Morrow bank laina - Kilpailuta Morrow Bankin yhdistelylaina

Morrow Bankin lainojen yhdistäminen kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Morrow Bankin yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

morrow bank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Morrow Bank lainaa?

Morrow Bank myöntää lainaa tietyin ehdoin. Hakijan tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Ikä: Vähintään 23 vuotta
 • Maksuhäiriömerkinnät: Ei saa olla
 • Säännölliset tulot: Vaaditaan
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta

Kannattaako Morrow Bankilta hakea yhdistelylainaa?

Morrow Bankin tarjoama laina voi olla hyvä vaihtoehto lainojen yhdistämiseen. Se voi auttaa säästämään koroissa ja kuluissa, sekä yksinkertaistaa talouden hallintaa yhdistämällä useat lainat yhdeksi.

Morrow Bankin joustoluoton avulla voi saada lainaa 1 000 – 50 000 euroa, joka voi kattaa useiden pienten lainojen yhdistämisen. On kuitenkin tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja selvittää, mikä vaihtoehto sopii parhaiten omaan tilanteeseen.

Helpoiten löydät parhaan lainan lainojen yhdistämiseen Yhdistalaina.com -palvelun avulla. Yhdellä hakemuksella kilpailutat useaa pankkia ja rahoituslaitosta. Kilpailuta yhdistelylaina nopeasti Yhdistalaina.comin kautta.

Lainaa Morrow Bankilta lainojen yhdistämiseen

Morrow Bank tarjoaa lainaa seuraavilla ehdoilla:

 • Lainasumma: 10 000 euroa
 • Laina-aika: 5 vuotta
 • Kuukausierä: 183 euroa (arvio)
 • Todellinen vuosikorko: 14,9 % (sis. avausmaksu 45 euroa, tilinhoitopalkkio 8 euroa/kk)

Tämä on vain esimerkki, ja lainan korko sekä muut kulut voivat vaihdella hakijan luottokelpoisuuden ja valittujen ehtojen mukaan.

Morrow Bankilta voi hakea lainaa jopa 50 000 euroa

 • Lainasumma: 1 000 – 50 000 €
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Korko: Alkaen 9,49 %
 • Todellinen vuosikorko: Esimerkiksi 11,90 % (10 000 € lainalle, 5 vuoden ajalle, avausmaksu 45 €)
 • Maksuvapaa kuukausi: Mahdollista, maksat vain korot ja kulut kuukausittain.

Morrow Bankin luottokortti

Morrow Bank tarjoaa asiakkailleen Morrow Bank Mastercard -luottokorttia, joka on monipuolinen ja käyttäjäystävällinen maksuväline niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Luottokortti tarjoaa monia etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan valinnan kuluttajille.

 • Luottoraja max: Jopa 10 000 €
 • Koroton maksuaika: Jopa 50 päivää
 • Korko: 19,94%
 • Laskutuslisä: 0 € (sähköpostilasku)
 • Vuosimaksu: 0 €

Yksi Morrow Bank Mastercardin merkittävimmistä eduista on sen joustavuus. Luottokortin haltijat voivat hyödyntää jopa 50 päivän korotonta maksuaikaa, mikä mahdollistaa harkitun ja joustavan kuluttamisen.

Lisäksi korttiin ei liity vuosimaksua, joten se sopii mainiosti niille, jotka etsivät edullista korttiratkaisua.

Morrow Bank luottokortin bonusohjelma

Morrow Bank Mastercard tarjoaa myös kattavan bonusohjelman, jossa asiakkaat voivat kerätä pisteitä jokaisesta ostoksestaan. Tämä tekee kortista erityisen houkuttelevan aktiivisille kuluttajille, jotka haluavat saada hyötyjä arjen ostoksistaan.

Morrow Bankin luottokortin turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä tekijä luottokorttivalinnassa, ja Morrow Bank Mastercard sisältää useita turvaominaisuuksia, kuten sirutekniikan, tunnuslukutaulukon ja mahdollisuuden rajoittaa kortin käyttöä tietyissä maissa tai verkkokaupoissa. Näin asiakkaat voivat luottaa kortin turvallisuuteen ja suojautua tehokkaasti korttivarkauksilta ja petoksilta.

