Kilpailuta POP Pankki laina lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta POP Pankin lainaa lainojen yhdistämiseen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

POP-Pankki
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea POP Pankin lainaa lainojen yhdistämiseen?

POP Pankin lainaa voi hakea jos täyttää seuraavat ehdot:

 • Ikä: Olet vähintään 23-vuotias
 • Asuinpaikka: Hakijan on asuttava pysyvästi Suomessa vähintään kahden vuoden ajan ennen lainahakemuksen tekemistä.
 • Suomalainen henkilötunnus: Hakijalla tulee olla voimassa oleva suomalainen henkilötunnus.
 • Tulot: Hakijan tulee saada säännöllisiä tuloja ansiotyöstä, eläkkeestä tai muusta päätoimen tulonlähteestä.
 • Luottotiedot: Hakijan raha-asioiden tulee olla hoidettu moitteettomasti.
 • Tunnistautuminen: Hakijalla tulee olla verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tunnistautumista varten.

POP Pikalaina

POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jonka avulla voit rahoittaa erilaisia hankintoja tai yllättäviä menoja. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, sillä voit hakea sitä suoraan verkossa. POP Pikalaina maksetaan tilillesi jopa samana arkipäivänä, joten saat rahat käyttöösi nopeasti.

POP Pikalainan lainasumma ja maksuaika

POP Pikalaina tarjoaa joustavasti lainaa 2 000–20 000 euroa, ja lainasumma määräytyy henkilökohtaisen maksukyvyn mukaan. Maksuaika on lainasummasta riippuen 12–120 kuukautta eli 1–10 vuotta. Tämä mahdollistaa juuri sinulle sopivan laina-ajan valinnan.

POP Pikalainan korko ja kulut

POP Pikalainan korko on sidottu 3 kuukauden Euribor-korkoon, johon lisätään asiakaskohtainen korkomarginaali. Tämä tarkoittaa, että POP pikalainan korko voi vaihdella Euribor-koron mukaan. Asiakaskohtainen korkomarginaali määräytyy hakijan luottokelpoisuuden ja maksukyvyn perusteella.

Ennen kuin hyväksyt alustavan lainatarjouksen, saat nähtäväksesi kaikki lainaan liittyvät kulut kokonaisuudessaan. Näin voit vertailla eri lainavaihtoehtoja ja tehdä päätöksen, joka sopii parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi.

POP Pikalainan kuukausittainen lyhennys

POP Pikalainan lyhennät kuukausittain samansuuruisin erin. Laskusta näet jäljellä olevan lainasaldon sekä kuukausierän suuruuden, joten seuraat helposti lainan lyhentymistä. Tämä auttaa sinua budjetoimaan kuukausittaiset menosi ja pitämään taloutesi hallinnassa.

POP Pikalaina on helppo ja nopea tapa saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin ilman vakuuksia. Lainasumman, maksuajan ja korkomarginaalin joustavuus tekevät siitä sopivan vaihtoehdon monille eri tilanteisiin. Muista kuitenkin vertailla lainatarjouksia ja valita sinulle sopivin vaihtoehto.

POP joustoluotto

Elämä tarjoaa monia unelmia tavoiteltavaksi ja vastoinkäymisiä voitettavaksi. Yllättäviin rahanmenoihin ei aina voi varautua etukäteen, ja silloin tarvitaan joustovaraa. POP Pankin joustoluotto on suunniteltu juuri tällaisiin tilanteisiin, jotta voisit käyttää rahaa tarpeen mukaan.

Miten POP Jousto toimii?

 • Räätälöity luotto tarpeisiisi: POP Pankin joustoluotto mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Luotot ja lainat sovitaan asiakaskohtaisesti, joten myös niiden korko on yksilöllinen.
 • Hae etukäteen, käytä tarvittaessa: Kun POP Jousto on myönnetty, se on käytettävissäsi suoraan verkkopankista. Voit nostaa lainaa tarpeen mukaan omassa verkkopankissasi.

Esimerkkilaskelma POP Joustoluotosta: Oletetaan, että haet vakuudettoman 10 000 euron POP Joustoluoton 1.9.2019 jälkeen. Korko on euribor 6 kk + 7 %, ja nimelliskorko on 6,47 %. Laina-aika on 84 kuukautta, ja todellinen vuosikorko on 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 13 546,00 euroa, ja maksueriä on yhteensä 84 kappaletta. Lainalle ei ole avausmaksua, mutta hoitomaksu on 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Tässä esimerkkilaskelmassa oletetaan, että luotto nostetaan välittömästi kokonaisuudessaan ja että laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä, joka sisältää lyhennyksen ja koron. Kuukausittainen maksuerä on 148,84 euroa, ja luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton myöntää oma POP Pankkisi, ja hinnat voivat vaihdella eri pankkien välillä.

POP Pankin joustoluotto tarjoaa joustavaa rahoitusta arjen yllättäviin tilanteisiin. Luotto on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi, ja voit nostaa sitä tarpeen mukaan omasta verkkopankistasi. Hae POP Jousto etukäteen ja käytä sitä tarvittaessa, jotta voit keskittyä tavoittelemaan unelmiasi ja voittamaan vastoinkäymisiä.

