myLender laina - Kilpailuta myLender yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Kilpailuta myLenderin yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

mylender
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea MyLender lainaa lainojen yhdistämiseen?

MyLender lainaa voi hakea, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikäraja: Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Tämä varmistaa, että lainanhakija on täysi-ikäinen ja laillisesti vastuussa omista taloudellisista velvoitteistaan.
 • Maksuhäiriömerkintä: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, jotta Mylender voi taata vastuullisen lainanannon ja varmistaa, että hakija pystyy hoitamaan lainan takaisinmaksun.
 • Tulot: Hakijalla tulee olla vakituiset tulot, vähintään 1000 € kuukaudessa. Tämä osoittaa, että lainanhakijalla on riittävät taloudelliset resurssit kattamaan lainan kuukausittaiset maksut ja välttämään taloudellisia vaikeuksia.
 • Asuinpaikka: Lainanhakijan tulee asua vakituisesti Suomessa, jolla varmistetaan, että hänellä on pysyvä yhteys maahan ja helpottaa lainan takaisinmaksua ja yhteydenpitoa lainanantajan kanssa.

Yhdistä lainat myLenderin avulla Yhdistalaina.comin kautta

myLender on yksi johtavista rahoituslaitoksista Suomessa, ja se tarjoaa yhdistelylainaa jopa 30 000 euroon asti 1 – 7 vuoden laina-ajalla.

Entistä parempaa, voit kilpailuttaa myLenderin ja yli 30 muuta lainanantajaa yhdellä hakemuksella Yhdistalaina.comin avulla. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse itse vertailla eri pankkien tarjouksia, vaan me teemme sen puolestasi.

Olemme jo auttaneet satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan yhdistelylainan, jonka avulla he ovat säästäneet merkittävästi lainakustannuksissa. Kilpailuta myLender yhdistelylaina kanssamme ja varmista, että saat parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Älä jää miettimään, vaan hyödynnä tilaisuus ja säästä lainakuluissa jo tänään kilpailuttamalla myLender ja muut lainanantajat Yhdistalaina.comin kautta.

Mylender laina lainojen yhdistämiseen

Pohditko lainojen uudelleen järjestelyä ja etsit edullista ja joustavaa ratkaisua? Mylenderin yhdistelmälaina on juuri se vaihtoehto, jota tarvitset.

Mylenderin lainalla voit yhdistää vanhat lainasi ja säästää merkittävästi lainakustannuksissa. Mylender tarjoaa yhdistelmälainaa 1000 – 30000 euroa, 1-7 vuoden laina-ajalla.

Korko on erittäin kilpailukykyinen, 7 % – 20 % välillä. Lainan avausmaksu on 0-150 euroa. Tilinhoitomaksu on 0 € – 9 € kuukaudessa.

Yhdistalaina.comin kautta hakuprosessi on vaivaton ja nopea, ja käsittelyaika on välittömästi. Voit hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin saatte entistä paremman tarjouksen.

Yhdistä vanhat lainasi ja säästä lainakustannuksissa Mylenderin yhdistelmälainalla. Tämä on joustava ja edullinen ratkaisu, joka auttaa sinua saavuttamaan taloudellisen vapauden ja vähentämään stressiä.

Älä epäröi vaan hyödynnä mahdollisuus ja hae Mylenderin yhdistelmälainaa jo tänään. Huomaat pian, kuinka paljon helpompaa elämä voi olla, kun sinulla on vain yksi laina ja yksi kuukausittainen maksuerä.

Kilpailuta MyLenderin yhdistelylaina

Oletko tietoinen siitä, että voit kilpailuttaa MyLenderin lainan Yhdistalaina.comin avulla? Seuraavassa on helppoja ohjeita, kuinka se on mahdollista:

 • Käy täyttämässä lainahakemus muutamassa minuutissa Yhdistalaina.comin nettisivuilla.
 • Anna hakemukseen toivomasi lainamäärä ja laina-aika, jotka voivat vaihdella välillä 1000-60 000 euroa ja 1-15 vuotta.
 • Täydennä hakemukseen kaikki muut vaadittavat tiedot, kuten yhteystiedot, aiemmat velat ja työtilanne.
 • Hakemuksen lähettämisen jälkeen Yhdistalaina.com kilpailuttaa MyLenderin lainan yli 30 muun pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, jotta saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen.
 • Saamasi lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi, josta voit kätevästi tarkastella ja valita sopivimman tarjouksen.
 • Sopivan lainatarjouksen löydyttyä voit hyväksyä sen suoraan netissä verkkopankkitunnuksillasi.
 • Rahoitus siirtyy tilillesi jopa samana päivänä.

