Kilpailuta Avida laina lainojen yhdistämiseen

Kilpailuta Avida laina ilman vakuuksia usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lue lisää.

avida
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Kuka voi saada Avida lainaa?

Tarkista, täytätkö vaatimukset, jotta voit hakea Avida Finans -lainaa. Lähetä lainahakemus aina, kun olet valmis osallistumaan lainakilpailuun.

  • Ikäraja 24-70 vuotta: Avida Finans -lainaa voivat hakea 24-vuotiaat ja sitä vanhemmat hakijat. Muista, että kuten useimmissa pankeissa, Avida Finansissa enimmäisikäraja on 70 vuotta.
  • Luottotiedot kunnossa: Varmista, ettei sinulla ole maksuhäiriöitä ja että luottotietosi ovat puhtaat, jotta voit saada lainaa.
  • Säännölliset vuositulot (vähintään 16 000 €): Avida Finansin lainoja varten hakijoilla on oltava vakaat ja riittävät tulot.
  • Oikea-aikaiset ja säännölliset maksut ovat välttämättömiä: Voit pyytää maksuvapaata kuukautta, mikäli sinulla on yllättäviä menoja, jotka vaikuttavat lainan takaisinmaksuun.
  • Vakituinen suomalainen osoite: Hakijalla on oltava myös pysyvä asuinpaikka Suomessa.

Jos kaikki edellä mainitut kriteerit täyttyvät, olet oikealla tiellä hakiessasi Avida lainaa. Kilpailuta Avida lainaa Yhdistalaina.comin kautta lainojen yhdistämiseen jo tänään.

Kilpailuta Avida laina ilman vakuuksia Yhdistalaina.comin avulla

Hei sinä, joka etsit parasta lainatarjousta! Kuuntele tarkkaan, sillä tässä on jotain, joka voi säästää sinulta huomattavan määrän rahaa.

Yhdistalaina.com tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa useampaa pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Kyllä, luit oikein – vain yhdellä hakemuksella.

Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan yhdistelylainan, jolla he ovat säästäneet huomattavasti lainakuluissa. Kilpailutus tarjoaa sinulle alhaisen koron ja reilut lainaehdot, jotka sopivat sinun tarpeisiisi.

Kilpailuta halvin yhdistelylaina 100 – 70 000 euron väliltä, 1-15 vuoden laina-ajalla.

Haluatko säästää rahaa lainakuluissa? Haluatko löytää sinulle sopivan ja edullisen lainan nopeasti ja helposti?

Kilpailuta lainasi Yhdistalaina.comin kautta ja anna meidän auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun. Älä enää epäröi, vaan tartu tilaisuuteen ja säästä lainakuluissa jo tänään.

Avida laina

Avaa ovi unelmiisi Avida lainan joustavilla lainaehdoilla.

  • Avida Finansin vakuudettomat lainat
  • Lainaa enintään 50 000 euroa
  • Maksat lainan kokonaan takaisin milloin haluat
  • Laina-aika 1-15 vuotta

Kuvittele mahdollisuudet, joita saat, kun sinulla on Avidan räätälöity rahoitusratkaisu käden ulottuvilla. Halusitpa sitten investoida yritykseesi, päivittää autosi tai vihdoin lähteä unelmiesi lomalle, Avidan lainatarjous tarjoaa täydellisen yhdistelmän joustavuutta ja kohtuuhintaisuutta, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

Lainasummat vaihtelevat 2 000 eurosta 50 000 euroon, mikä takaa, että saat lainaa juuri sen summan, jonka tarvitset unelmiesi toteuttamiseen. Laina-aika on 1-15 vuotta, joten voit valita takaisinmaksuaikataulun, joka sopii rahoitussuunnitelmaasi kuin nenä päähän.

Lisäksi Avidan kilpailukykyiset korot, jotka vaihtelevat 8,90 prosentista 17,90 prosenttiin, tarkoittavat, ettet koskaan tunne, että taloudellinen sitoumuksesi olisi liian suuri.

Lainn avausmaksu on enintään 69 euroa ja tilinhoitomaksu vain 5 euroa kuukaudessa, joten lainan kulut ovat aina kohtuulliset. Avida lainaa voi hakea yhdessä yhteishakijan kanssa, jolloin lainan saaminen ja vastuun jakaminen on entistäkin helpompaa.

Sano hyvästit hermoja raastaville odotusajoille. Avidan salamannopea käsittelyaika, joka on korkeintaan 1 päivä, takaa, että voit alkaa toteuttaa unelmasi heti.

Avida Finans

Avida Finans, ruotsalainen luottomarkkinayhtiö, on ollut luotettu lainantarjoaja vuodesta 1983. Ruotsalaisen pääkonttorin lisäksi sillä on sivuliike Espoossa. Avida Finans on omistautunut tarjoamaan läpinäkyviä ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille.

Kilpailuta Avida yhdistelylaina

Täytä lainahakemus valmiiksi vain kahdessa minuutissa ja tutustu sinua odottaviin lainatarjouksiin.

Valitse tarpeisiisi sopiva lainasumma ja laina-aika. Valitse mikä tahansa lainasumma 2 000 eurosta 50 000 euroon ja laina-aika 1-15 vuotta.

Anna yhteystietosi lainahakemuslomakkeessa, mukaan lukien tiedot, kuten olemassa olevat velat ja nykyinen työtilanne. Valmistaudu saamaan lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Käyttämällä Yhdistalaina.com-sivustoa voit kilpailuttaa useita pankkeja samanaikaisesti ja vastaanottaa lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, josta niitä on helppo tarkastella.

Valitse sinulle parhaiten sopiva lainatarjous ja hyväksy se verkossa. Hyväksymällä lainan verkkopankkitunnuksillasi, saat mahdollisesti lainan tilillesi jo samana päivänä.

Hanki Avida Finans yhdistelylaina jo tänään – Tai jälleenrahoita yksittäinen lainasi.

Yhdistä lainasi ja nauti jopa satojen eurojen säästöistä joka kuukausi. Avida Finansin yhdistelmälainalla sinulla on mahdollisuus yhdistää useita korkeakorkoisia lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Tämän seurauksena kuukausimaksusi pienenevät, jolloin sinulle jää ylimääräisiä varoja muihin tarkoituksiin. Kun kilpailutat Avida Finansin yhdistelmälainan Yhdistalaina.comin kautta, voit heti maksaa vanhat lainat pois ja keskittyä pelkästään jäljellä olevan yhdistelmälainan takaisinmaksuun.

Yhdistalaina.comin kautta voit pyytää myös yksittäisen lainan uudelleenjärjestelyä. Jos sinua rasittaa kallis laina, jonka korot ovat kohtuuttomat, sinulla on mahdollisuus hakea uudelleenrahoitusta.

Näin voit varmistaa edullisemman koron nykyiselle lainallesi kilpailullisen menettelyn avulla. Avida Finans tarjoaa lainan jälleenrahoitusvaihtoehtoja yksittäisille lainoille 50 000 euroon asti.

Avida Finansin asiakaspalvelu & yhteystiedot

Jos sinulla on ongelmia Avida Finanssin palveluiden kanssa, ota yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa. Voit lähettää heille sähköpostia osoitteeseen luotto@avidafinans.fi tai soittaa heidän asiakaspalvelunumeroonsa 075 755 0070.

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10:00-15:00. He voivat auttaa sinua ratkaisemaan ongelmatilanteesi ja vastaamaan kysymyksiisi.