Bigbank yhdistelylaina - Kilpailuta lainojen yhdistäminen Bigbankin ja jopa 30 pankin sekä rahoituslaitoksen kesken

Bigbankin lainojen yhdistäminen kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Bigbank yhdistelylaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

bigbank
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi hakea Bigbank yhdistelylainaa?

Jos haluat hakea yhdistelylainaa Bigbankilta, sinun täytyy täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Olet vähintään 22-vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa.
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta eikä sinulla ole maksuhäiriöitä.
  • Säännölliset tulot (palkka tai eläke) ovat lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1 200 € nettotulot/kk.

Jos haet lainaa yhdessä puolisosi kanssa, voit saada lainaa enemmän kuin yksin – jopa 50 000 euroa. Yhteisessä lainassa myös korko on edullisempi.

Jos täytät edellä mainitut vaatimukset, voi Bigbank myöntää sinulle yhdistelylainaa. Muista kuitenkin, että lainaan voi liittyä avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu, ja lainan nimelliskorko vaihtelee sen mukaan, millainen lainasumma ja -aika on kyseessä.

Kilpailuttamalla Bigbankin lainan Yhdistalaina.comin kautta voit löytää edullisemman lainan ja säästää lainakuluissa.

Bigbankin yhdistelylaina korot ja kulut

Tiedätkö sen tunteen, kun on useita lainoja ja luottokortteja eri tahoilta ja eri koroilla? Se voi olla erittäin stressaavaa ja vaikeaa hallita.

Mutta älä huoli, Bigbank tarjoaa yhdistelylainaa, joka voi auttaa sinua. Voit yhdistää kaikki lainasi yhdeksi, helpoksi ja edulliseksi lainaksi.

Yhdistelylaina on saatavilla 25 000 € summalle yhdelle hakijalle ja jopa 50 000 euroa yhteisellä hakemuksella. Laina-aika on joustava, 2 – 10 vuotta, joten voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan.

Korko alkaen 5,9 % ja tilinhoitomaksu vain 0 – 12,50 €/kk, tämä laina on erittäin kilpailukykyinen.

Bigbankin yhdistelylaina tarjoaa myös muita etuja, kuten mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen vain 5 € / 1 kk maksulla, sekä e-laskun ilmaiseksi. Voit myös valita paperilaskun, joka maksaa vain 4 €.

Maksumuistutus ja eräpäivän pysyvä muutos maksavat vain 5 €. Lopeta stressaaminen eri lainoista ja luottokorteista.

Bigbankin yhdistelylaina on täällä auttamassa sinua hallitsemaan raha-asioitasi helposti ja edullisesti. Kilpailuta lainasi Yhdistalaina.comin kautta ja löydä paras tarjous.

Aloita uusi, stressivapaa elämä nyt Bigbankin yhdistelylainalla.

Bigbank kokemuksia: Bigbank tarjoaa 60 päivän tyytyväisyystakuun

Oletko harkinnut yhdistelylainan hakemista, mutta mietit, mitä tehdä, jos et olekaan tyytyväinen lainaan? Bigbank tarjoaa nyt ainutlaatuisen ratkaisun tähän ongelmaan – 60 päivän tyytyväisyystakuu.

Tämä on ensimmäinen laatuaan Suomessa, ja se koskee kaikkia lainoja 1000 € – 50 000 €, myös yhteisiä lainoja. Jos et ole tyytyväinen lainaan, voit palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä – täysin ilman kuluja.

Bigbank haluaa, että asiakkat ovat tyytyväisiä, ja siksi he tarjoavat tätä ainutlaatuista tyytyväisyystakuuta. Voit aloittaa projektisi rauhallisin mielin, tietäen että voit peruuttaa lainan ilman kuluja mikäli jostain syystä muutat mielesi.

Tämä takuu on voimassa kolmen vuoden sisällä, ja se ei koske kolmannen osapuolen kautta solmittuja sopimuksia. Lainan hakeminen täytyy tehdä siis suoraan Bigbankin kautta, jotta 60 päivän tyytyväisyystakuu on mahdollista saada.

Bigbankin yhdistelylainaan liittyy myös muita etuja, kuten edullinen korko ja helppo hakuprosessi. Kilpailuttamalla lainan Yhdistalaina.comin kautta voit löytää edullisemman lainan ja säästää lainakuluissa.

