Ferratmum laina - Kilpailuta Ferratum Bankin lainaa jopa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Kilpailuta Ferratum laina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kilpailuta lainaa jopa 60 000 euroa, 1 - 15 vuoden laina-ajalla. Lue lisää.

ferratum
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Ferratum lainaa?

Ferratum Bankin lainanhakijan tulee täyttää seuraavat ehdot saadakseen lainaa:

 • Ikäraja: Lainanhakijan tulee olla vähintään 22 vuotta vanha.
 • Asuinpaikka: Lainanhakijan tulee asua Suomessa.
 • Henkilötunnus: Lainanhakijalla tulee olla suomalainen henkilötunnus.
 • Rekisteröity osoite: Lainanhakijalla tulee olla virallisesti rekisteröity osoite Suomessa.
 • Luottokelpoisuus: Ferratum Bankin tulee pitää lainanhakijaa luottokelpoisena.
 • Aiempi taloudellinen historia: Lainanhakijan tulee olla sellainen henkilö, joka on hoitanut aikaisemmat taloudelliset asiat moitteettomasti.

Ferratum Bank tarjoaa lainoja asiakkaille, jotka täyttävät tietyt kriteerit. Jotta voit saada lainaa Ferratum Bankista, sinun tulee olla vähintään 22-vuotias ja asua Suomessa. Lisäksi sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja virallinen rekisteröity osoite Suomessa.

Ferratum Bank arvioi myös jokaisen hakijan luottokelpoisuuden. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee osoittaa olevasi taloudellisesti vastuullinen ja pystyvä maksamaan lainasi takaisin. Hakijoiden on oltava sellaisia, jotka ovat hoitaneet aiemmat raha-asiansa moitteettomasti.

Näin kilpailutat Ferratum lainaa

Kilpailuta Ferratum laina Yhdistalaina.com-palvelussa näin:

Vaihe 1: Täytä lainahakemus

Aloita kilpailuttamalla Ferratum laina Yhdistalaina.com-palvelun avulla. Täytä lainahakemus vain kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin välittömästi.

Vaihe 2: Valitse haluamasi lainamäärä ja -aika

Määritä haluamasi lainasumma ja laina-aika. Tämän jälkeen saat arvion kuukausieristä ja kuluista, jotta voit hahmottaa lainan kokonaiskustannukset.

Vaihe 3: Ilmoita henkilötietosi

Täytä hakemuksessa vaaditut henkilötiedot. Lainan hakeminen edellyttää näitä tietoja, mutta älä huoli – hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa.

Vaihe 4: Hae lainaa

Kun olet valmis, lähetä hakemus painamalla ”Seuraava” -painiketta. Yhdistalaina.com kilpailuttaa lainat puolestasi välittömästi.

Vaihe 5: Vertaile ja valitse lainatarjous

Kun olet saanut lainatarjoukset, vertaa niitä huolellisesti ja valitse niistä sopivin. Muista ottaa huomioon lainan korko, kuukausierät ja muut kulut.

Vaihe 6: Yhdistä vanhat lainat

Kun olet hyväksynyt haluamasi lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Näin helppoa on kilpailuttaa Ferratum laina Yhdistalaina.com-palvelussa.

Muista, että Yhdistalaina.comin kautta voi löytyä matalakorkoinen yhdistelylaina. Kilpailuta Ferratum laina nyt ja säästä rahaa.

Ferratum laina on joustava luotto

Ferratum Bankin Joustava Luotto on erinomainen ja joustava vaihtoehto perinteisille pikalainoille. Se toimii kuin virtuaalinen luottokortti, tarjoten sinulle mahdollisuuden tehdä nostoja lainalimiittisi rajoissa juuri silloin, kun tarvitset rahaa.

 • Laina-aika: 3 – 54kk
 • Lainasumma: 1 € – 4000 €
 • Nimelliskorko: 19,97%
 • Todellinen vuosikorko: 29,79 %
 • Avauspalkkio: 0,00 €
 • Nostopalkkio: 0,00 €
 • Minimilyhennys: 40,00 € tai 3% avoimesta kokonaissaldosta.
 • Kuukausittainen palvelumaksu: 12,00 €
 • Eräpäivän muutos: 5,00 €
 • Lyhennysvapaan myöntäminen: 5,00 €

Ferratum laina: Joustavuus ja helppokäyttöisyys

Joustava Luotto antaa sinulle mahdollisuuden tehdä lisänostoja milloin tahansa oman luottolimiittisi puitteissa. Kirjautumalla OmaTilillesi saat nopean ja kätevän yleiskatsauksen käytettävissä olevasta limiitistäsi, voit tarkastella laskuja ja tarvittaessa päivittää yhteystietojasi.

