Bondora laina ei ole halpa lainojen yhdistämiseen!

Kilpailuta Bondoran laina lainojen yhdistämiseen usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Bondora lainaa voi hakea vain 100 - 10 000 €, mutta kilpailuttamalla voi hakea lainaa jopa 60 000 euroa. Lue lisää.

bondora
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Bondoran kautta lainaa?

Jos olet kiinnostunut saamaan yhdistelylainaa Bondoralta, sinun tulee täyttää tiettyjä vaatimuksia. Alla on vaiheittaiset ohjeet siitä, kuka voi saada lainaa Bondoralta:

 • Olet 18 – 65-vuotias.
 • Asut pysyvästi tai ensisijaisesti Suomessa.
 • Sinulla on säännölliset ja riittävät tulot.
 • Sinulla ei ole luottotietomerkintöjä.
 • Sinulla ei ole rahapeliongelmia

Jos täytät nämä vaatimukset, voit hakea yhdistelylainaa Bondoralta. He tarjoavat yksilöllisiä ja henkilökohtaisia tarjouksia, jotka perustuvat omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainasi lasketaan innovatiivisilla ja palkituilla taloushallintatyökaluilla, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Bondoran lainat ovat vakuudettomia, korkotaso on kohtuullinen ja voit maksaa lainasi takaisin sovittua aikaisemmin ilman lisäkustannuksia.

Kilpailuta Bondora laina Yhdistalaina.comin avulla

Oletko harkitsemassa yhdistelylainaa Bondoralta, mutta olet huolestunut korkeista koroista ja pienistä lainasummista?

Älä huoli, Yhdistalaina.com -palvelu auttaa sinua kilpailuttamaan Bondoran lainaa muiden pankkien ja luottoyhtiöiden kanssa. Täytä siis maksuton lainahakemus, nopeasti muutamassa minuutissa ja löydä sinulle paras mahdollinen lainatarjous.

Bondora lainoja on mahdollista saada alkaen 9,9% korolla. Korkoprosentti vaihtelee lainoittain, hakjian tietojen mukaan.

Yhdistalaina.com -palvelu auttaa kilpailuttamaan Bondora lainaa usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Yhden lainahakemuksen avulla voi saada parhaan mahdollisen koron yhdistelylainalle.

Bondora lainaa verrattain pieniä lainasummia (100 – 10 000 €), mutta Yhdistalaina.com -palvelun avulla voi löytää lainaa, joka vastaa paremmin tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi.

Palvelumme auttaa sinua löytämään Bondoran lainoja suurempia lainoja (1000 € – 60 000 €) sekä pidempiä laina-aikoja (1 – 15 vuotta), joten sinun on helpompi valita sopiva yhdistelylaina sinulle.

Älä siis jää kiinni yhteen lainantarjoajaan, kilpailuta lainasi Yhdistalaina.com -palvelun avulla ja löydä paras lainatarjous sinulle. Sinulle tarjottu korko riippuu tuloista, työtilanteesta ja olemassa olevien velkojen määrästä. Hae yhdistelylaina helposti Yhdistalaina.comin kautta.

Kannattaako Bondoran kautta hakea vakuudetonta lainaa lainojen yhdistämiseen?

Bondora tarjoaa vakuudetonta lainaa 10 000 euroon asti, joka ei ole paras mahdollinen vaihtoehto lainojen kilpailuttamiselle, korkean koron (alk. 9,9%) ja lyhyen laina-ajan vuoksi (3kk – 60kk).

Yhdistalaina.com-lainapalvelun avulla on mahdollista kilpailuttaa lainoja helposti ja löytää lainatarjous, joka sopii juuri sinulle parhaiten. Yhden lainahakemuksen lähettämisellä saa yhdistelylainaa jopa 60 000 euroon asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Bondoran vakuudeton laina ei ole paras vaihtoehto lainojen yhdistämiseen, sillä lainasummat ovat verrattain pieniä, lisäksi laina-ajat ovat melko lyhyitä (3 – 60 kuukautta). Bondoran korko alk. 9,99% on myös korkea verrattuna muiden pankkien tarjoamiin korkoihin, jotka alkavat alimmillaan 4,19 prosentista.

