Kilpailuta Credigo yhdistelylaina jopa 10 000 euroon asti

Kilpailuta Credigo laina lainojen yhdistämiseen. Credigo lainaa voi hakea 10 000 euroon asti. Lue lisää.

credigo
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Credigo lainaa?

 • Olet yli 20 vuotta
 • Ei maksuhäiriöitä
 • Säännölliset tulot

Credigo lainaa voi hakea, jos olet yli 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. On tärkeää, että sinulla on kunnossa olevat luottotiedot, sillä vastuullinen luotonanto on Credigolle ensiarvoisen tärkeää.

Henkilökohtaisen luottoarvion avulla Credigo tarjoaa juuri sinulle sopivaa lainaa. Henkilöllisyytesi varmennus onnistuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Luottopäätös tehdään välittöämästi. Credigon asiakaspalvelun ollessa auki, lainaa voi saada tilille jo samana päivänä.

Valitse maksuaikaa kahden ja viidentoista vuoden väliltä. Hallitse lainasopimuksiasi Credigo.fi:n omat sivut kohdasta.

Credigon laina lainojen yhdistämiseen

 • Laina-aika: 2 – 15 vuotta
 • Lainasumma: 500 – 10 000 euroa
 • Korko: 8,9 – 19,8 %
 • Todellinen vuosikorko: 11,51 – 28,64 %
 • Tilinhoitomaksu: 1,40–12,5 € kk
 • Lainaa yhteishakijan kanssa: Ei
 • Lainan avausmaksu: 0 €

Credigon lainaa voi hakea 500 – 10000 euroa. Takaisinmaksuaika on mahdollista valita 2 – 15 vuotta.

Ikäraja on 20 vuotta ja sinun tulee olla luottokelpoinen. Huomioithan, että lainasummasta riippuen sinulta veloitetaan kuukausittaisen lyhennyksen yhteydessä 1,40–12,5 euron tilinhoitomaksu.

Voit kilpailuttaa Credigo lainaa Yhdistalaina.com -palvelussa ja saada yhdistelylainan parhaalla mahdollisella korolla. Kilpailuttamalla Credigo lainaa Yhdistalaina.com -palvelussa, saat yhdistelylainan usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Yhdistämällä lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi, voit säästää merkittävästi kuluissa ja maksaa vain yhtä kuukausierää. Tämä helpottaa talouden hallintaa ja säästää aikaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia useista erillisistä lainoista.

Kun haet lainaa Yhdistalaina.com -palvelussa, voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen koron yhdistelylainallesi.

Yhdistalaina.com -palvelu kilpailuttaa lainaa puolestasi ja löytää sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Lisäksi palvelu on täysin maksuton ja helppo käyttää.

Harkitse siis Yhdistalaina.com -palvelua, kun haluat kilpailuttaa Credigon lainan ja säästää rahaa.

10 000 € yhdistelylaina 15 vuoden laina-ajalla alk. 114 €/kk

Voit hakea lainaa Credigolta 10000 euroa 15 vuoden maksuajalla ja lyhentää sitä 114 € kuukaudessa.

Kokonaiskustannukset vuodessa ovat 1 360 €. Lainan nimelliskorko on vain 8,9 – 19,8 %, mikä riippuu hakijaan liittyvistä tekijöistä. Credigo ei esitä varmuudella mahdollisen lainasi korkoja ja lopullista takaisinmaksettavaa summaa.

Todellinen vuosikorko on 11,51 %, joten lainaaminen Credigolta on helppoa ja selkeää. Huomaathan, että lainaesimerkin kuukausierään sisältyy myös tilinhoitomaksu 12,50 €.

Kilpailuta edullinen yhdistelylaina Yhdistalaina.comin avulla nyt ja saat rahat tilillesi nopeasti ja helposti.

Credigon laina ei ole välttämättä paras vaihtoehto lainojen yhdistämiseen

Jos harkitset lainojen yhdistämistä, kannattaa harkita muitakin vaihtoehtoja kuin Credigon lainaa. Vaikka lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi voi olla hyvä ratkaisu, Credigon korot voivat olla korkeammat kuin muilla vaihtoehdoilla, ja tämä voi johtaa lopulta suurempiin kustannuksiin.

