Instabank yhdistelylaina - Kilpailuta usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken!

Instabankin lainojen yhdistäminen kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Instabankin yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

instabank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea lainaa Instabankilta?

Voit hakea lainaa Instabankista, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikä: Sinun tulee olla vähintään 23-vuotias.
 • Maksuhistoria: Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Tulot: Vuotuisten bruttotulojesi tulee olla yli 20 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika: Valitsemasi takaisinmaksuaika ja ikäsi yhteenlaskettu summa ei saa ylittää 80 vuotta.

Jos täytät nämä ehdot, olet oikeutettu hakemaan lainaa Instabankista. Muista, että lainan saaminen riippuu myös muista tekijöistä, kuten luottokelpoisuudesta ja taloudellisesta tilanteestasi.

Kannattaako Instabankilta hakea lainaa lainojen yhdistämiseen?

Instabank tarjoaa lainojen yhdistämistä, mutta Instabankin tarjoama lainan korko ei välttämättä ole halvin vaihtoehto. Kilpailuta yhdistelylaina ilman vakuuksia Yhdistalaina.com -palvelussa ja saat yhdistelylainalle kilpailutetut korot ja kulut.

 • Laina-aika: 1 – 5 vuotta
 • Lainasumma: 500 – 50 000 euroa
 • Korko: 7,99 – 19,99 %
 • Tilinhoitomaksu: 5 € kuukaudessa
 • Lainaa yhteishakijan kanssa: Kyllä
 • Lainan avausmaksu: 90 €
 • Kaksi maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta vuodessa

Instabank tarjoaa asiakkailleen lainojen yhdistämistä, joka auttaa heitä hallitsemaan talouttaan paremmin. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden erilaisten lainojen kokoamista yhdeksi kokonaisuudeksi, mikä helpottaa lainojen hallintaa ja voi vähentää korkokuluja.

30 000 € Instabank laina: Esimerkiksi 453 €/kk – Laina-aika 15 vuotta

Lainaesimerkki: Lainasumma 30 000 €, korko 7,99 %, takaisinmaksuaika 15 vuotta, avausmaksu 90 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä 275,08 € ja todellinen vuosikorko 8,61 %. Korot ja kulut: 20 384,40 €.

Instabank takaisinmaksuaika joustaa tilanteen mukaan

Instabank tarjoaa mahdollisuuden saada maksu- tai lyhennysvapaita kuukausia lainan takaisinmaksun aikana.

Maksu- ja lyhennysvapaat kuukaudet

Instabank voi myöntää korkeintaan kaksi maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta kalenterivuodessa. On tärkeää huomata, että näitä vapaakuukausia ei voida myöntää peräkkäisille kuukausille. Maksuhelpotusten välillä tulisi olla noin kuuden kuukauden väli.

Ehdot maksu- ja lyhennysvapaan saamiseksi

Maksuvapaan tai lyhennysvapaan saaminen edellyttää, että lainasi maksut ovat ajan tasalla. Toisin sanoen, sinun tulee hoitaa lainasi takaisinmaksu sovitusti ennen kuin voit hakea tätä helpotusta.

Maksuvapaan ja lyhennysvapaan ero

Maksuvapaan aikana koko kuukausilasku, joka sisältää lainanlyhennyksen, korot ja kulut, siirtyy myöhemmin maksettavaksi. Lyhennysvapaan aikana laskulta poistetaan vain lainanlyhennyksen osuus, ja sinun tulee maksaa normaalisti laskun korot ja kulut.

Maksuhelpotusten käyttö

Maksu- ja lyhennysvapaat kuukaudet on tarkoitettu poikkeustilanteisiin, joten niiden käyttöä kannattaa harkita tarkasti. Hyödynnä nämä helpotukset silloin, kun ne todella tulevat tarpeeseen.

Rajoitukset lainatyypeille

Huomioi, että maksuvapaa tai lyhennysvapaa voidaan myöntää vain tasaerälainalle. Joustoluotto ei ole oikeutettu näihin helpotuksiin.

Maksu- ja lyhennysvapaan hakeminen

Jos tarvitset maksu- tai lyhennysvapaata, ota yhteyttä Instabankin asiakaspalveluun. He opastavat sinua prosessissa ja auttavat sinua tekemään parhaan päätöksen taloudellisen tilanteesi huomioon ottaen.

Yhteenvetona, Instabankin lainan maksu- ja lyhennysvapaa on joustava ratkaisu, joka voi auttaa sinua selviytymään taloudellisista haasteista. Muista kuitenkin harkita näiden helpotusten käyttöä huolellisesti ja hyödyntää niitä vain silloin, kun ne ovat todella tarpeen.

Instabank kokemuksia

Instabank on lämminhenkinen digitaalinen pankki, joka auttaa asiakkaitaan saavuttamaan niin pienet kuin suuret tavoitteet. Pankki tarjoaa lainoja arjen tarpeisiin sekä mahdollisuuden aiempien lainojen uudelleenjärjestelyyn. Instabank panostaa asiakaslähtöiseen ajatteluun ja pyrkii tarjoamaan markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen.

Perustajat uskovat vahvasti yksinkertaiseen toimintaperiaatteeseen ja digitaalisen pankin kysyntään, joka perustuu asiakasnäkökulmaan ja tarjoaa mutkattomia, joustavia sekä reiluja tuotteita ja palveluita. Instabank ei tarjoa monimutkaisia pankkituotteita tai palveluita, vaan keskittyy helppotajuisten tuotteiden ja sähköisten pankkipalveluiden tarjoamiseen.

Instabankin uskomuksen mukaan on parempi kehittyä muutamien tuotteiden erityisasiantuntijaksi useissa maissa kuin tuntea suuren joukon tuotteita vain yhdessä maassa. He kuuntelevat asiakkaidensa mielipiteitä ja panostavat laadukkaaseen asiakaspalveluun, jotta he voivat haastaa suurempia pankkeja tarjoamalla helppoja, joustavia ja reiluja tuotteita.

Koko Instabankin tiimi työskentelee yhdessä kehittääkseen uusia arkea helpottavia palveluita ja tuotteita, poistaakseen arjen esteet ja katsomaan myönteisin mielin tulevaisuuteen.

Instabank asiakaspalvelu

Ongelmatilanteissa Instabankin asiakaspalveluun voi olla yhteydessä seuraavilla tavoilla.

Chatissa

Jos sinulla on Instabankissa laina tai säästötili, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme verkkopankin chatissa. Huomioithan, että chat-palvelu on avoinna vain rajattuina aukioloaikoina.

Verkkopankin kautta

Verkkopankissa voit kätevästi tarkastella asiakkuutesi tietoja, kuten saldoa, tiliotteita ja laskuja. Ongelmatilanteissa voit hakea lainankorotusta suoraan verkkopankista.

Puhelimitse

Instabankin asiakaspalveluun voi soittaa arkisin kello 10-16 välisenä aikana numerossa +358 75 3266 170. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa ongelmatilanteissa.

Viestillä

Voit lähettää viestin Instabankin asiakaspalveluun, ja he vastaavat sinulle mahdollisimman nopeasti. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos et pysty ottamaan yhteyttä puhelimitse tai chatin kautta.