Kilpailuta Brocc yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken!

Brocc lainojen yhdistäminen kannattaa kilpailuttaa jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

brocc
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Brocc laina jopa 50 000 euroon asti

Brocc Yksityislaina on joustava laina, jonka avulla voit lainata jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia. Laina soveltuu myös kalliimpien lainojen yhdistämiseen. Lainan korko ja muut kulut määräytyvät asiakaskohtaisesti ja käyvät ilmi lainasopimuksesta, jonka saat haettuasi.

 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Lainasumma: 3000 – 50 000 euroa
 • Korko: 7,9 19,0 % + 3 kk euribor
 • Tilinhoitomaksu: 8€ kk
 • Lainaa yhteishakijan kanssa: Kyllä
 • Lainan avausmaksu: 0 €

Voit maksaa lainan pois koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja ja lainan hakeminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Korko vaihtelee 7,90 – 19,90 % + 3kk euribor välillä, ja laina-aika on joustavasti 1 – 15 vuoden välillä.

Avausmaksu on 0 euroa ja tilinhoitomaksu on 8 euroa kuukaudessa. Sinulla on myös 14 päivän peruutusoikeus lainan hakemisen jälkeen.

Hae lainaa Broccilta esimerkiksi 7,9% korolla: 50 000 euron laina, laina-aika 15 vuotta = 482,94 € kuukaudessa.

Laskuesimerkki perustuu 50 000 € lainasummaan, 15 vuoden takaisinmaksuajalla ja 7,9 % nimelliskorolla. Todellinen vuosikorko 8,49 %, jossa huomioidaan lainan avausmaksu 0,00 €, ja tilinhoitomaksu 8,00 €.

Lainan kuukausierä 482,94 €/kk. Maksettava kokonaissumma kulut mukaan lukien: 86 930,45 €

Hakuprosessi on nopea ja helppo, ja saat aina asiakaskohtaisen tarjouksen. Voit kilpailuttaa Broccin lainaa kätevästi yhdellä hakemuksella Yhdistalaina.com -palvelun kautta.

Brocc Yksityislaina tarjoaa joustavan ja luotettavan vaihtoehdon, kun tarvitset lainaa arjen tai suuremman hankinnan rahoittamiseen.

Kuka voi hakea lainaa Broccilta?

Brocc yhdistelylaina on joustava laina, joka soveltuu erityisesti kalliimpien lainojen yhdistämiseen. Lue alhaalta kuka voi saada Brocc yhdistelylainaa:

 • Olet vähintään 24-vuotias
 • Sinulla on säännölliset bruttotulot (ansiotulot, eläke tai tulot yrityksestä) vähintään 16 000 euroa vuodessa
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
 • Olet Suomen kansalainen tai olet asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Yhteenvetona, Brocc yhdistelylainaa voi hakea, jos sinulla on vähintään 24 vuoden ikä, säännölliset bruttotulot (ansio-/eläketulot tai tuloja yritystoiminnasta) vähintään 16 000 euroa vuodessa, olet Suomen kansalainen tai olet asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä.

Lainan hakeminen on maksutonta ja hakemus ei sido sinua mihinkään. Lainan korot alkavat 7,90 %:sta ja tilinhoitomaksu on 8,00 euroa kuukaudessa.

Avausmaksu 0€, mutta kirjallinen maksuhuomautus maksaa 5,00 euroa kappale. Brocc yhdistelylaina tarjoaa joustavan ja luotettavan vaihtoehdon, kun tarvitset lainaa arjen tai suuremman hankinnan rahoittamiseen.

Brocc kokemuksia

Brocc AB on vuonna 2016 perustettu ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa lainaa ja säästämisen palveluita yksityishenkilöille. Brocc tunnettiin aiemmin nimellä Balanzia.

Brocc tarjoaa vakuudettomia lainoja, joiden avulla voit helposti yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Voit kilpailuttaa Brocc lainan Yhdistalaina.com -palvelussa, joka on Suomen johtava yhdistelylainojen kilpailutuspalvelu. Yhdistämällä lainat Yhdistalaina.comin avulla, voit säästää huomattavasti kuluissa ja koroissa.

Voit hakea Brocc lainaa ja kymmeniä muita lainoja kilpailuttamalla lainasi Yhdistalaina.com:ssa. Brocc tarjoaa joustavia ja edullisia lainaratkaisuja, ja sen asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan sinua kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Yhdistä pienet lainasi Broccin avulla ja säästä rahaa jo tänään.