Sen sijaan, että ottaisit suurta lainaa Credigolta, voit harkita Yhdistalaina.com -palveluamme, joka kilpailuttaa yhdistelylainan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Palvelumme auttaa sinua löytämään parhaan lainan tarpeisiisi, lainasummasta ja laina-ajasta riippumatta. Yhdistelylainan avulla maksat kaikki vanhat lainasi pois ja jäljelle jää vain yksi laina, jonka kuukausierät ovat pienemmät ja helpommin hallittavissa.

Yhdistelylaina voi myös tarjota alhaisemman koron kuin useat erilliset lainat, mikä säästää sinulta rahaa pitkällä aikavälillä. Harkitse siis Yhdistalaina.com -palvelua, kun haluat yhdistää lainasi.

Näin kilpailutat Credigon lainan

Oletko etsimässä parasta lainatarjousta Credigolta? Yhdistalaina.com -palvelu on täällä auttamassa sinua. Lue alhaalta ohjeet siitä, miten voit kilpailuttaa Credigon lainan helposti ja nopeasti:

 • Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja kerro haluamasi lainasumma ja -aika. Saat heti arvion lainan kuukausierästä ja kuluista.
 • Ilmoita tiedot tarkasti ja lähetä hakemus ”Seuraava” painikkeen avulla.
 • Kilpailutamme lainat puolestasi välittömästi, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.
 • Kun saat lainatarjouksia, vertaa niitä ja valitse sopivin vaihtoehto.
 • Hyväksy haluamasi lainatarjous ja täytä tarvittavat tiedot.
 • Luotto maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana, joten voit saada rahat käyttöösi heti.

Palvelumme on täysin ilmainen ja helppo käyttää. Kilpailuta Credigon lainaa nyt ja löydä paras lainatarjous juuri sinulle.

Credigo kokemuksia

Credigo on yksi Suomen johtavista lainantarjoajista, joka tarjoaa kulutusluottoja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Credigon tavoitteena on tarjota selkeitä lainatuotteita ja vastuullista luotonantoa.

Credigolle on ensisijaisen tärkeää asiakkaiden luottamus, jonka vuoksi Credigo panostaa vahvasti asiakaspalveluun ja selkeään hinnoitteluun.

Credigon kulutusluotot

Credigon kulutusluotot tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden räätälöidä lainaa tarpeisiinsa sopivaksi. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta ja kuukausierät ovat selkeitä.

Credigon lainojen nimelliskorko on 8,9 – 19,8 prosenttia, mikä on huomattavasti alhaisempi kuin useimpien muiden luotonantajien korkotaso. Lainan todellinen vuosikorko riippuu lainasummasta ja on aina 11,51 – 29,15 prosenttia.

Credigo on osa Northmill Bank AB -yhtiötä

Credigo on osa Northmill Bank AB:tä, joka on ruotsalainen pankki. Northmillin tavoite on kehittää helposti lähestyttäviä ja turvallisia rahoituspalveluita kuluttajille uuden teknologian ja innovaatioiden kautta.

Emoyhtiöllä on Ruotsin Finanssivalvonnan pankkilisenssi ja se noudattaa kaikkia Suomessa säädettyjä lakeja ja velvoitteita.

Credigo harjoittaa vastuullista luotonantotapaa

Credigon toiminta perustuu vastuulliseen luotonantotapaan. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme asiakkaiden yksityisyydestä ja turvallisuudesta sekä tarjoamme selkeitä ja läpinäkyviä lainatuotteita.

Kaikki Credigon myöntämät lainat noudattavat Suomen lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen asettamia kulutusluottojen markkinoinnin perussääntöjä.

Credigo asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää Credigon lainoista tai kohtaat ongelmatilanteen, voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun useilla eri tavoilla.

Voit soittaa Credigolle arkisin kello 9.00-17.00 välillä puhelinnumeroon 09 4272 0663 (ppm/mpm). Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credigo.fi tai ottaa yhteyttä chat-palvelun kautta.

Jos tarvitset apua laskutusasioissa, Credigo palvelee arkisin kello 9.00-16.30. Credigon asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan sinua kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissäsi ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmatilanteet nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Credigo tarjoaa henkilökohtaista ja nopeaa asiakaspalvelua kaikissa laina-asioissa. Credigon asiakaspalvelu on aina ilmaista ja saat vastauksen kaikkiin asiakaspalautteisiin nopeasti ja ammattitaitoisesti.