Kilpailuta Säästöpankki yhdistelylaina - Kilpailuta Säästöpankin lainojen yhdistäminen

Kannattaako lainojen yhdistäminen Säästöpankissa? Kilpailuta kilpaileva tarjous usealta pankilta ja rahoituslaitokselta. Säästöpankki ei ole mukana Yhdistalaina.comin kilpailutuksessa. Lue lisää.

säästöpankki yhdistelylaina
LVS

Esimerkki lainakustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-ajat vaihtelevat 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 70.000 €, tarjottu laina voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistalaina.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki luotot kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistalaina.comin yhteistyökumppani.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa!

25 000 € laina

Säästö: 312€/v

Laina-aika: 10 v
Korkein korko: 10%
Matalin korko: 8%

15 000 € laina

Säästö: 492€/v

Laina-aika: 15 v
Korkein korko: 12%
Matalin korko: 7%

9000 € laina

Säästö: 204€/v

Laina-aika: 3 v
Korkein korko: 13%
Matalin korko: 8%

11 000 € laina

Säästö: 72€/v

Laina-aika: 12 v
Korkein korko: 9%
Matalin korko: 8%

Lainojen yhdistäminen toimii näin

laina yhdistely

1. Täytä lainahakemus

Täytä tietosi ja lähetä hakemus. Hakemuksen täyttäminen vie n. 2 min.

lainat yhteen

2. Vertaa yhdistelylainoja

Kilpailutamme yli 30 eri pankkia puolestasi muutamassa minuutissa.

yhdistä lainoja

3. Yhdistä kaikki lainat

Valitse tarjouksista sinulle sopivin lainojen yhdistelylaina.

Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto: Nopea ja turvallinen ratkaisu yllättäviin menoihin

Yllättävät menot voivat kohdata jokaisen meistä, ja joskus tarvitsemme taloudellista apua selviytyäksemme niistä. Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto on luotettava ja turvallinen vaihtoehto, kun et halua tai voi käyttää säästöjäsi rahoittamaan yllättäviä kuluja.

Säästöpankki vakuudeton kulutusluotto

Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton avulla voit lainata 2 000–30 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajaa. Laina-aika on joustava, ja voit valita maksuajan väliltä 12–96 kuukautta.

Luoton minimikuukausierä on 75 euroa, ja voit valita eräpäiväksi kuun 15. päivän tai kuun viimeisen päivän. Luotolla ei ole avausmaksua, mutta tilinhoitomaksu on 6 euroa kuukaudessa.

Säästöpankin vakuudettoman kulutusluoton hakeminen

Hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja luottopäätöksen saat yleensä saman päivän aikana. Voit hakea luottoa mobiilipankissa, verkkopankissa tai ottamalla yhteyttä omaan Säästöpankkiisi.

Kun luottopäätös on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi välittömästi, paitsi yöaikana klo 23–07.

Säästöpankin vastuullisuus

Säästöpankki on sitoutunut edistämään taloudellista hyvinvointia jo 200 vuoden ajan, ja se näkyy myös luotonmyöntämisen periaatteissa. Lainamäärä mitoitetaan asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan, jotta varmistetaan, että luotto on kestävä ratkaisu.

Säästöpankki suosittelee myös säästösuunnitelman tekemistä, jotta taloutesi kestää arjen yllätykset paremmin. Säästöpankin vakuudeton kulutusluotto on erinomainen ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta yllättäviin menoihin.

Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat rahat käyttöösi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

Lisäksi Säästöpankki on sitoutunut vastuulliseen luotonmyöntämiseen, jotta voit luottaa siihen, että saat kestävän ja turvallisen rahoitusvaihtoehdon.

Kilpailuta yhdistelylaina helposti ja nopeasti jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken

Yhdistalaina.com on suosittu palvelu, joka auttaa sinua kilpailuttamaan yhdistelylainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Palvelun avulla voi löytyä edullinen yhdistelylaina jopa 60 000 euroon asti, ja laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä.

