Yhdistelmälaina - Löydä vuoden 2023 paras yhdistelmä laina!

Hae jopa 70 000 € yhdistelmälaina ilman vakuuksia. Luottopäätös heti ja yhdistelmälainaa tilille jopa samana päivänä.

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Hae yhdistelylainaa

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

Valitse paras tarjous

3. Valitse paras tarjous

Valitse sinulle sopivin laina ja yhdistä lainat helposti ja nopeasti.

Asiakkaidemme kokemuksia

asiakaskokemus-tuula
Anna

46 vuotta - Helsinki

"Palvelu toimi juuri niin kuin lupasi. Täytin lainahakemuksen ja sain yli 10 lainatarjousta. Hetken aikaan vertailin tarjouksia ja valitsin parhaan. Kaikki toimi jouhevasti ja helposti."

asiakaskokemus leo
Leo

52 vuotta - Rauma

"Ongelmat lainojen kanssa loppuivat heti kun sain lainat yhdistettyä. Neljän lainan yhdistäminen onnistui nopeasti ja nyt säästöä tulee 267€ kuukaudessa. Olen tyytyväinen."

asiakaskokemus heikki
Heikki

29 vuotta - Rovaniemi

"Kaveri suositteli palvelua ja päätin kokeilla sitä. Palvelu toimi juuri niin kuin lupaa. Kahden lainan ja yhden osamaksun yhdistäminen hoitui helposti ja nyt säästöä tulee lähes 200€ kuukaudessa."

Yhdistelmälaina

yhdistelmälaina

Yhä useampi ihminen huomaa löytävänsä itsensä siitä tilanteesta, että vuosien aikana on kertynyt useita pieniä lainoja. Yleensä näitä pieniä lainoja tai vippejä otetaan hetkelliseen nopeaan rahan tarpeeseen, kuten esimerkiksi rikkoutuneen pesukoneen korjaukseen tai uuden pesukoneen ostamiseen. Pikavipeille tyypillistä on se, että lainasummat ovat usein pienehköjä ja lainan korot ja kulut ovat suuria.

Tästä edellä mainitusta syystä yhdistelmälaina on tullut suositummaksi vuosi toisensa jälkeen. Useat pienet tai keskisuuret lainat halutaan yhdistää yhdeksi huomattavasti edullisemmaksi lainaksi. Tämä kieltämättä kuulostaa erittäin järkevältä ajatukselta.

Mihin lainaa yleensä otetaan?

Tavallisella kansalaisella on yleensä yks tai useampi laina maksettavana. Yleisimpiä lainoja ovat varmastikin asuntolaina ja autolaina tai autorahoitus. Muita yleisiä lainoja ovat remonttilainat sekä erilaiset osamaksut, jotka ovat myöskin täysin rinnastettavissa kulutusluottoihin. Harva todellisuudessa mieltää osamaksusopimuksen kulutusluoton ottamiseksi, mutta sitähän se todellisuudessa on. Rahoitusyhtiö myöntää ostettavalle tuotteelle tai palvelulle tietyn maksuajan. Osamaksusopimukseen kuuluu yleensä myös se, että tuotteen tai palvelun hinta nousee, kun mukaan lasketaan maksusopimuksen kaikki kulut. Näitä kuluja ovat esimerkiksi: tilin avausmaksu, tilin hoitomaksut, laskutuslisät ja mahdollinen luotolle asetettava korko.

Osa kaupoista tai yrityksistä myöntää tuotteilleen tai palveluilleen myös täysin maksuttomia osamaksusopimuksia. Näiden tarjousten kohdalla kannattaa kuitenkin huomata se, että jos ei maksa sopimuksen mukaisia lyhennyksiä täysin lyhennysaikataulun mukaisesti, tulee osamaksulle suuri korotus.

Mitä lainoja voi yhdistää?

Lähes kaikki lainat on mahdollista yhdistää. Ainoana poikkeuksena on luonnollisesti se, jos ottamasi lainaa ei voi maksaa pois ennen aikaisesti. Yleensä kaikki vipit, kulutusluotot ja osamaksut on mahdollista maksaa kokonaisuudessa takaisin ennen lainan päättymistä. Eli toisin sanoen lähes tulkoon kaikki lainat on mahdollista yhdistää yhdeksi lainaksi.

Yhdistämällä lainat säästää selvää rahaa

Jo terve maalaisjärkikin sen sanoo, että kannattaa maksaa ennemmin yhtä suurempaa lainaa kuin useaa pientä lainaa. Avaan seuraavassa esimerkissä hieman hyvin yleistä tilannetta miten lainojen yhdistämisen avulla voidaan säästää mukava summa rahaa.

Kuvitellaan tilanne, että henkilöllä A on 5 erisuuruista luottoa, joiden jokaisen laskutuslisä on 6€ kuukaudessa. Laskutuslisän lisäksi jokaisella luotolla on tilihoitomaksu 12€ kuukaudessa. Kuukaudessa pelkkiin kuluihin hupenee yhteensä 90 euroa. Tämä kulu ei lyhennä velkaa sentiäkään. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi henkilö A säästää 72 euroa kuukaudessa pelkissä lainan kuluissa. Tämä 72€ säästö tarkoittaa vuodessa 864€ vuotuista säästöä. Kuluissa säästämisen lisäksi, kilpailuttamalla lainan henkilö A saa todennäköisesti huomattavasti edullisemman koron lainalleen, mikä tarkoittaa taas entistä suurempia vuotuisia säästöjä lainan takaisinmaksussa.

Missä voin yhdistää lainani?

Lainojen yhdistämistä tarjoaa nykyään lähes jokainen pankki ja useat eri rahoituslaitokset. Koska tarjontaa on paljon, on kilpailuttaminen kannattavaa. Palvelumme avulla kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä lainahakemuksen saat useita eri lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Voiko luottotiedoton yhdistää lainoja?

Valitettavasti luottotietonsa menettäny henkilö ei yleensä voi saada lainaa pankilta tai rahoituslaitokselta. Syy tähän on hyvin yksioikoinen. Luotonmyöntäjät pelaavat niin sanotusti varman päälle tässä asiassa. Vaikka henkilö olisikin saanut raha-asiansa jo järjestykseen, on lainan saaminen yleensä lähes mahdotonta luottotiedot menettäneelle henkilölle. Luottotiedottomalle lainanhakijalle ehkä paras vaihtoehto on hakea velkojen yhdistämistä takuusäätiön avulla. Takuusäätiö auttaa maksuhäiriömerkinnän saaneita henkilöitä raha-asioiden kuntoon laittamisessa. Joissain tapauksissa takuusäätiö voi antaa lainalle myös takauksen.