POP kotitalouslaina

POP Pankin Kotitalouslaina on suunniteltu erityisesti asuntolaina-asiakkaille, jotka tarvitsevat joustavan ja nopean rahoitusvaihtoehdon arjen yllättäviin menoihin. Tämä vakuudeton kulutusluotto on saatavilla niille, joilla on jo asuntolaina tai asuntolainapäätös (enintään 3 kk vanha) POP Pankista.

 • Helppo ja nopea hakuprosessi: POP Kotitalouslainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa verkossa, ja saat lainan maksettua kokonaisuudessaan tilillesi jopa samana arkipäivänä. Lainalaskurin avulla voit helposti tarkistaa lainasumman, takaisinmaksuajan, kuukausierien määrän ja suuruuden sekä lainan kokonaissumman kaikkine kuluineen.
 • Joustavat lainaehdot: POP Kotitalouslainaa voi hakea 2 000–20 000 euron väliltä, ja maksuaika on 12–120 kuukautta, riippuen lainasummasta. Laina on sidottu 3 kuukauden Euribor-korkoon, johon lisätään kiinteä korkomarginaali 5,9 %. Voit lyhentää lainaa samankokoisen erän kuukausittain, ja laskusta näet jäljellä olevan lainasaldon sekä kuukausierän suuruuden.
 • Luotettava ja rehti kumppani: POP Kotitalouslainan myöntää Bonum Pankki Oyj, joka kuuluu samaan pankkiryhmään kuin oma POP Pankkisi. Näin voit olla varma, että saat luotettavaa ja reilua palvelua. Ennen lainatarjouksen hyväksymistä näet kaikki lainaan liittyvät kulut kokonaisuudessaan, joten tiedät tarkalleen, mitä maksat.
 • Joustava takaisinmaksu: Elämäntilanteesi mukaan voit maksaa koko lainan pois kerralla tai lyhentää sitä vain minimikuukausierän verran. POP Kotitalouslaina on joustava ratkaisu, kun tarvitset nopeasti lainaa esimerkiksi auton korjaamiseen, uuteen pesukoneeseen tai lomamatkaan. Voit räätälöidä lainan joustavasti omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Hyödynnä POP Pankin Kotitalouslainan edut ja hae lainaa kätevästi verkossa jo tänään. Näin saat nopean ja joustavan ratkaisun arjen yllättäviin menoihin, ja voit keskittyä nauttimaan elämästä ilman taloudellista stressiä.

Kilpailuta POP Pankki laina lainojen yhdistämiseen

POP Pankki on suosittu suomalainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia lainaratkaisuja, kuten yhdistelylainoja. Yhdistelylainan tarkoituksena on yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin lainanhoitokulut ja korot saattavat pienentyä.

Yhdistalaina.com on puolestaan palvelu, joka auttaa lainanottajia kilpailuttamaan yhdistelylainat parhaan mahdollisen tarjouksen löytämiseksi.

Pyydä lainatarjouksia ilmaiseksi: Palvelumme on täysin ilmainen ja helppokäyttöinen, ja voit saada lainatarjouksia usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella.

POP Pankki on mukana Yhdistalaina.com-palvelussa, joten voit huoletta hakea lainatarjousta heiltä.

Selvitä lainatarpeesi: Mieti, kuinka paljon tarvitset yhdistelylainaa ja millaisella laina-ajalla. Yhdistalaina.com-palvelun kautta voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon asti ja laina-aika voi olla 1 – 15 vuotta.

Lainatarpeesi määrittely auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen lainan ja löytämään parhaan tarjouksen.

Täytä lainahakemus: Kun olet tutustunut palveluun ja selvittänyt lainatarpeesi, voit täyttää lainahakemuksen Yhdistalaina.com-palvelussa. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa, ja sinun tulee antaa vain perustiedot itsestäsi, kuten ikä, tulot ja nykyiset lainat.

Muista, että voit kilpailuttaa lainasi palvelun kautta, mikäli olet vähintään 18-vuotias, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Vertaile saamiasi lainatarjouksia: Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, Yhdistalaina.com-palvelu kilpailuttaa sen puolestasi ja saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, mukaan lukien POP Pankilta. Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti ja kiinnitä huomiota esimerkiksi lainan korkoon, kuukausierään ja muihin ehtoihin.

Valitse paras lainatarjous: Kun olet vertaillut saamiasi lainatarjouksia, valitse niistä paras ja ota yhteyttä valitsemaasi pankkiin tai rahoituslaitokseen lainan järjestämiseksi. Yhdistelylainan avulla voit helpottaa talouden hallintaa ja säästää kuluissa pitkällä aikavälillä.

Yhteenvetona, POP Pankin yhdistelylainan kilpailuttaminen Yhdistalaina.com-palvelussa on helppoa ja vaivatonta. Palvelumme avulla voit löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen ja säästää kuluissa.

Aloita kilpailuttaminen jo tänään ja huomaa ero omassa taloudessasi.