Lue alhaalta, miten Yhdistalaina.com -palvelu toimii ja kuinka voit verrata saamiasi lainatarjouksia esimerkiksi Säästöpankin antamaan yhdistelylainatarjoukseen.

Näin helppoa on yhdistelylainan kilpailuttaminen Yhdistalaina.comista

Yhdistalaina.com on helppokäyttöinen ja tehokas työkalu yhdistelylainojen kilpailuttamiseen. Toimi näin:

 • Siirry Yhdistalaina.com -sivustolle ja täytä lainahakemus. Hakemuksessa kysytään perustiedot, kuten henkilötiedot, tulot, menot ja nykyiset velat.
 • Lähetä hakemus. Yhdistalaina.com välittää hakemuksesi jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle.
 • Odota tarjouksia. Saat useita lainatarjouksia sähköpostiisi, ja voit vertailla niitä rauhassa.
 • Valitse paras tarjous ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti.

Vertaa Yhdistalaina.com -palvelun tarjouksia Säästöpankin tarjoukseen

Vaikka Säästöpankki ei ole mukana Yhdistalaina.com -palvelussa, voit silti verrata saamiasi lainatarjouksia Säästöpankin antamaan yhdistelylainatarjoukseen. Tee näin:

 1. Hae yhdistelylainatarjous Säästöpankista. Tämä voi tapahtua esimerkiksi verkkopankissa, konttorissa tai puhelimitse.
 2. Vertaa Säästöpankin tarjousta muihin saamiisi tarjouksiin. Tärkeitä vertailukohtia ovat muun muassa lainan korko, kuukausierä, laina-aika ja muut lainan ehdot.
 3. Jos löydät Yhdistalaina.com -palvelun kautta saamistasi tarjouksista paremman kuin Säästöpankin tarjous, valitse se ja allekirjoita lainasopimus.

Muista, että lainatarjousten vertailu kannattaa, sillä erot koroissa ja lainaehdoissa voivat olla merkittäviä. Yhdistalaina.com -palvelun avulla voit säästää aikaa ja vaivaa, kun haet yhdistelylainaa ja vertailet eri tarjouksia.

Säästöpankki asiakaspalvelu

Säästöpankki tarjoaa useita eri tapoja olla yhteydessä heihin ongelmatilanteissa. Näin voit valita sinulle parhaiten sopivan tavan saada apua ja neuvontaa.

 • Verkkoviesti: Mikäli olet jo Säästöpankin asiakas, voit lähettää verkkoviestin suoraan verkkopankistasi. Tämä on nopea ja helppo tapa saada apua ja ottaa yhteyttä pankkiin.
 • Puhelin: Voit soittaa Säästöpankin asiakaspalveluun numeroon 0100 5252 (henkilöasiakkaat) tai 0100 5454 (yritysasiakkaat). Asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään ongelmatilanteissa.
 • Yhteydenottopyyntö: Voit jättää yhteydenottopyynnön Säästöpankin verkkosivustolla. Täytä lomake, ja pankki ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Verkkotapaaminen: Varaa verkkotapaaminen, jossa voit hoitaa pankkiasiasi videopuhelun avulla. Verkkotapaamiseen voit osallistua älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
 • Pankkikonttori: Voit myös käydä henkilökohtaisesti Säästöpankin konttorissa. Etsi lähin konttorisi ja sen aukioloajat pankin verkkosivustolta.
 • Usein kysytyt kysymykset: Tutustu Säästöpankin asiakaspalvelun usein kysyttyihin kysymyksiin verkkosivustolla. Saatat löytää vastauksen kysymykseesi jo sieltä.

Muistathan käyttää verkkopankkia turvallisesti ja kirjautua aina verkkosivuston kautta, ei koskaan hakukoneiden kautta. Säästöpankki Mobiilisovellus on myös suositeltava vaihtoehto älypuhelimen käyttäjille.

Riippumatta siitä, minkä yhteydenottotavan valitset, Säästöpankki on valmis auttamaan sinua ongelmatilanteissa ja tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa.