Lea Bank yhdistelylaina - Kilpailuta Lea Bank usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Lea Bankista voi saada lainaa jopa 50 000 euroon asti. Kilpailuta Lea Bankin yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

Leabank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea lainaa Lea Bankista?

Lea Bank tarjoaa lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Ikä: Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta vanha, mutta ei yli 75 vuotta.
  • Maksuhäiriömerkintä: Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Tulot: Hakijan tulee saada vähintään 1200 euroa kuukaudessa tuloja.
  • Laina-aika: Lainan voi saada 1 – 12 vuoden maksuajalla.

Kannattaako Lea Bankilta hakea yhdistelylainaa?

  • Lainasumma: 1000 € – 50 000 €
  • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
  • Avausmaksu: 0 – 90 €
  • Korko: 7,43 % – 19,43 %
  • Tilinhoitopalkkio: 1 € – 5 €

Lea Bankin laina on hyvä vaihtoehto, jos haluaa yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi, selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Yhdistelylainan avulla voi saada paremman korkotason ja säästää kuluissa.

Yhdistalaina.comin kautta kilpailutat yhdistelylainat vaivattomasti, ja palvelu auttaa löytämään parhaan ratkaisun lainojen yhdistämiseen.

Lea Bank myöntää lainaa aina 50 000 euroon asti

Esimerkki Lea Bankin tarjoamasta lainasta: Lainasumma 10 000 euroa, laina-aika 5 vuotta. Kuukausierä on 215,50 euroa. Korko- ja tilinhoitokulut sisältyvät kuukausierään. Todellinen vuosikorko on 14,98 %, joka sisältää 3 – 9 % nimelliskoron ja 7,54 – 19,54 % todellisen vuosikoron.

Lea Bank kokemuksia

Lea Bank on suosittu pankki, joka tarjoaa erilaisia lainatuotteita asiakkailleen. Tässä käymme läpi asiakkaiden kokemuksia ja arvosteluja Lea Bankin lainoista.

Nämä arvostelut on kerätty eri verkkolähteistä, jotta voimme tarjota mahdollisimman kattavan kuvan palvelusta.

Helppo hakuprosessi

Monet asiakkaat ovat kiitelleet Lea Bankin lainan hakuprosessia, joka on helppo, nopea ja vaivaton. Asiakkaat voivat hakea lainaa verkossa, ja hakemus käsitellään usein saman päivän aikana.

Tämä tarkoittaa, että asiakas saa rahat tililleen nopeasti ja voi keskittyä muihin asioihin.

Kilpailukykyiset korkotarjoukset

Lea Bankin lainojen korkotarjoukset ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Asiakkaat ovat ilmoittaneet, että Lea Bankin tarjoamat korot ovat kilpailukykyisiä verrattuna muihin markkinoilla oleviin lainantarjoajiin. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat säästää rahaa valitsemalla Lea Bankin lainan.

Asiakaspalvelu

Lea Bankin asiakaspalvelu on saanut kiitosta asiakkailta. Monet arvostelijat ovat korostaneet, että asiakaspalvelu on ystävällistä, ammattitaitoista ja auttavaista. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, ja asiakkaat ovat kokeneet saaneensa nopeaa apua ongelmiinsa.

Joustavuus

Lea Bankin lainojen joustavuus on toinen tekijä, joka on saanut positiivista palautetta. Asiakkaat voivat valita lainan takaisinmaksuajan ja kuukausierän suuruuden omien tarpeidensa mukaan. Tämä auttaa asiakkaita hallitsemaan talouttaan paremmin ja välttämään ylivelkaantumisen.

Yhteenveto

Kokonaisuudessaan Lea Bankin lainat ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta. Helppo hakuprosessi, kilpailukykyiset korot, hyvä asiakaspalvelu ja joustavuus ovat tekijöitä, jotka erottavat Lea Bankin muita lainantarjoajia.

Vaikka jokaisen asiakkaan kokemus voi vaihdella, nämä arvostelut osoittavat, että Lea Bank on luotettava ja suositeltava vaihtoehto lainan ottamiseen.

Lea Bankin asiakaspalvelu & yhteystiedot

Lea Bankin asiakaspalveluun voi olla yhteydessä ongelmatilanteissa monin eri tavoin. Ensimmäisenä vaihtoehtona on soittaa heidän asiakaspalvelun puhelinnumeroonsa 02 4809 3850.

Puhelinpalvelu on avoinna arkipäivisin kello 10:00-15:00, mutta poikkeavat aukioloajat on hyvä tarkistaa etukäteen heidän verkkosivuiltaan.

Toinen tapa ottaa yhteyttä on lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@leabank.fi. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto, jos asiakas haluaa antaa palautetta tai ehdottaa parannuksia palveluun.

Lea Bank arvostaa asiakkaidensa mielipiteitä ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa heidän palautteensa perusteella. Mikäli asiakas on tyytymätön saamaansa palveluun, Lea Bank toivoo, että hän ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jotta tilanne voidaan korjata mahdollisimman pian.

Heidän tavoitteenaan on varmistaa, että kaikki asiakkaat ovat tyytyväisiä ja saavat parasta mahdollista palvelua.