Kilpailuta Brocc lainan korko Yhdistalaina.comin avulla

Näin kilpailutat Brocc lainaa Yhdistalaina.com -palvelussa:

 • Aloita täyttämällä lainahakemus Yhdistalaina.com -palvelussa. Tämä vie vain kaksi minuuttia ja hakemus on täysin maksuton.
 • Valitse haluamasi lainasumma ja -aika. Voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa ilman vakuuksia.
 • Täytä hakemus huolellisesti omilla tiedoillasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi nopeasti ja tarkasti.
 • Lähetä valmis hakemus ja odota tarjouksia useilta luotonantajilta. Saat vastauksena tarjouksia useilta luotonantajilta, mukaan lukien Brocc.
 • Vertaile saamiasi tarjouksia ja hyväksy sopivin. Voit vertailla tarjouksia rauhassa ja valita niistä sopivimman.
 • Laina siirretään tilillesi usein jo seuraavana päivänä, kun olet hyväksynyt tarjouksen.

Kilpailuttamalla Brocc lainan Yhdistalaina.com -palvelussa voit säästää huomattavia summia kuluissa ja koroissa. Tämä on helppo ja vaivaton tapa löytää edullinen laina, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Älä siis epäröi, vaan aloita lainan kilpailutus jo tänään ja löydä varma yhdistelylaina.

Broccin vakuudeton laina sopii lainojen yhdistämiseen

Broccin vakuudeton laina on erinomainen vaihtoehto lainojen yhdistämiseen, sillä sen avulla voit yhdistää kaikki kalliit lainasi ja luottosi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Broccin lainan avulla voit säästää huomattavasti kuluissa ja koroissa, ja saat käyttöösi selkeät ja reilut sopimusehdot.

Broccin laina on helppo kilpailuttaa Yhdistalaina.com -palvelun avulla. Voit kilpailuttaa lainaa jopa 50 000 euroon asti, mikä mahdollistaa suurempienkin lainojen yhdistämisen.

Broccin vakuudettomassa lainassa ei tarvita vakuuksia tai takaajia, joten se on helposti saatavilla kaikille, jotka tarvitsevat lainaa lainojen yhdistämiseen. Broccin tavoitteena on tehdä rahoitusalasta oikeudenmukaisempi, ja sen lainat ovatkin suunniteltu asiakkaan parhaan edun mukaisesti.

Voit siis luottaa siihen, että Broccin laina on turvallinen ja järkevä ratkaisu lainojen yhdistämiseen.

Brocc Finance maksuvapaat kuukaudet

Brocc tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden. Maksuvapaat kuukaudet ovat kätevä tapa helpottaa taloudellista taakkaa esimerkiksi odottamattomien menojen tai lomamatkan aikana.

Maksuvapaiden kuukausien toteutuminen edellyttää, että asiakkaalla ei ole maksamattomia laskuja. Jos asiakkaalla on maksamattomia laskuja, maksuvapaat kuukaudet eivät ole mahdollisia.

Maksuvapaat kuukaudet lisätään lainapääomaan, ja niistä peritään korkoa sekä mahdolliset maksut. Tämä tarkoittaa sitä, että maksuvapaan kuukauden jälkeen takaisinmaksuaika pitenee vastaavasti.

Ennen ensimmäistä maksuvapaata kuukautta lainaa tulee maksaa vähintään 6 kuukauden ajan. Maksuvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisinä kuukausina, ja niitä voi hakea ottamalla yhteyttä Broccin asiakaspalveluun.

Broccin tavoitteena on tarjota asiakkailleen mahdollisimman joustavia maksuvaihtoehtoja, ja maksuvapaat kuukaudet ovat yksi niistä.

Brocc Finance AB yhteystiedot & asiakaspalvelu

Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Broccin asiakaspalveluun useilla eri tavoilla. Voit soittaa asiakaspalvelun numeroon +358 (0)105248410 arkisin kello 09.00-11.30 ja 12.30-16.00 välisenä aikana.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@brocc.fi. Broccin asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi mahdollisimman pian, ja auttaa sinua ratkaisemaan ongelmatilanteet.

Broccin tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua, ja sen asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja ystävällistä. Jos siis kohtaat ongelmia Broccin lainapalvelussa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kysyä neuvoa.