60 päivän tyytyväisyystakuu ei ole saatavilla, jos kilpailutat yhdistelylainan Yhdistalaina.comin kautta. Voit hakea lainaa suoraan Bigbankin kautta ja 60 päivän tyytyväisyystakuu lisätään hakemallesi lainalle.

Näin kilpailutetaan Bigbank lainan korko

Haluatko yhdistää lainasi ja löytää edullisemman lainan? Älä huoli, Bigbankin yhdistelylaina voi auttaa sinua. Paras tapa löytää edullinen yhdistelylaina on kilpailuttaa yhdistelylainat Yhdistalaina.comin avulla.

Seuraa näitä helppoja vaiheita kilpailuttaaksesi Bigbankin yhdistelylainan:

  • Siirry Yhdistalaina.comin verkkosivuille ja syötä haluamasi lainasumma ja laina-aika. Valitse laina-aika väliltä 1-15 vuotta sekä lainasumma väliltä 1000 € – 60 000 €.
  • Täytä hakemus kaikilla tarvittavilla tiedoilla, kuten yhteystiedoilla, aikaisemmilla veloilla ja työllisyystilanteella.
  • Kun olet lähettänyt hakemuksen, Yhdistalaina.com kilpailuttaa Bigbankin lainan yhdessä jopa 30 muun pankin ja luotonantajan kanssa.
  • Saat lainatarjouksia sähköpostiisi, josta voit helposti tarkastella niitä ja valita haluamasi tarjouksen.
  • Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen suoraan verkossa verkkopankkitunnuksilla. Rahat siirtyvät tilillesi jopa samana päivänä.

On tärkeää muistaa, että Bigbankin lainoihin voi liittyä avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan nimelliskorko vaihtelee sen mukaan, millainen lainasumma ja -aika on kyseessä. Yhteishakijan käyttäminen voi vaikuttaa lopullisiin lainaehtoihin.

Kilpailuttamalla Bigbankin yhdistelylainan Yhdistalaina.comin kautta voit löytää edullisemman lainan ja säästää lainakuluissa. Joten älä epäröi, kilpailuta lainasi jo tänään.

Bigbank laina ei ole välttämättä halvin – Kilpailuta se Yhdistalaina.comin avulla

Harkitsetko vanhojen lainojesi yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi? Yhdistalaina.com voi auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun ja säästämään huomattavasti lainakuluissa.

Kilpailutamme yli 30 pankkia ja luotonantajaa puolestasi, joten voit olla varma, että löydämme sinulle parhaan tarjouksen. Bigbank yhdistelylaina on yksi vaihtoehdoistamme, jota kannattaa kilpailuttaa Yhdistalaina.comin kautta.

Bigbank yhdistelylaina tarjoaa joustavan laina-ajan 1-15 vuotta ja lainasumman 1000-60 000 euroa. Voit yhdistää vanhat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja säästää lainakuluissa.

Kilpailutamme puolestasi Bigbankin ja yli 30 muuta pankkia ja luotonantajaa, joten voit olla varma, että löydämme sinulle parhaan tarjouksen. Yhdistalaina.com on auttanut jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan, jolla on reilut lainaehdot ja edullinen korko.

Kilpailutamme puolestasi kaikki vaihtoehdot ja autamme sinua löytämään sinulle sopivan ratkaisun. Älä enää epäröi, vaan aloita säästäminen jo tänään.

Kilpailuta lainasi Yhdistalaina.comin kautta ja löydä edullisin yhdistelylaina juuri sinulle. Me autamme sinua jokaisessa vaiheessa ja varmistamme, että löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Bigbank asiakaspalvelu – Ota yhteyttä Bigbankin asiakaspalveluun ongelmatilanteissa

Jos kohtaat ongelmatilanteen Bigbankin lainan kanssa, voit ottaa yhteyttä Bigbankin asiakaspalveluun. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@bigbank.fi tai soittaa puhelinnumeroon 0942599691. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 09:00-16:30.

Jos haluat löytää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, voit vierailla Bigbankin verkkosivuilla osoitteessa bigbank.fi/ukk. Siellä on kattava tietopankki, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Bigbankin asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikissa lainaasi liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Voit ottaa yhteyttä heihin milloin tahansa ja saada nopean ja ystävällisen palvelun.