Kilpailuta Bank Norwegian yhdistelylaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Bank Norwegian lainojen yhdistäminen kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuta Bank Norwegian yhdistelylaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

bank-norwegian
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi saada lainaa Bank Norwegianilta?

Lainojen yhdistäminen onnistuu Bank Norwegianin yhdistelylainalla, jos täytät seuraavat vaatimukset:

  • Vähintään 23 vuoden ikä
  • Sinun tulee olla hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  • Sinun on oltava ollut Suomen väestötietorekisterissä vähintään edelliset 36 kuukautta.

Muut tietosi, kuten tulot ja menot, voivat myös vaikuttaa siihen, hyväksytäänkö lainahakemuksesi. Yhdistelylainan hakeminen yhdessä toisen henkilön kanssa voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa.

Jos täytät edellä mainitut vaatimukset, voit hakea yhdistelylainaa Bank Norwegianilta. Muista kuitenkin, että lainaan voi liittyä avausmaksu ja tilinhoitomaksu, ja lainan nimelliskorko vaihtelee sen mukaan, millainen lainasumma ja -aika on kyseessä.

Kilpailuttamalla Bank Norwegianin lainan Yhdistalaina.comin kautta voit löytää edullisemman lainan ja säästää lainakuluissa.

Kilpailuta lainojen yhdistäminen Yhdistalaina.comin avulla

Bank Norwegin on yksi suurimmista pankeista pohjoismaissa, ja se tarjoaa yhdistelylainaa jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla.

Mikä parasta, voit kilpailuttaa Bank Norwegianin ja useaa muuta lainanantajaa yhdellä hakemuksella Yhdistalaina.comin kautta. Näin sinun ei tarvitse itse käydä läpi jokaisen pankin tarjouksia erikseen, vaan me hoidamme sen puolestasi.

Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan yhdistelylainan, jolla he ovat säästäneet huomattavasti lainakuluissa. Kilpailuta Bank Norwegian yhdistelylaina meidän kanssamme ja varmista, että löydät parhaan tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.

Älä enää epäröi, vaan tartu tilaisuuteen ja säästä lainakuluissa jo tänään kilpailuttamalla Bank Norwegian ja muut lainanantajat Yhdistalaina.comin kautta.

Bank Norwegian laina lainojen yhdistämiseen

Harkitsetko lainojen yhdistämistä ja tarvitset edullisen ja joustavan ratkaisun. Bank Norwegianin yhdistelylaina on juuri se vaihtoehto, jota etsit.

Bank Norwegianin lainan avulla voit yhdistää vanhat lainasi ja säästää huomattavasti lainakuluissa. Bank Norwegianin yhdistelylaina tarjoaa yhdistelylainaa 1000 – 60000 euroa, 1-15 vuoden laina-ajalla.

Korko on erittäin kilpailukykyinen, 6,99 %-19,99 % välillä. Lainan avausmaksu on 0-95 euroa. Tilinhoitomaksu on edullinen, vain 3 – 5 euroa kuukaudessa.

Yhdistalaina.comin kautta hakuprosessi on nopea ja helppo, ja käsittelyaika on heti. Voit myös hakea yhteishakijan kanssa, jolloin voitte saada entistä paremman tarjouksen.

Yhdistä vanhat lainasi ja säästä lainakuluissa Bank Norwegianin yhdistelylainalla. Tämä on joustava ja edullinen ratkaisu, joka auttaa sinua saavuttamaan taloudellisen vapauden ja vähentämään stressiä.

Älä enää epäröi, vaan tartu tilaisuuteen ja hae Bank Norwegianin yhdistelylainaa jo tänään. Huomaat pian, kuinka paljon helpompaa elämä voi olla, kun sinulla on vain yksi laina ja yksi kuukausittainen maksuerä.

Kilpailuta Bank Norwegianin yhdistelylaina

Tiesitkö, että voit kilpailuttaa Bank Norwegianin lainan Yhdistalaina.comin kautta? Tässä helpot ohjeet, miten se onnistuu:

  • Täytä lainahakemus muutamassa minuutissa Yhdistalaina.comin verkkosivuilla.
  • Syötä lainahakemukseen haluamasi lainasumma ja laina-aika, jotka voivat olla välillä 1000-60 000 euroa ja 1-15 vuotta.
  • Täytä hakemukseen myös kaikki muut tarvittavat tiedot, kuten yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työllisyystilanne.
  • Kun olet lähettänyt hakemuksen, Yhdistalaina.com kilpailuttaa Bank Norwegianin lainan yhdessä yli 30 muun pankin ja luotonantajan kanssa, jotta löydät parhaan lainatarjouksen.
  • Saat lainatarjouksia sähköpostiisi, josta voit helposti tarkastella niitä ja valita haluamasi tarjouksen.
  • Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen suoraan verkossa verkkopankkitunnuksilla. Rahat siirtyvät tilillesi jopa samana päivänä.

Muista, että Bank Norwegianin lainoihin voi liittyä avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan nimelliskorko vaihtelee sen mukaan, millainen lainasumma ja -aika on kyseessä.

Yhteishakija voi myös vaikuttaa lopullisiin lainaehtoihin. Kilpailuttamalla Bank Norwegianin lainan Yhdistalaina.comin kautta voit kuitenkin löytää edullisemman lainan ja säästää lainakuluissa.

Säästä rahaa kilpailuttamalla lainaa lainojen yhdistämiseen Bank Norwegianilta ja jopa 30 muulta pankilta ja rahoituslaitokselta

Kuinka paljon sinä voisit säästää lainakuluissa, jos yhdistäisit vanhat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi? Yhdistalaina.com voi auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Me kilpailutamme yli 30 pankkia ja luotonantajaa puolestasi, joten sinun ei tarvitse itse käydä läpi jokaista vaihtoehtoa erikseen. Yhdistalaina.com on auttanut jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan, jolla on reilut lainaehdot ja edullinen korko.

Voit hakea yhdistelylainaa aina tuhannesta eurosta 60 000 euroon asti, laina-ajalla 1-15 vuotta. Kilpailutamme puolestasi Bank Norwegianin ja yli 30 muuta pankkia ja luotonantajaa, joten voit olla varma, että löydämme sinulle parhaan tarjouksen.

Tämä tarkoittaa, että voit säästää huomattavasti lainakuluissa ja löytää sopivan rahoituksen myös uusiin lainatarpeisiin. Älä enää epäröi, vaan aloita säästäminen jo tänään.

Kilpailuta lainasi Yhdistalaina.comin kautta ja löydä edullisin yhdistelylaina juuri sinulle. Me autamme sinua jokaisessa vaiheessa ja varmistamme, että löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Bank Norwegian asiakaspalvelu & yhteystiedot

Bank Norwegianin asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse joka arkipäivä kello 11-17 numerossa 07532 66 200.

Verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta voit myös jättää viestin ja asiakaspalvelu ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos tarvitset apua korttisi sulkemisessa, voit soittaa erilliseen kortinsulkupalveluun, joka on avoinna vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä numerossa 07532 66 200.

Lisäksi Bank Norwegianin asiakaspalvelusivuilta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin eri aihealueista, kuten lainoihin, luottokorttiin ja säästötiliin liittyen.

Joten älä epäröi ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun, kun tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää. He ovat aina valmiina auttamaan sinua ja ratkaisemaan ongelmatilanteesi.