Huomioi, että MyLenderin lainoihin saattaa sisältyä avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan nimelliskorko määräytyy valitsemasi lainasumman ja -ajan perusteella.

Yhteishakijan tiedot voivat myös vaikuttaa lopullisiin lainaehtoihin. Kilpailuttamalla MyLenderin lainan Yhdistalaina.comin kautta voit kuitenkin löytää edullisemman rahoitusvaihtoehdon ja säästää lainakustannuksissa.

Säästä rahaa kilpailuttamalla yhdistelylainoja MyLenderiltä ja jopa 30 muulta rahoituslaitokselta

Mietitkö, kuinka paljon voisit säästää lainakustannuksissa, jos yhdistäisit nykyiset lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi? Yhdistalaina.com auttaa sinua etsimään parhaiten sopivan ratkaisun.

Me vertailemme puolestasi yli 30 pankin ja luotonmyöntäjän tarjoukset, joten sinun ei tarvitse omatoimisesti käydä läpi jokaista vaihtoehtoa. Yhdistalaina.com on jo auttanut satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan, jossa on reilut ehdot ja edullinen korko.

Voit hakea yhdistelylainaa väliltä 1 000 – 60 000 euroa, laina-ajalla 1-15 vuotta. Vertailemme puolestasi MyLenderin ja yli 30 muun pankin ja luotonantajan tarjoukset, joten voit olla varma, että löydämme parhaan mahdollisen ratkaisun sinulle.

Tämä merkitsee, että voit säästää merkittävästi lainakuluissa ja löytää sopivan rahoitusratkaisun myös tuleviin lainatarpeisiisi. Älä enää jää miettimään, vaan aloita säästäminen heti.

Vertaile lainasi Yhdistalaina.comin avulla ja löydä edullisin yhdistelylaina juuri sinun tarpeisiisi. Autamme sinua kaikissa prosessin vaiheissa ja varmistamme, että löydät parhaiten sopivan ratkaisun juuri sinulle.

myLender kokemuksia

MyLender on saanut erinomaista palautetta asiakkailtaan, jotka ovat hakeneet vakuudettomia lainoja ja yhdistelylainoja. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä nopeaan, helppoon ja ystävälliseen palveluun, joka on tarjonnut heille taloudellista helpotusta juuri silloin, kun sitä on tarvittu.

Yksi asiakas, Janne Uimonen Vantaalta, kertoo saaneensa välittömän hyväksynnän ja rahat tililleen vain muutaman tunnin kuluessa. Hän suosittelee ehdottomasti MyLenderiä vakuudettoman lainan hakemiseen.

Anne Laitinen Jyväskylästä puolestaan haki 15 000 euron yhdistelylainaa ja oli tyytyväinen nopeaan palveluun sekä ystävälliseen asiakaspalveluun.

Sari Niemi-Ahonen Torniosta kuvaa MyLenderin lainanhakuprosessia miellyttäväksi ja yllättävän nopeaksi. Hän teki hakemuksen aamulla ja sai rahat tililleen saman päivän iltapäivällä.

Myös pitkäaikainen asiakas Ilpo Kangas Raumalta on ollut tyytyväinen MyLenderin palveluun, erityisesti suomalaiseen asiakaspalveluun ja edulliseen hinnoitteluun.

Näiden arvostelujen perusteella MyLender tarjoaa nopeaa, luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua niille, jotka tarvitsevat vakuudetonta lainaa tai yhdistelylainaa. Suositukset

myLender asiakaspalvelu

Jos kohtaat ongelmatilanteita Mylenderin palveluiden kanssa, voit olla yhteydessä heihin seuraavilla tavoilla:

Asiakaspalvelu

 • Yhteydenottoaika: maanantaista perjantaihin klo 9-16
 • Puhelin: 0800 92202 (maksuton)
 • Sähköposti: lainahakemus@mylender.fi

Laskutus

 • Yhteydenottoaika: arkisin klo 9-16
 • Puhelin: 030 105 690 (puhelumaksu/ minuuttimaksu)
 • Sähköposti: mylender@oklaskutus.fi

Ongelmatilanteissa suosittelemme ottamaan yhteyttä Mylenderin asiakaspalveluun ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. He auttavat sinua mielellään ja pyrkivät ratkaisemaan tilanteen mahdollisimman pian.