Kilpailuta vakuudellinen Bluestep yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken!

Kilpailuta Bluestep yhdistelylaina usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Bluestepin yhdistelylaina on asuntovakuudellinen kuluttajaluotto. Voit saada lainaa ilman luottotietoja, jos vakuudet ovat kunnossa. Lue lisää.

bluestep
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin paljon käyttäjämme ovat säästäneet

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Näin lainojen yhdistäminen toimii

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Bluestep Bank lainaa?

Oletko harkitsemassa lainojen yhdistämistä, mutta muut pankit ovat hylänneet hakemuksesi? Ei hätää, sillä Bluestep Bank voi auttaa sinua.

Bluestepin vakuudellinen yhdistelylaina Yhdistalaina.comin kautta tarjoaa sinulle ratkaisun, joka perustuu taloudellisiin mahdollisuuksiisi sen sijaan, että keskityttäisiin menneisiin haasteisiin.

Bluestep Bank eroaa perinteisistä pankeista siinä, että Bluestep käsittelee jokaisen lainanhakijan hakemuksen yksilöllisesti. Tämä mahdollistaa sen, että Bluestop voi myöntää lainaa myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät ole saaneet muualta lainaa.

Bluestep keskittyy enemmän tulevaisuuteesi ja kykyysi lyhentää lainaa, kuin taloudelliseen historiaasi. Bluestep tarjoaa mahdollisuuden lainan saamiselle myös sellaisille asiakkaille, jotka ovat epätyypillisissä työsuhteissa tai vasta perustaneet oman yrityksen.

Bluestepin vakuudellinen yhdistelylaina Yhdistalaina.comin kautta tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää kaikki nykyiset lainasi yhdeksi käteväksi kuukausittaiseksi maksuksi, ja kaikki tämä kilpailukykyisellä korolla.

Voit saada yhdistelylainaa 1000 € – 170 000 € ja laina-aika on 10 – 40 vuotta. Tilinhoitomaksu on vain 2,5 €/kk, järjestelypalkkio on 100 € ja maksumuistutus vain 5 €.

Näin helppoa Bluestepin yhdistelylainan kilpailuttaminen on

Kilpailuta Bluestepiltä vakuudellinen yhdistelylaina helposti Yhdistalaina.comin kautta. Tässä on ohjeet, miten se onnistuu:

  1. Siirry Yhdistalaina.comin verkkosivuille ja täytä lainahakemus muutamassa minuutissa.
  2. Syötä hakemukseen haluamasi lainasumma ja laina-aika, jotka voivat olla välillä 1000-60 000 euroa ja 1-15 vuotta.
  3. Täytä hakemukseen myös kaikki muut tarvittavat tiedot, kuten yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työllisyystilanne.
  4. Kun olet lähettänyt hakemuksen, Yhdistalaina.com kilpailuttaa Bluestepin lainan yhdessä yli 30 muun pankin ja luotonantajan kanssa, jotta löydät parhaan lainatarjouksen.
  5. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi, josta voit helposti tarkastella niitä ja valita haluamasi tarjouksen.
  6. Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen suoraan verkossa verkkopankkitunnuksilla. Rahat siirtyvät tilillesi jopa samana päivänä.

Muista, että Bluestep Bankin lainoihin voi liittyä avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan nimelliskorko vaihtelee sen mukaan, millainen lainasumma ja -aika on kyseessä.

Yhteishakija ja vakuudet voivat myös vaikuttaa lopullisiin lainaehtoihin. Kilpailuttamalla Bluestepin lainan Yhdistalaina.comin kautta voit kuitenkin löytää edullisemman lainan ja säästää lainakuluissa.

Nyt on aika toimia ja kilpailuttaa Bluestepin vakuudellinen yhdistelylaina Yhdistalaina.comin kautta, löydät varmasti juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

Onko Bluestepin yhdistelylaina varmasti halvin? Kilpailuta se ja ota siitä selvää!

Harkitstko lainojen yhdistämistä Bluestepin avulla? Bluestep pankki tietää, että taloudellinen tilanne voi joskus olla haastava, mutta Bluestep Bank voi auttaa sinua kohti tasapainoisempaa taloutta.

Bluestep on moderni ja ratkaisukeskeinen asuntolainapankki, joka tarjoaa asuntovakuudellista lainaa kulutusluottojen korvaamiseen, remonttiin tai suurempaa hankintaa varten. Bluestepin vahvuus on yksilöllinen ja henkilökohtainen palvelu, jossa keskitytään lainanhakijan mahdollisuuksiin, eikä taloudellisiin haasteisiin.

Bluestep ei käytä automaattista luotonmyöntöprosessia, vaan jokaisen asiakkaan tilannetta tarkastellaan yksilöllisesti.

Bluestep Bank on markkinajohtaja omassa segmentissään ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden vakuudelliseen yhdistelylainaan taustasta, aikaisemmista haasteista tai työsuhteen muodosta riippumatta. Bluestepin visio on mahdollistaa lainanhakijolle vakaa taloudellinen tilanne tämän taustasta ja elämäntilanteesta riippumatta.

Bluestepissa ymmäretään erilaisia elämäntilanteita ja siksi henkilökohtaiset ratkaisut ovat heille erittäin tärkeitä. Bluestep Bank on paras vaihtoehto niille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta saa lainaa omasta tai muista perinteisistä pankeista.

Maksuhäiriömerkintä ei ole este lainan saamiselle, jos lainan vakuudet ovat kunnossa. Voit saada lainaa siis ilman luottotietoja.

Jos olet harkitsemassa lainojen yhdistämistä, niin Bluestep Bankin vakuudellinen yhdistelylaina Yhdistalaina.comin kautta on erinomainen vaihtoehto. Kilpailuta lainaa jo tänään ja aloita matkasi kohti tasapainoisempaa taloutta.

Bluestep lainan vakuudeksi kelpaa asunto

Bluestep Bank hyväksyy vakuudeksi asunto-osakkeet sekä kiinteistöt, kuten omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot. Voit myös käyttää lainan lisävakuutena esimerkiksi vanhempiesi omistamia asunto-osakkeita tai kiinteistöjä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kuivan maan vapaa-ajan asunnot, talletukset, sijoitukset, autot, veneet ja muu irtain omaisuus eivät kelpaa vakuudeksi Bluestepin lainalle. Valitse siis jokin hyväksytyistä vakuusvaihtoehdoista ja kilpailuta Bluestepin yhdistelylainaa Yhdistalaina.comin kautta jo tänään.

Bluestep asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos sinulla on ongelmia Bluestep Bankin kanssa, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa useilla eri tavoilla. Voit käyttää chat-palvelua, soittaa heidän asiakaspalvelunumeroonsa tai lähettää heille sähköpostia.

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9:00-17:00. He vastaavat sinulle mahdollisimman pian ja auttavat sinua selvittämään ongelmatilanteen.

Bluestep Bankin yhteystiedot ovat seuraavat: