Kilpailuta Saldo laina lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta Saldo lainaa lainojen yhdistämiseen. Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Lue lisää.

saldo
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Mikä on Saldon vakuudeton kulutusluotto?

Saldon vakuudeton kulutusluotto on joustava rahoitusvaihtoehto, joka auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi sujuvasti. Kulutusluotto on 1 000–10 000 euron kertaluotto, jonka korko vaihtelee 13,9–19,9 % välillä.

Laina-aika on 12–88 kuukautta, ja kuukausierät ovat 29–399 euroa. Voit käyttää lainan mihin tahansa tarkoitukseen, kuten kodin remontointiin, unelmien lomamatkaan tai yllättävien menojen kattamiseen.

Pieni kuukausierä

Saldon kulutusluotto on helppo vaihtoehto, jonka todellinen vuosikorko alkaa 21,3 %:sta. Kuukausierät ovat alkaen 29 €/kk lainan määrästä riippuen.

Henkilökohtainen

Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, ja voit itse valita sinulle sopivat maksuerät.

Vakuudeton

Kulutusluotto on yksinkertainen valinta, sillä et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Miten Saldon kulutusluotto toimii?

Voit hakea Saldon kulutusluottoa 1 000–10 000 euroa, ja voit valita sinulle sopivimmat kuukausierät. Tarjolla on jopa viisi erilaista kuukausierävaihtoehtoa: 29–399 euroa.

Lainan hakeminen on helppoa ja turvallista. Sinulla on 14 vuorokauden peruutusoikeus, jos et tarvitsekaan hakemaasi lainaa.

Maksukykysi tarkistetaan sähköisten palveluiden avulla, eikä hakemuksen liitteeksi tarvitse lähettää tulotositteita tai vakuuksia.

Saat lainatarjouksen heti hakemuksen jättämisen jälkeen automaattisen päätöksenteon ansiosta. Kun hyväksyt lainatarjouksen, voit saada lainan käyttöösi jopa alle 15 minuutissa.

Saldo kulutusluotto hinnasto

Palvelut

 • Nimellinen vuosikorko: 13,9–19,9 %
 • Todellinen vuosikorko: 21,3–29,5 %
 • Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi

Lisäpalvelut

 • Ensimmäinen luotonsaajan pyynnöstä toimitettava korko- ja saldotodistus: 0,00 €
 • Seuraavat luotonsaajan pyynnöstä toimitettavat korko- ja saldotodistukset: min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti / todistus
 • Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen: 15,00 €
 • Selvitystyö asiakkaan pyynnöstä: min. 35,00 € tai 70,00 € / tunti
 • Liikasuorituksen palauttaminen: 10,00 €
 • Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen: 10,00 €
 • Maksuhuomautus: 5,00 €
 • Lainasopimuksen irtisanominen maksulaiminlyönnin johdosta: 5,00 €, kun myönnetty laina 0-100 €; 25,00 €, kun myönnetty luotto 101 – 1000 €; 65,00 €, kun myönnetty luotto yli 1000 €

Saldon vakuudeton kulutusluotto tarjoaa joustavan ja helpon tavan rahoittaa elämäsi hankinnat ja unelmat. Hae lainaa nyt ja saat päätöksen jopa viidessä minuutissa. Muista kilpailuttaa yhdistelylainaa Yhdistalaina.com -palvelun avulla.

Saldo kokemuksia

Saldo.com on saanut useita arvosteluja verkossa, ja asiakkaat näyttävät olevan erittäin tyytyväisiä palveluun. Monet arvostelut korostavat Saldo.comin nopeaa ja helppokäyttöistä palvelua sekä ystävällistä asiakaspalvelua.

Erityisesti asiakkaat ovat kiitelleet yhtiön joustavuutta ja räätälöityjä lainaratkaisuja, jotka ovat auttaneet heitä rahoituksen tarpeissa.

Saldo.comin helppo ja nopea hakuprosessi on saanut paljon kiitosta, ja asiakkaat ovat arvostaneet sitä, että he voivat saada rahoituksen nopeasti ilman ylimääräisiä byrokraattisia esteitä. Kuitenkin, jotkut arvostelut mainitsevat korkeammat korot verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Saldo.comin kokemuksista löytyvät arvostelut ovat pääosin myönteisiä, ja yritys on onnistunut tarjoamaan joustavia ja nopeita rahoitusratkaisuja monille asiakkaille. Kuitenkin, asiakkaat saattavat haluta vertailla Saldo.comin korkoja muihin lainantarjoajiin ennen päätöksentekoa.

