Perintä Oy, Svea Payments Oy ja Svea Development Oy.

Svean palvelut

Svea tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita kuluttajille, kuten lainoja, osamaksuja ja talletuspalveluita. Yrityksille he tarjoavat laskurahoitusta, maksuratkaisupalveluita ja yrityslimiittejä.

Heidän perintäpalvelunsa kattaa viivästyneiden laskujen koko elinkaaren niin yritys- kuin kuluttajasaatavien osalta. Lisäksi he ostavat saatavakantoja.

Svea: Vastuullisuus ja valvonta

Svea toimii tarkkaan säännellyllä alalla ja on useiden suomalaisten ja ruotsalaisten viranomaisten valvonnan alaisena. Talletukset, joita he ottavat vastaan Suomessa, ovat Ruotsin talletussuojan piirissä.

Svea raportoi säännöllisesti niin Suomen kuin Ruotsin viranomaisille.

Svea: Yhteiskunta ja vastuullinen toiminta

Svea huomioi liiketoiminnassaan paitsi säännökset ja valvonnan, myös inhimillisiä tekijöitä. He haluavat palvella velallisasiakkaita ja luotonmyöntäjiä vastuullisesti ja asiantuntevasti.

Lisäksi he tukevat urheilua, erityisesti juniorijoukkueita, joiden tavoitteena on mahdollistaa harrastaminen kaikille.

Svea: Henkilöstö ja yrityskulttuuri

Svea panostaa vahvasti henkilöstölähtöiseen toimintaan, ja heidän tärkein voimavaransa on asiantunteva ja tyytyväinen henkilökunta. Heidän toimintaansa ohjaavat konserniarvoista johdetut periaatteet sekä HR-näkökulmasta että liiketoiminnallisesti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Svea on vahva toimija rahoitus- ja perintäpalveluiden alalla Suomessa, joka tarjoaa asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua sekä kuluttajille että yrityksille.

Heidän vastuullinen toimintansa ja huomioon ottamansa inhimilliset tekijät tekevät heistä luotettavan kumppanin niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin.