Kilpailuta Collector laina (joustolaina) - Lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta Collector Bankin joustolaina lainojen yhdistämistä varten jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

collector-bank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Collector bankin joustolaina

Collector Bankin 3000 € – 25 000 € laina on joustava ja yksilöllinen ratkaisu rahan tarpeeseen. Lainan korko on 9,90 % – 19,90 % ja takaisinmaksuaika on 2 – 15 vuotta.

 • Laina-aika: 2 – 15 vuotta
 • Lainasumma: 3000 – 25 000 euroa
 • Korko: 9,90 – 19,00 %
 • Tilinhoitomaksu: 3 €/kk
 • Lainaa yhteishakijan kanssa: Kyllä
 • Lainan avausmaksu: 60 €

Luoton avauskustannus on 60 € ja tilinhoitomaksu on 3 € kuukaudessa. Collector Bank tarjoaa myös mahdollisuuden peruuttaa laina 14 päivän kuluessa allekirjoittamisesta ja lainaehdot kirjallisena vastaanottamisesta.

Peruutusoikeuden käyttäminen edellyttää koko lainasumman ja kertyneen koron maksamista takaisin 30 päivän kuluessa. Collector Bankin laina tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden mukauttaa lainan takaisinmaksua omiin taloudellisiin tarpeisiin.

Jos tarvitset rahoitusta esimerkiksi lainojen yhdistämiseen, Collector Bankin laina voi olla hyvä vaihtoehto. Kilpailuta vakuudeton yhdistelylaina helposti Yhdistalaina.comin avulla.

Collector Bank joustolaina 4000 €: 107,31€/kk – Korko 13 % ja laina-aika 4 vuotta

Lainaesimerkki 4000 euron lainalla, jonka lyhennysaika on 4 vuotta, luoton avausmaksu 60 €, laskutusmaksu 3 €/erä ja korko 13 %, KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on 16,54 %. Kuukausierien määrä 48 kuukautta ja kuukausierä 107,31€. Esimerkin mukaisen luoton kustannukset ovat 1354,88€ ja KSL:n mukainen luottohinta on 5354,88€.

Kuka voi hakea Collectorin joustolainaa?

Collector bankin myöntämän lainan hakijan tulee täyttää tietyt ehdot.

 • Lainasumma voi olla suuruudeltaan 2 000–25 000 euroa, ja se on haettavissa tällä välillä 100 euron välein.
 • Laina-aika on 2–10 vuotta.
 • Lainanottajalta edellytetään vähintään 15 000 euron vuosituloja sekä vähintään 20 vuoden ikää.
 • Lisäksi luottotietojen tulee olla kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla.
 • Lainanottajalla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa ja vakituinen työpaikka tai eläke.
 • Opiskelijat ja työttömät eivät voi hakea lainaa, ellei heillä ole vakituisia tuloja (palkkatulo tai eläke).

Näiden ehtojen täyttyessä lainaa voi hakea Collector bankilta. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, ja se tapahtuu verkkohakemuksella.

Collector Bank kokemuksia

Collector Bank on vuonna 1999 perustettu ruotsalainen pankki, joka tarjoaa rahoituspalveluita yksityisille henkilöille ja yrityksille. Yhtiön perustajilla on vahva kokemus järjestämättömistä luotoista, ja Collector Bankin alkuvuosina se hoiti ainoastaan järjestämättömiä luottoja.

Myöhemmin yhtiö laajensi toimintaansa ja kehittyi luottomarkkinayhtiöksi, joka tarjoaa omia tuotteitaan asiakkaille. Collector Bankilla on toimistoja Göteborgissa, Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa.

Yhtiö koostuu emoyhtiö Collector AB:stä, tytäryhtiö Collector Bank AB:stä, jonka kautta yhtiö harjoittaa pääasiallisesti toimintaansa, sekä Colligent Norge AS:stä ja Collector Ventures 1 KB:stä. Collector Bank on noteerattu Tukholman Nasdaqin pörssissä.

Collector Bank tarjoaa asiakkailleen joustavia ja yksilöllisiä rahoitusratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Yhtiön tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Näin kilpailutat Collector Bankin joustolaina

Jos haluat kilpailuttaa Collector Bankin joustolainan Yhdistalaina.com -palvelussa, voit seurata näitä vaiheita:

 • Siirry Yhdistalaina.com -palvelun verkkosivuille ja täytä lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, ja se on täysin maksuton.
 • Valitse haluamasi lainasumma ja -aika. Collector Bankin joustolainaa voit hakea 2 000 – 25 000 euron väliltä, 100 euron välein. Laina-aika voi olla 2-10 vuotta.
 • Täytä hakemus huolellisesti omilla tiedoillasi. Yhdistalaina.com -palvelu käsittelee hakemuksesi nopeasti ja tarkasti, joten on tärkeää antaa oikeat tiedot.
 • Lähetä hakemus ja odota tarjouksia. Yhdistalaina.com -palvelu lähettää hakemuksesi useille luotonantajille, mukaan lukien Collector Bank. Saat vastauksena useita tarjouksia eri luotonantajilta.
 • Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse sopivin. Vertaile tarjouksia rauhassa ja valitse sopivin laina. Muista tarkistaa myös tarjouksen korko ja muut kulut.
 • Hyväksy tarjous ja odota lainan siirtoa tilillesi. Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, hyväksy se ja odota lainan siirtoa tilillesi. Laina voi siirtyä tilillesi jo seuraavana päivänä.

Kilpailuttamalla Collector Bankin joustolainan Yhdistalaina.com -palvelussa voit löytää edullisen lainan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Collector bank asiakaspalvelu (joustolaina.fi) & yhteystiedot

Jos sinulla on ongelma Collector Bankin joustolainan kanssa, voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa seuraavasti:

 • Soita asiakaspalvelunumeroon 010 1610 200 (ma-pe klo 8-20, la klo 10-16).
 • Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@collectorbank.fi.
 • Käytä Collector Bankin verkkosivuilta löytyvää chat-palvelua (ma-pe klo 8-20, la klo 10-16).
 • Kirjoita kirje osoitteeseen: Collector Bank AB, Suomen sivuliike, PL 1181, 00101 Helsinki.

Yhteydenotto kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta ongelma saadaan ratkaistua nopeasti. Collector Bankin asiakaspalvelu a