Ferratum laina: Maksuvaihtoehdot ja joustavuus

Ferratum Bankin Joustava Luotto tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa käyttämäsi luottorajan takaisin joko kerralla tai erissä. Voit valita itse kuukausittaisen maksupäivän, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Maksuerän suuruus on vähintään 3% käytetystä lainarajan määrästä laskennallisella korolla, mutta vähintään 40€. Tämä tarjoaa sinulle joustavuutta ja hallintaa oman talouden suunnittelussa.

Ferratum Bankin joustava luotto joustaa tilanteen mukaan

Joustava Luotto on erinomainen rahoitusvaihtoehto, joka sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Sen avulla voit hallita rahoitustarpeitasi joustavasti ja helposti OmaTilin kautta.

Maksuvaihtoehdot ovat joustavat, ja voit valita itse kuukausittaisen maksupäivän ja maksuerän suuruuden. Kokeile Ferratum Bankin Joustavaa Luottoa ja huomaa, kuinka se voi helpottaa ja joustavoittaa talouden hallintaa arjessasi.

Ferratum laina esim. 4000€ – Laina-aika 1 v. – Minimilyhennys 122,36€/kk

Tässä esimerkissä Ferratum Bankin joustoluotto maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana erissä, jotka alkavat 411,89 eurosta ja pienenevät kuukausittain 350,88 euroon asti.

Lainan korko on 19,97% ja todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, on 29,79%. Avausmaksua ei ole, mutta tilinhoitomaksu on 12 euroa kuukaudessa.

Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 euroa.

Ferratum kokemuksia

Ferratum Bank on kansainvälinen digitaalinen pankki, joka tarjoaa kattavat ja joustavat pankkipalvelut asiakkailleen ympäri maailmaa. Perustettu vuonna 2005, Ferratum Bank on sittemmin kasvanut merkittäväksi toimijaksi rahoitusmarkkinoilla ja on tällä hetkellä toiminnassa yli 20 maassa.

Suomessa Ferratum Bank tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluita, kuten kulutusluottoja, joustoluottoja ja yrityslainoja.

Ferratum: Asiakaslähtöinen palvelu

Ferratum Bankin tavoitteena on olla asiakaslähtöinen pankki, joka kuuntelee asiakkaidensa tarpeita ja tarjoaa heille räätälöityjä pankkipalveluita. Digitaalisuuden ansiosta Ferratum Bank pystyy tarjoamaan nopeaa ja helppokäyttöistä palvelua, joka on saatavilla 24/7. Asiakaspalvelu on myös keskeinen osa Ferratum Bankin toimintaa, ja heidän asiantunteva tiiminsä auttaa asiakkaita mielellään kaikissa pankkiasiointiin liittyvissä kysymyksissä.

Ferratum tuotteet ja palvelut

Ferratumin pankkipalvelut on suunnattu sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yksityisasiakkaiden käyttöön tarjotaan muun muassa joustoluottoja, joita voi hakea helposti ja nopeasti verkkopalvelun kautta. Joustoluotto on kätevä ratkaisu silloin, kun tarvitsee ylimääräistä rahoitusta esimerkiksi yllättäviin menoihin tai hankintoihin.

Yritysasiakkaille Ferratum Bank tarjoaa yrityslainoja, joiden avulla voi rahoittaa esimerkiksi investointeja, laajentumista tai käyttöpääoman tarpeita. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja päätöksen saa usein jo saman päivän aikana.

Ferratum: Luotettavuus ja turvallisuus

Ferratum Bank on Malta Financial Services Authorityn (MFSA) valvoma luottolaitos, joka noudattaa tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä varmistaakseen asiakkaidensa rahojen turvallisuuden. Asiakkaiden tiedot suojataan huolellisesti, ja pankin toimintaa valvotaan säännöllisesti viranomaisten toimesta.

Ferratum Bank asiakaspalvelu

Ferratumin pankkiin voi ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa Ferratumin pankkiin voi ottaa yhteyttä ongelmatilanteissa maanantaista perjantaihin klo 08:00 – 18:00.

 • Puhelimitse: Voit soittaa maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon 0800 155 213 maanantaista perjantaihin klo 08:00 – 18:00 välisenä aikana. Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään ongelmatilanteissa ja vastaa kysymyksiisi.
 • Sähköpostitse: Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen laskutus@ferratumbank.fi, mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua ongelmatilanteissa. Muista liittää viestiisi mahdolliset tarpeelliset tiedot, kuten asiakasnumero tai muu asiaankuuluva tieto, jotta he voivat auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kun otat yhteyttä Ferratum Bankiin, ole valmis antamaan tarvittavat tiedot, kuten henkilötunnus, asiakasnumero tai muut asiaankuuluvat tiedot, jotta he voivat auttaa sinua tehokkaasti.