Saldo

Saldo on yli 10 vuoden kokemuksella varustettu rahoitusalan yritys, joka tarjoaa kansainvälisiä rahoituspalveluita kuluttajille ja pk-yrityksille Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Yritys on laajentanut toimintaansa alueellisesti ja tuotevalikoimansa osalta vuosien varrella. Saldon edistyksellinen lainajärjestelmä mahdollistaa vastuullisen luotonannon ja tukee liiketoiminnan kasvua myös kansainvälisillä markkinoilla.

Tavoitteena on tarjota nopeita ja automatisoituja rahoituspalveluita asiakkaiden arjen tarpeisiin. Saldo kehittää palvelujärjestelmänsä omien rahoitus- ja teknologia-alan ammattilaisten avulla. Yhtiö työllistää tällä hetkellä kolmessa maassa 50 eri alojen ammattilaista.

Visiona on olla kansainvälisesti tunnettu ja luotettu rahoituspalvelukumppani, jonka edistyksellinen teknologia mahdollistaa ostamisen ja maksamisen eri myyntikanavissa.

Saldon rahoituspalvelut

Saldo tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita kolmessa maassa: Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Yrityksen automatisoitu luotonmyöntöjärjestelmä mahdollistaa lainapalveluiden räätälöimisen kunkin maan markkinoiden erityispiirteitä huomioiden. Oman scoring-järjestelmän avulla arvioidaan asiakkaiden maksukyky ja taloudellinen tilanne, jotta voidaan tarjota heille yksilöllisiä lainapalveluita.

Suomessa tarjottavat palvelut

 • Joustoluotto: 2000 € suuruinen joustava laina, jolta asiakas voi tehdä nostoja tarpeensa mukaisesti. Laina on vapaasti käytettävissä ympäri vuorokauden, kun se on myönnetty.
 • Kulutusluotto: 1000–10 000 € suuruinen kertaluotto, jonka asiakas saa käyttöönsä tarvittaessa heti. Laina maksetaan takaisin tasaerissä, ja asiakas voi itse valita kuukausierän määrän.
 • Autolaina: Asiakas voi hakea autolainaa joko autoliikkeestä tai verkkosivujen kautta. Lainan summa valitaan auton ostohinnan mukaan, eikä kaskopakkoa ole.
 • Yrityslaina: 1 000–50 000 € suuruinen kertaluotto, jonka yritys voi saada käyttöönsä heti. Lainassa ei ole reaalivakuuksia eikä korkoa, vaan kiinteä sopimuskohtainen kulu.

Saldo on sitoutunut tarjoamaan nopeita, automatisoituja ja vastuullisia rahoituspalveluita yrityksille ja kuluttajille. Yrityksen visio olla kansainvälisesti tunnettu ja luotettu rahoituspalvelukumppani sekä edistyksellisen teknologian hyödyntäminen eri myyntikanavissa tekee Saldosta vahvan toimijan rahoitusmarkkinoilla.

Saldo asiakaspalvelu

Voit olla yhteydessä Saldo.comiin eri tavoin ongelmatilanteissa. Tässä on eri yhteydenottotavat:

 • Puhelimitse: Soita asiakaspalvelun puhelinnumeroon 06000 55000. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm/mpm (jonotuksen hinta vain pvm/mpm). Huomioithan, että kaikki puhelut nauhoitetaan.
 • Sähköpostitse: Lähetä sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@saldo.com. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.
 • Postitse: Voit lähettää kirjallisen viestin osoitteeseen:Tact Finance Oy / SaldoJuhana Herttuan puistokatu 320200 Turku

  Huomioithan, että tämä on postitusosoite eikä paikka, jossa asiakaspalvelu toimii.

 • Perintäasiat: Jos laskusi siirtyy perintään, perintäyhtiö on sinuun yhteydessä. Seuraa heidän ohjeitaan ja ole yhteydessä heidän kanssaan perintäasioissa.
 • Chat-palvelu: Akuuteissa tilanteissa voit käyttää myös Chat-palvelua, joka auttaa sinua kesken lainahakuprosessin.

Muista aina laittaa yhteydenottoosi tarvittavat tiedot, kuten asiakasnumero tai henkilötunnus, jotta asiakaspalvelu voi tunnistaa sinut ja auttaa sinua tehokkaasti.