GF Money ei myönnä lainaa - Kilpailuta yhdistelylaina sen tilalle

GF Money ei myönnä enää lainaa. Kilpailuta yhdistelylaina Yhdistalaina.comin avulla usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

gf
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

F Money Conusmer Finance on nyt GF Money Oy

GF Money Consumer Finance Oy on vaihtanut nimensä GF Money Oy:ksi. Yhtiö jatkaa asiakkaiden palvelemista Lainasto-brändin alla. Lainaston palveluvalikoima ja tuotteet ovat myös uudistuneet, mutta tämä ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Nimenvaihdos näkyy käytännössä vain muuttuneena lainanmyöntäjänä ja -maksajana.

GF Money Oy toimii GF Money-konsernin emoyhtiönä ja Suomen lainanmyöntäjänä Lainasto-brändin alla. Konserni tarjoaa kuluttaja- ja yritysasiakkaille laadukasta palveluvalikoimaa, joka sisältää ketteriä ja monipuolisia rahoitusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Uutena tuotteena on lanseerattu Lainasto Ostosraha, joka yhdistää pikavipin ja joustoluoton parhaat ominaisuudet tämän päivän vaatimuksiin vastaavaksi tuotteeksi.

Nimenvaihdoksen myötä GF Money-konsernirakenne on entistä selkeämpi ja tiiviimpi, mikä luo pohjan toimivalle ja tehokkaalle organisaatiolle. Muutos mahdollistaa jopa aiempaa paremman palvelun tarjoamisen ja tuo konsernin koko osaamisen kaikkien asiakkaiden ulottuville.

Kilpailuta yhdistelylaina Yhdistalaina.comin avulla

Jos mietit, että mistä yhdistelylaina kannattaa hakea, vastaus on maksuton yhdistelylainojen kilpailutus. Tee hakemus jo tänään ja yhdistä lainat jopa saman päivän aikana.