Morrow Bank kokemuksia luottokortista

Morrow Bankista löytyy erilaisia arvosteluja ja kokemuksia verkosta. Tässä koosteena keskeisiä huomioita asiakkaiden kokemuksista:

 • Helppo hakemusprosessi: Monet asiakkaat ovat kokeneet Morrow Bankin luottokortin hakemusprosessin sujuvaksi ja nopeaksi. Selkeät ohjeet ja helppokäyttöinen verkkopalvelu ovat saaneet kiitosta.
 • Asiakaspalvelu: Morrow Bankin asiakaspalvelu on saanut sekä positiivista että negatiivista palautetta. Toiset ovat kokeneet palvelun ystävälliseksi ja avuliaaksi, kun taas jotkut ovat kokeneet viestinnän hitaaksi ja epäselväksi.
 • Joustavuus: Useat asiakkaat ovat arvostaneet Morrow Bankin joustavia luottoehtoja, kuten korotonta maksuaikaa ja mahdollisuutta nostaa luottorajaa tarpeen mukaan.
 • Bonusohjelma: Monet asiakkaat ovat pitäneet Morrow Bankin bonusohjelmaa hyödyllisenä ja palkitsevana.
 • Ei vuosimaksua: Asiakkaat ovat arvostaneet sitä, että Morrow Bankin luottokortissa ei ole vuosimaksua, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon.
 • Korkotiedot: Joidenkin asiakkaiden mukaan korkotietojen löytäminen ja ymmärtäminen on ollut haastavaa. Selkeämpi tiedonanto koroista olisi toivottavaa.

Kaiken kaikkiaan Morrow Bankin luottokortti on saanut monipuolisesti palautetta, joka vaihtelee positiivisesta kritiikkiin. Tärkeää on huomioida, että kokemukset ovat henkilökohtaisia ja vaihtelevat asiakkaasta toiseen.

Morrow Bank

Morrow Bank on norjalainen pankki, joka on perustettu vuonna 2014. Se on kasvanut nopeasti ja laajentunut useisiin Euroopan maihin, mukaan lukien Suomeen. Morrow Bank tarjoaa asiakkailleen erilaisia rahoituspalveluita, kuten joustoluottoja ja yhdistelylainoja. Heidän tavoitteenaan on tarjota asiakkailleen joustavia ja kilpailukykyisiä lainaehtoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin.

Morrow Bank panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun ja helppokäyttöiseen verkkopalveluun, joka mahdollistaa lainahakemusten tekemisen ja laina-asioiden hoitamisen vaivattomasti. Heidän tarjoamansa joustoluotto on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät joustavuutta laina-aikojen ja maksujen suhteen.

Morrow Bankin asiakkaat voivat hyödyntää myös maksuvapaita kuukausia, jolloin heidän tarvitsee maksaa ainoastaan korot ja kulut. Vaikka Morrow Bank on verrattain nuori pankki, se on saanut paljon positiivista palautetta asiakkailtaan.

Morrow Bank kokemuksia

Morrow Bankin laina on helppo, yksinkertainen ja nopea rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa joustavuutta asiakkaille. He kilpailevat muiden pankkien kanssa ja pyrkivät tarjoamaan kilpailukykyisiä korkoja.

Asiakkaiden kokemukset vaihtelevat, ja jotkut ovat tyytyväisiä helppokäyttöisyyteen ja asiakaspalveluun, kun taas toiset ovat kokeneet pettymyksiä esimerkiksi korkojen tai lainan käsittelyajan suhteen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Morrow Bankin laina voi olla sopiva vaihtoehto monille, mutta on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja ottaa huomioon yksilölliset tarpeet ja odotukset.

Morrow Bankin asiakaspalvelu & yhteystiedot

Morrow Bankin asiakaspalveluun voi olla yhteydessä seuraavilla tavoilla:

 1. Sähköposti: asiakaspalvelu@morrowbank.fi
 2. Puhelin: +358 9 427 05033 (arkisin klo 8-16)
 3. Postiosoite: Morrow Bank ASA, PL 7640, 00002 Helsinki

Asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. On suositeltavaa olla yhteydessä asiakaspalveluun ennen lainahakemuksen tekemistä, mikäli tarvitsee lisätietoja tai apua lainaehdoista ja -prosessista.