Kilpailuta lainasi Yhdistalaina.com-palvelussa ja löydät parempia lainatarjouksia ja säästäät rahaa pitkällä aikavälillä. Älä siis jää Bondoran tarjoaman vakuudettoman lainan varaan, vaan käytä hyväksesi Yhdistalaina.com-lainapalvelun nopea ja helppo hakuprosessi ja löydä sopiva yhdistelylaina juuri sinulle.

Näin kilpailutat Bondora lainan Yhdistalaina.comissa

Tiesitkö, että Bondoran vakuudeton luotto on mahdollista kilpailuttaa helposti Yhdistalaina.comin kautta? Tässä on yksinkertaiset ohjeet, miten se tehdään:

 • Siirry Yhdistalaina.comin verkkosivuille ja täytä lainahakemus muutamassa minuutissa.
 • Syötä hakemukseen haluamasi lainasumma ja laina-aika, jotka voivat olla välillä 1000-60 000 euroa ja 1-15 vuotta.
 • Täytä hakemukseen myös kaikki muut tarvittavat tiedot, kuten yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työllisyystilanne.
 • Lähetettyäsi hakemuksen, Yhdistalaina.com kilpailuttaa Bondoran lainan yhdessä yli 30 muun pankin ja luotonantajan kanssa, jotta löydät parhaan lainatarjouksen.
 • Saat lainatarjouksia sähköpostiisi, joita on helppo tarkastella ja valita haluamasi tarjouksen.
 • Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen suoraan verkossa verkkopankkitunnuksilla. Rahat siirtyvät tilillesi jopa samana päivänä.

Muista, että Bondoran lainoihin voi liittyä avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan nimelliskorko vaihtelee sen mukaan, millainen lainasumma ja -aika on kyseessä. Yhteishakija ja vakuudet voivat myös vaikuttaa lopullisiin lainaehtoihin. Kilpailuttamalla Bondoran lainan Yhdistalaina.comin kautta voit kuitenkin löytää edullisemman lainan ja säästää lainakuluissa.

Nyt tiedät, miten helposti ja nopeasti voit kilpailuttaa Bondoran vakuudettoman lainan Yhdistalaina.comin avulla ja löytää parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Toimi siis heti ja säästä rahaa lainakuluissa.

Säästät rahaa kilpailuttamalla Bondoran lainan

Kilpailuttamalla Bondoran lainan Yhdistalaina.comin kautta voi säästää merkittävästi lainakuluissa. Esimerkiksi halvimman lainatarjouksen korkoprosentti voi Yhdistalaina.comin kautta olla jopa 4,19%, kun taas Bondoran oman lainan korot voivat alkaa 9,99%:sta.

Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 10 000 euron lainalle 5 vuoden maksuajalla voi säästää jopa tuhansia euroja pelkästään kilpailuttamalla lainan Yhdistalaina.comin avulla. Jos lainan nimelliskorko on 4,19%, lainan kokonaiskustannukset ovat noin 1 000 euroa, kun taas 9,99% korolla kokonaiskustannukset nousevat noin 3 000 euroon.

Näin ollen, kilpailuttamalla Bondoran lainan Yhdistalaina.comin kautta, lainanhakija voi säästää tuhansia euroja korkokuluissa. Tämä on erittäin huomattava summa ja siksi kannattaa aina kilpailuttaa lainat ennen niiden ottamista.

Bondora asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos sinulla on ongelma Bondora-palvelun käytössä, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa. Muista käyttää yhteydenottoon sähköpostiosoitetta, joka on yhdistetty Bondora-asiakastiliisi.

Näin he voivat tunnistaa sinut helposti. Jos käytät eri sähköpostiosoitetta, saatat tarvita lisätodistuksia henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Kuvaa ongelmasi tai kysymyksesi mahdollisimman tarkasti ja selkeästi, jotta asiakaspalvelu voi auttaa sinua nopeasti.

Jos lähetät asiakirjan tai kuvan, varmista, että se sisältää kaikki tarvittavat tiedot ja sen laatu on hyvä. Jos kysymys liittyy maksuun, liitä mukaan maksukuitin.

Asiakaspalvelu vastaa arkisin (ma-pe) työajalla 09:00-17:00. Bondora tarjoaa asiakaspalvelua kuudella eri kielellä: englanniksi, espanjaksi, suomeksi, viroksi, venäjäksi ja hollanniksi.